Šta je novo?

[TPS] Dead Space 3

Posle bezveznog prvog trejlera, sa borobom po snegu na otvorenom, svi ostali su sve bolji i bolji...ovaj weapon crafting jako lepo izgleda...bice nesto od ovoga :p

Normalno, pa nece valjda po treci put da prave potpuno istu igru, logicno da ce je osveziti u pojedinim segmentima. Mogucnost detaljnog budzenja oruzja je sasvim OK, i nikako nece negativno uticati na igru.
Sto se tice otvorenih lokacija u single kampanji, verujem da ih nece biti puno, mozda samo ova na pocetku.
Za coop kampanju nisam siguran. Developeri su naglasili da ce se coop razlikovati od singla po dijalozima, cut scenama, novim neprijateljima (unitology vojnici) i razlicitom rasporedu lokacija, a mozda budu ubacili i neke nove.

ipak, ovo ne izgleda tako loše, ovaj modding :) sve ću ubacivati u kombinaciju sa plasma cutterom, i u prvom i u drugom delu nisam nijedno oružje više koristio :D

Погрешио си, сва оружја су одлична, требао си макар испробати seeker rifle :)

možda na najtežem nivou u drugom playthrough za godinu dana, why not :) ali taj osećaj selektivnosti koji ud prvo preseći jednim pucnjem, samo ova igra može da pruži

seeker rifle ти пружа управо то, само да се мало испраксираш. Упоредио бих га са rail gun из Квејка 3, само без ласера. Још ако је неки слабији некроморф, oneshot-овање им не гине.

Mislim da je prvi deo mnogima bio strasniji jer je Isaak bio mutav pa je to povecavalo napetost

Slazem se takodje.Samo sto ja ne bih nazvao strasan ni prvi deo,vec samo vrlo napet :)

Slazem se takodje.Samo sto ja ne bih nazvao strasan ni prvi deo,vec samo vrlo napet :)
Bilo je manje protivnika,ali je bilo dosta teze ubijati zbog namerno ubacenog aiming laga,sto je jos vise povecavalo napetost..Prvi deo je ubedljivo najbolji i sto se tice price..U drugom delu su prvih 5-6 chaptera bili zanemarljivi...

Aiming lag није намерно убачен, он је настао као последица порта са конзола, а може се исправити укључивањем vsync-a.

22-og demo za PS3 jedva čekam :)

Demo je izasao za xbox, a evo par interesantnih komentara od jednog lika iz Viscerala na neogafu:

They actually are the same, we didn't change any of the tuning/code/speeds at all for main aiming. The controls are the same except for a couple of additions (crouching, roll). Originally at E3 we had more new stuff but we took it out because we didn't like it.

One difference is that the AI is a lot more aggressive. In the previous Dead Space games there are a lot of states on the Slasher enemies where they just stand there waiting for you to shoot them. In Dead Space 3 once you start building your guns with things like stasis effects on the projectiles (and especially in co-op) it starts to make the game too easy.

Keep in mind that this demo is basically what we showed at E3 last year and is only representative of a tiny part in the middle of the game (minus any weapons you would have made) and with a bunch of demo-y stuff added. As usual for us we put out effectively anti-GAF demos.

One more thing, this game has a very wide variety of environments way more so than either of the two previous games; it is also much longer. If you like space and such we have you well covered. There are also some neat surprises.

Jedino mi se ne svidja sto ce je produziti. Ovakve linearne igre su najbolje kad su kratke i eksplozivne kao sto je kec bio.
Dvojka je vec pri kraju pocela da smara malo.

Probao demo malopre, bio sam prijavljen za early access code.

Ja sam razočaran, mislim nisam igrao dvojku, igrao sam samo keca i bio je fantastičan... Ovo je smešno... Ono oružje, ne mogu se setiti kako se zove, koje seče, u kecu je imalo širi opseg, sekao si, ovde bukvalno pucaš u neprijatelje. Gađaš 3x u neku ruku, bodlje, nogu, izraslinu i umesto da se odseče kako treba, ono umre :s kao da ga gađam u telo, jako retardirano.

