Šta je novo?

[TPS] Dead Space 3

Ajd sad ne preteruj... kec je isto TPS u kome seckas gomile i GOMILE necromorpha, kao i u istoimenoj igri zvanoj Ded Spejs 2 gde isto seckas gomile i GOMILE necromorhpha samo uz tu razliku da nisi na istom brodu (uglavnom) i da je akcija malo "napumpanija" i uz poneku malo vise stilizovanu cinematic cutscenu. Ako se te dve igre razlikuju toliko razlikuju da nemaju slicnosti, onda neka i Maksa postane sajber panker.

Stvarno ne znam zašto većina ljudi kaže da je kec bolji od dvojke.Odgledao sam oba dela na youtube do kraja,i u dvojci su samo ispravili ono što nije valjalo u prvom delu:
bolja grafika,Isaac je naučio da priča,više kontakta sa drugim ljudima,malo više akcije,ali je drugi deo bio strašniji jer ima više mračnih momenata,setite se samo kad Isaac ponovo ulazi u Ishimuru,najnapetiji deo igre definitivno.

Verovatno je reč o psihološkom momentu''već viđeno'',kad se igra drugi deo, pa ljudi ne osete isti nivo uzbuđenja kao u kecu,pa onda umisle da je drugi deo lošiji.

Igre se ne gledaju na yt-u ;)

Gresis. Walktrough sluzi da ako zapnes negde u igri, da znas kako da nastavis dalje. A ne da odgledas kako je neko drugi odigrao igru i da jos pritom dajes neke ocene o gameplay-u koji nisi ni probao. Neozbiljno.

Najnovija vest za ljubitelje Dead Space-a. EA ubacuje mikro transakcije u igru pa će svako ko želi da odmah dođe do materijala za pravljenje oružja moći to da uradi za "šaku dolara".

Da se nije pojavio i neki anime crtani obicno izbace i to pre igre?

Da, to sam i ja ocekivao !
I za kec i dvojku su neposredno pre igara izlazili animirani filmovi. Nista specijalno, al opet su bili zanimljiv uvod u igru.
Izgleda da su se olenjili ovaj put i nista od toga :/

11 DLCova (svaki od njih kosta 4.99$) uz launch. Ovaj EA je totalno odlepio. Jos malo pa ce prodavati prazan DVD za onih standardnih 50ak $, a igru cemo sklapati od 100 DLCova... Strasno.

11 DLCova (svaki od njih kosta 4.99$) uz launch. Ovaj EA je totalno odlepio. Jos malo pa ce prodavati prazan DVD za onih standardnih 50ak $, a igru cemo sklapati od 100 DLCova... Strasno.

E bas zbog takvog bezobrazluka cu videti koliko su svi ti DLCovi i igra kod izdavaca zvanog Crna Kutija.

Ko je apotekar? :D

Odigrao sam prolog, za sad mi se jako svidja.
Nista se nije specijalno promenilo (bar za sad ovo malo sto sam igrao), kretanje, mehanika, grafika je ista, igra je super optimizovana.
Ako bude ok prica bice super igra, bas sam se uzeleo Dead Space-a :)

Odigrah i ja prolog.Prihvatljiv frame rate u 1280x1024 na medium na mojoj masini.Izgleda da je igra dobro optimizovana.Gameplay isti ili slican prethodnim delovima.Prolog obecava zanimljivu igru,ali videcemo.

Ja pokidao prvih 3h....odlicna igra...u stilu predhodnika.

na kojoj tezini igrate ?
po meni sve lakse od hard je bzvz, tad igra vise nije survival horor nego obicna akcija

Otvoreni prostori i partner ne uticu na atmosferu?

Dajte jos neke utiske? :) Sta ste se uspavali. :p

Nije se niko uspavao, nego su svi prikucani in game uz monitor :D

Malo nezgodno X za zaklon,nego imam utisak kao da sporo reaguje-osetljivost misa ili je takva igra-podseca me na pocetak Tomb Aniversia sa ovim snegom
Na 6770 radi sasvim solidno

Igrao sam neka 2-3 sata.Igra totalno u duhu prethodnih delova,vise drugog.Manje je strasna zato,mada mene ni prvi deo nije preterano uplasio.Malo me smara detaljnije kraftovanje oruzja,ali cu se valjda navici.Tu ce biti nekih interesantnih kombinacija verovatno.

Igra je DJJ:)
I strasna je.makar meni.volim ds sker.sa sve onim bangavim nisanjenjem oiz keca.i dzojped obavezno.mis je nubarski ovde:)
Bolji je od ds 2 i to dosta.vratili su mrak sve vreme.sprol je bio presaren i prenaseljen.milina za ljubitelje serijala

Od koje apoteke je najbolje pokupiti igru? :)

Imas na tl-u p2p izdanje sa lekom od neke manje grupe, sve radi kako treba.

Igra je DJJ:)
I strasna je.makar meni.volim ds sker.sa sve onim bangavim nisanjenjem oiz keca.i dzojped obavezno.mis je nubarski ovde:)
Bolji je od ds 2 i to dosta.vratili su mrak sve vreme.sprol je bio presaren i prenaseljen.milina za ljubitelje serijala

covek mi u jednom postu vratio poverenje u serijal :)

Odicne vesti stvarno, plasio sam se da su usrali igru sa coop-om.

Vrh Dno