Šta je novo?

[TPS] Dead Space 3

Moze li neko ko ima dual monitor setup da potvrdi, da li igra radi bez potrebe gasenja tj disable-ovanja dual view, posto evo, instalirao sam igru, zalecio, i kad startujem igru, pocne da ucitava i pukne na desktop sa porukom not responding, pa ne znam da li je problem do toga, a ne bih da disablujem monitor jer ce mi se onda gomila vidzeta prebaciti na primarni monitor pa cu posle morati sve ispocetka da sortiram i podesavam.

Za sada su mi odlicni utisci,prava Dead Space igra..Jeste da nije nesto posebno strasna,ali ima dobru atmosferu..

jel ima neko problema sa sejvovima na onom ripu, ladno mi nije igra sačuvala 5 sati igranja gde sam počistio lepo opcione misije i taman da nastavim main quest da napravim jednu pauzu izađem iz ogre i kada je posle startujem ponovo ima šta i da vidim, vratilo me nazad 5 sati... igrao sam na normal. sad sam izgubio volju da prelazim ponovo. I onako mi se ne sviđa mnogo.

Budženje oružja su nepotrebno zakomplikovali a grafika im je nerazumno lošija i sve je tamnije. Besan sam!

Ja posle nekih 4 sata nisam imao problema sa save-ovima za sada.Mada nista ne iskljucujem,zato pravim backup save file-a,za svaki slucaj.Iskljucivanje post-processinga mi je znatno smanjilo iznenadno seckanje i padanje frame rate-a.Igram na hard od pocetka,to mi je tesko taman koliko treba za mene.

Igram na normal i za sada sam vise nego zadovoljan igrom.Osvezili su je taman dovoljno a ipak zadrzali smek prethodnih delova.vredelo je cekati :)

Konja koji pobedjuje ne treba menjati :d
Meni je ovo odlicno, kao i prva dva dela, sada vise zabavno a manje strasno ali samo zato sto znam sta da ocekujem za razliku od prvog puta kada sam igrao Dead Space. Igram na Insane i tu i tamo poginem, obozavam kada fali dzebane i kada, hteo-ne hteo, moras da pazis i preturas po kantama ako uopste hoces da prezivis...prava klaustrofobija tek tada dolazi do izrazaja i preorucujem svakom Insane, nije uopste toliko tesko da je nemoguce...

vidim da se ljudi zale masovno na backtracking?cekajte, zar to nije bio fazon jos od prvog dela?> kad vidite sve te ventove iz kojih znate da ce iskociti uzasi pre ili kasnije.to cini svaki prolaz napetim.grafika je najbolja do sada, u jednom trenutku ide tema koja je omaz eniovoj iz karpenterovog the thinga.i nznm za vas ali ja i dalje cvikam na nekromorfe:)
sve u svemu sjajna igra; dosta akcije, dosta monster closeta, malo mini igara, ima sve, produkcijski neprikosnovena.ovaj serijal je svakako vredan originala, iako ga izdaje bladsaking ea
fright fest ftw:)

Dead space 1 mi je najbolji , igra iz drugog plana koja me je te godine odusevila , nisam imao ocekivanja pa je totalno pozitivno iznenadila , 2 mi nije imala taj efekat , evo skidam trecu verziju , prve dvije su mi bile koraptovane , ako bog da , nocas se pika 3 ...

Meni je BB repack i ne mogu isforsirati Vsync ili cap-irati ni sa čim. Vjerovatno je do verzije. I gdje je tebi ta Dynamic Vsync opcija?

Pricam o RadeonPro imas Dynamic Vsync, znaci radi sve dok je fps preko 60, kad padne ispod iskljuci se, odlicna stvar, i plus otklanja microstutter ako ga ima u potpunosti.

Lek od reloade...grupe ne cita sejvove od prvog leka koji se pojavio, bese 3dm grupa ili tako nesto, sad probah....prijavljuje corrupted save file..

Ne bi me čudilo da izađe DS 4 za koju godinu jer je kraj prilično nejasan i ne dovršava priču,ali neću da spoil-ujem za sada,tek je izašla igra.

Znam da si pričao za Radeon Pro. Imam instaliranu zadnju verziju i ne nalazim opciju za dynamic vsync.

verzija 1.1.1.0
attachment.php

Poslednja izmena:
Predivna grafika u 30 fps - ima li sta bolje od toga ? :d

Beta verzija. Zahvaljujem.

Sinoc sam malo probao, nigde ne pada ispod 60 FPS-a, tako da nema potrebe za dynamic VSyncom. Po meni je bolje forsirati ove filtere za texture, i FXAA na ultra iz RP-a je kvalitetniji nego u igri podesavanje, HBAO nisam probao, SMAA isto lepo radi, ali mislim da malo vise greje grafu....
Dosta dobrih opcija su ubacili u 1.1.1.0.

edit:
Napravio sam temu u delu foruma za radeone u kojoj je okacen link za download te nove verzije:
RadeonPro: Radeon Games Profiles Automation Tool

Poslednja izmena:
Obrnu sam je za dva dana. Deluje mi nekako isprano, mnogo se vrti po istim dalovima mape (odes, sredis, vratis se). Deluje mi kao da su izbrljavili. Suvise je kratko. Bio je jedan de u vojnim bazama pre planine gde sa vozom nisam imao pristup drugim delovima.
Nije to to, suvise je blago. Ostavlja utisak nedovrsenosti, protivnici natrcavaju kao u Serious Sam2. Nema onu car da igras nocu i da te prodje jeza. Da liu vredi +50e, definitivno ne.

Mozda ce nekom pomoci oko pravljenja oruzija :

Moze li neko ko ima dual monitor setup da potvrdi, da li igra radi bez potrebe gasenja tj disable-ovanja dual view, posto evo, instalirao sam igru, zalecio, i kad startujem igru, pocne da ucitava i pukne na desktop sa porukom not responding, pa ne znam da li je problem do toga, a ne bih da disablujem monitor jer ce mi se onda gomila vidzeta prebaciti na primarni monitor pa cu posle morati sve ispocetka da sortiram i podesavam.
Da bumpujem svoje pitanje, malo preformulisanije, da li je neko imao problem sa startovanjem ove igre? startuje se igra, pokaze crni ekran, krene da ucitava igru i posle sekund-2 izbaci na desktop, not responding, u pitanju je "ponovo napunjena" verzija
Molio bih nekog ako zna kako ovo da resim, da mi javi preko poruke.
Hvala unapred.

@MISTICK
Probaj sa update DX i VC. Ili compatibility sa win7.

Poslednja izmena:
@MISTICK
Probaj sa update DX i VC. Ili compatibility sa win7.
Uradio sam sve to i nista, noviji nvidia driveri nisu izlazili skoro tako da, nije ni do njih, jel ste vi blokirali izlazi na net igri?

Da li nekako moze da se promeni prikaz coveka(mog lika) da se ne vidi kao ceo covek vec kao recimo u Call of Duty da se vidi kao ono sto ja vidim ispred sebe?
Nadam se da razumete na sta mislim?

Ne moze, igra je iz treceg lica (TPS) ne moze se prebaciti u FPS (pogled iz prvog lica, sto bi ti rekao u pogled ispred sebe)

probao sam i jedno i drugo, menjao sam i exe, imaju dva razlicite velicine(if you know what i mean), nije mi jasno sta bi moglo da bude, isti problem imam i sa DMC 5, s tim sto kod DMC bar vidim capcom logo na pocetku, ovde ne vidim ni to :D

Vrh Dno