Scare factor je 0, prepad factor je smor. Neprijatelj iskoči i muzika kao u vrisku, uvek isto, uvek smor, uvek očekivano. Isaac ide sporo jer je eto sneg, i takav je početak, a u tom delu možeš nišaniti, i kada nišaniš on trči :D, jako mi je to bilo smešno. Napetost 0, smor 10. Igra je postala generički shooter. Jako mi je žao zbog toga. Odigraću keca, samo mi se kec priigrao posle ovog demoa koji nisam uspeo ni da završim, jako me je smorilo posle 5-6min. U kecu su ti se barem neprijatelji prikradali i ono okreneš se čisto da vidiš šta ima iza tebe i vrištiš, ovde iskoče i kažu PEEK A BOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!! Kao u nekoj parodiji.

Igra nije imala nameran aiming lag, vec je bila konzolaski port sa zakucanim fpsom na 30, zato je i lagovala, gasenjem v synca u driverima je to bilo reseno. Inace zaista jako retka igra koja je imala fenomenalan zvuk koji je samo tako doprinosio atmosferi, pravi uzitak za 5.1 sistem. Nadam se dobrom nastavku, obozavam ovu igru. Samo da igru ne pojednostave zbog konzola-idijota.

Poslednja izmena:
Igra je glupa. Akciona i nezanimljiva. Volim i ja keca ali to ne mora da znaci da moram igrati trojku.

Edit: Moram da se ispravim. Igra nije glupa ali vredja inteligenciju starih dead space igraca jeftinim i glupim forama i topi ocekivanja.

Poslednja izmena:
Po recima onog to je stari E3 demo, a igra ce imati i Pure Survival classic mod i bice ista kao prethodnici, a sto se tice bonus materijala i duzine, ispada i bolja nego oni. Ostaje jos samo da vidimo sve to.

Igra nije imala nameran aiming lag, vec je bila konzolaski port sa zakucanim fpsom na 30, zato je i lagovala, gasenjem v synca u driverima je to bilo reseno. Inace zaista jako retka igra koja je imala fenomenalan zvuk koji je samo tako doprinosio atmosferi, pravi uzitak za 5.1 sistem. Nadam se dobrom nastavku, obozavam ovu igru. Samo da igru ne pojednostave zbog konzola-idijota.
Fps mi je bio zakucan na 60,a aiming je bio usporen da bi se moglo fino nanisaniti..Nisi mogao da trzas nisan po celom ekranu kao u COD-u i ostalim FPS-ovima..

Meni je bio fps 30. Zato je nisam ni obrnuo.

Po recima onog to je stari E3 demo, a igra ce imati i Pure Survival classic mod i bice ista kao prethodnici, a sto se tice bonus materijala i duzine, ispada i bolja nego oni. Ostaje jos samo da vidimo sve to.

To će promeniti težinu, ali ne i činjenicu da je Dead Space sad akciona igra. Dvojka je uveliko krenula tim putem, očekivano 3 ide dalje u istom pravcu. Daleko od toga da podržavam, ali šta je tu je.

Znaci po ovome ispada da je prvi deo bio stealth avantura bez akcije? Ok...

Ne, ali je bio dosta bliži survival horroru. 2 je negde između ali već naginje ka akciji, 3 je manje-više akciona igra sa horror elementima.

Znaci survival horor igra u kojoj nisi imao kontakta sa neprijateljima, tj. nikakvu akciju? Ja sam onda ocigledno igrao nesto drugo akciono, pri cemu sam iskasapio horde i horde nekih nakaza i cuda koja mi nisu davala da napredujem kroz nivoe... :)

A čekaj, survival horror sad mora automatski da bude bez kontakta sa neprijateljima? To što si ti iskasapio Necromorphe ne znači da nisi igrao horror igru. Uostalom, nije ni bitno, ako ti se sviđa kasapljenje onda mi se čini da će ti treći deo biti najbolji do sada.

Prvi deo je keva..drugi nije los...treci nek bude barem kao drugi :)

A čekaj, survival horror sad mora automatski da bude bez kontakta sa neprijateljima? To što si ti iskasapio Necromorphe ne znači da nisi igrao horror igru. Uostalom, nije ni bitno, ako ti se sviđa kasapljenje onda mi se čini da će ti treći deo biti najbolji do sada.

Ne mora, ali i prva igra je isto akcioni horor kao i ostale, uz par finesa i toka igre koji su izmenjene pocevsi od druge igre. I jedna i druga igra su survival horor zanrovski, kao i ova treca. A to koliko je nesto licno nekome horor, ne bih da zalazim.

Damn, jos gluposti na forumu. Sta vam je danas. Ako je dvojka isto kao i kec, ne znam sta da kazem. Isto uporedjenje kao ono mad max - cyberpunk.

Nazad
Vrh Dno