Šta je novo?

TrackMania Nations

Moj burazer je dosta igrao Trackmania Sunrice i on je bio odlican. Bas cu probati Nations, ali verujem da je jos bolji.

Instalirao pre neki dan, i za sad mi deluje ok. Od solo kampanje postoji samo trening (time atack, sa ghostom).Sve staze su u okviru nekog stadiona, tako da oni koji su pomislili na TM Sunrise i lepu sarenu grafiku, mogu odma da zaborave na istu. Online postiji u varijanti LAN-a i internet-a.
Postoji rangiranje po nacijama, a izmedju ostalih ima i SCG na listi :banana:
Pobedama donosite bodove za svoju naciju, sto moze, ako ste/smo dovoljno dobri, pogurati nasu zemlju u vise svere rang liste. Koliko sam ja video postoji time atack i klasicna trka od online varijanti.
BTW poprilicno je zarazno
Toliko za sada.

Poenta i jeste u online igranju (net), brane se boje svoje zemlje, dobro je objasnio perce...
Sama trka je arkadna, ako se secaju stariji igraci 'micromachines' sa sege, jako brza, sa dosta precica u vidu skokova, ima super gameplay... itd.
Dobro bi bilo preci solo mape, da se malo nastrebaju staze jer su na online potpuni manijaci, pogotovo shvabe i francuzi...
takodje, postoji editor staza, super uradjen, tako da mozes sam napraviti stazu i poslati je na server... ako ispuni kriterijume moze uci u zvanicni takmicarski deo

Ajde ljudi dosta se lose kotiramo na listi jer nas ima malo, ulecite!

trenutni score

1. NED 8906.31
2. BEL 8899.27
3. GER 7721.07
4. FRA 7665.55
.
.
.
41. CRO 2055.73
42. SCG 2053.47

Poslednja izmena:
Trackmania je ove godine ofiijelna disciplina ESWC - Electronic Sport World Cupa koji se održava u Parizu. Vrloje moguće da ćemo i mi imati jednog predstavnika u Parizu na svetskom prvesntvu tako momci...šta da vam kažem sem da vežbate.

The Grand Final of ESWC will be held in Paris from June 28th to July the 2nd , in front of 40,000 people, where the best players from each country will battle it out for a prize of 400,000 dollars.
Glavnu stvar si zaboravio :)

Prilozi

• tmnations.jpg
    tmnations.jpg
    7.4 KB · Pregleda: 240
Evo ja je trenutno skidam ostalo je jos 5 sati moze li neko nekako da mi je posalje ili moram da cekam jos 5 sati.

saljemo ti DHL-om, stize za 2 i po sata :d

Igra je izuzetno zarazna pogotovo multiplayer.
Mene samo zanima kako da znam koji server donosi poeni za rangiranje zemlje, jer sam primetio da se ne dobija na svakim...
Da li mozda nesto zavisi od toga koliko sam tutorijala presao? Za sada sam izvozao sve iz beginnera sa gold medaljom, i bas i nije bilo lako. Mrzi me da prelazim i druge nivoe, jer mi se igra mp....

svi se boduju, sem onih koji izbace poruku da nije u "official modu"
(to ti izbaci na pocetku trke tako da odmah znas jeli ili nije)

Uh,uh,uh,malo pre (pre sat vremena :)) skinuo,i do sada igrao Beginner Tutorial,bogami,simpa,simpa :)
edit: Napravio sam i nekoliko rekorda staze,znachi,i preko zlatne medalje,mnoogoo bolje vreme..da li se ovo josh nekome desilo? :)
Napalio sam se,e..Opasna navlaka..Sada sam samo otishao i primetio da nema nasheg,SCG servera,da li to trebamo mi da napravimo,ili,kako vetj to ide?
Mozhemo li ovde da se dogovorimo da se nadjemo,ovako,mi sa foruma,da se malo izigramo,da vidimo gde je ko,pre nego shto pochnemo da deremo strance? :)
POzz

Poslednja izmena:
Servere mozemo da pravimo sami. U svakom slucaju ja sam za, da se dogovorimo i nadjemo pa da vidimo gde je ko :)...

Ja nemogu da igram online, izbaci mi poruku "bad proxy" mada uopste ne koristim proxy?!

Do njih je definitivno, serveri su im prezauzeti :( Samo treba biti uporan.

prvo se treba registrovati pa onda tek iz igre pokusati na internet.

link za forum

Poslednja izmena:
Sinotj je OK radilo,danas ceo dan prijavljuje greshku sa proxy-jem...

Ocigledno se nisu nadali tolikom uspehu... desavalo se to i mnogo vecima od njih.

Avijon je napisao(la):
Uh,uh,uh,malo pre (pre sat vremena :)) skinuo,i do sada igrao Beginner Tutorial,bogami,simpa,simpa :)
edit: Napravio sam i nekoliko rekorda staze,znachi,i preko zlatne medalje,mnoogoo bolje vreme..da li se ovo josh nekome desilo? :)
POzz
Kao sto dziggy rece,pravi manijaci :mad:
Sto u prevodu znaci mnooooooooooogoooooooooooooo bolje vreme.
Ako mozete, predjite sva tri tutorijala, posto su staze uglavnom iz advance ili expert klase :wall:

Poslednja izmena:
Vrlo interesantna igrica... malo treba navikavanja, ali je keeper ;)

Samo da napomenem,ponovo im radi server,mozhemo li se natji,ovako,mi Benchmarkovci vecheras,da napravimo server?

Sto bi pravili server, kad mozemo da igramo na nekom zvanicno serveru i da osvajamo poene za SCG. Ja sam sinoc igrao na poslednjem serveru sa spiska, jedinom rumunskom. Maximalno 255 igraca, najvise nas je bilo 17 u jednom trenutku. Ping je bio solidan ali ne znam koliko tacno, totalno sam se zaneo igrom pa nisam ni gledao. Ajde ako hocete, da se veceras okupimo, na rumunskom, sto da ne. Nema sanse da bude zauzeto svih 255 mesta. Samo javite vreme, na vreme ;)

Od 22h recimo?!

Jel to samo ja ne mogu da dobijem link za dl?
Gde god da ima link gde pise "Download" taj ne radi!?!?

Moze neko da mi baci direktni ili da mi kaze sta se desava?

O, Fala! Sad cu i ja... kad ustanem... u stvari kad ustanem popijem kafu i popusim pola kutije cigareta jer mu treba 12h da skine ovo, a ja spavam oko osam... :d

Treba jako paziti na kom se serveru igra. Razni freak-ovi su digli servere sa svojim custom stazama, sto moze da bude zanimljivo/zabavno sa jedne strane, a sa druge jako frustrijajuce. Iz razloga sto su pravili takve staze, da ne mogu ni sami da ih zavrse, a kamoli neko drugi. Na jednom serveru, ne secam se tacno koji, cetri razlicite staze zaredom niko nije mogao da prodje, a bilo nas je dosta.

Igra rula .Strava je ,ima par nasih servera,ali bi mi sa bencha trebalo
da napravimo svoj .Ima malo Srba tek smo 39 .

A jel moze ovo da se igra offline, ja kad je stratujem samo prodje logo i stoji mi crn ekran?

I meni stoji crn dok ne stisnem nesto na joypad-u...tada udje u glavni meni i dalje sve radi regularno.Ja neki put dignem server pod imenom "Monza" - 6-10 igraca,uvek loodacke staze.Poz

Nazad
Vrh Dno