Šta je novo?

[TPS] Dead Space 3

Evo odigrao sam sami početak, sad treba da se probijem do krova stambenog objekta.. Za sad igra klizi, jedino su objekti malo ne srezmerni, npr. wc šolja u Ijsakovoj sobi je OGROMNA, grafika mi je OK ali trebala bi ipak biti malčicke bolja.

probao sam i jedno i drugo, menjao sam i exe, imaju dva razlicite velicine(if you know what i mean), nije mi jasno sta bi moglo da bude, isti problem imam i sa DMC 5, s tim sto kod DMC bar vidim capcom logo na pocetku, ovde ne vidim ni to :D

E dmc je i meni to pravio. Compatibility sa win7 i krenuo kao podmazan.

Verovatno ce produziti pricu DLC-om za 5 dolara..Ociti cliffhanger..
EA stoka...

Poslednja izmena:
^^ A ti si kao "kupio" Dead Space 3 i brines sto ces morati da dodas jos 5$ :d

žao mu što deru sirote američke tinejdžere ...

Hmm, ma šta menjao, ne mrda preko 30 FPS-a. Capped, ili... ?

That's what I'm saying ...

Nije capped. Maločas sam igrao, fps mi varira od 40 do 60 (komp iz potpisa, 16x10, sve medium).

Ehh, schai*e.

A kako su valjano odradili DS2 port... :(

Edit...

Probah medium i low preset-e, ne mrda i dalje.

Poslednja izmena:
Evo par fotki

deadspace3 2013-02-09 10-33-33-88.jpg deadspace3 2013-02-09 13-45-54-57.jpg deadspace3 2013-02-09 14-04-33-82.jpg deadspace3 2013-02-09 13-36-51-93.jpg deadspace3 2013-02-09 10-36-57-18.jpg

Poslednja izmena:
Ne, bio je uključen jer je refresh rate monitora podešen na 60Hz. Ali eto, isključih i FPS se podiže.

Kod mene leti
Nabavio sam verziju reloaded i kad ukljucim na max frejmovi prelaze 180.
Sve leti !!!
Naravno v sync iskljucen :)

igra je dobro optimizovana nema sta :) steta sto i krajsiz 3 ne radi 200fps :)

^ Dead Space je hodnik shooter, i pretezno su nivoi unutra, po kojekakvim hodnicima, pa stvarno nije bilo tesko da se napravi da igra leti, jer nije sand box kao sto je Crysis ili Far Cry. Nema potrebe da karta puno objekata renderuje, samim tim je i fps stabilniji i veci, prosto i jednostavno.

Ma nije to u pitanju, ima gomila "hodnik" i "spoljnih" igara koje izgledaju gotovo isto kao konzolne verzije bez ikakvih pc featuresa a rade lose. Ovde je jednostavno dobar engine i trud developera jos od prvog dela da sve radi kako treba.

Najgori primer NEoptimizacije jednog Fps hodnik shooter-a po meni je Cryostasis: Sleep of Reason. Oni su dali "domaci zadatak" drugima sto se tice neoptimizovanosti. :D

Poslednja izmena:
Unreal 3 je dobro optimizovan engine... a nije hodnik

Najgori primer NEoptimizacije jednog Fps hodnik shooter-a po meni je Cryostasis: Sleep of Reason. Oni su dali "domaci zadatak" drugima sto se tice neoptimizovanosti. :D

Jes ***e, ono je stvarno bila mozda najveca katastrofa "optimizacije". Ali igra mi je bila toliko extra da sam zaboravio sve te muke da bi je zavrsio. :D

^ +1

^Nocas krenuo malo i takodje mi se svidja kao i prethodnici. Nego kad vec pricate o grafici, jel jos neko primetio da lampa vise na baca senke kao u sto je bilo prethodnim delovima? I nije bas straight port sa konzole vec ima dosta featuresa za podesavanje. A ovo sa lampom sto su izbacili je stvarno bzveze potez jer je davalo mnogo bolji efekat u ovakvoj klaustrofobicnoj igri nego bilo kakav SSAO koji u mraku i nema sta da trazi...

Iskreno nisam nesto odusevljen. Ono napucavanje sa marincima na pocetku je previse komicno, ljudi nose u 2300 i nekoj godini pancire i cuda a on ih sa dva metka prospe isto kao krpene lutke, jos igram na hard nivou. Prica je takodje bezveze, makar da je to Ok uradjeno pada da me vuce dalje da igram, ali ne. Uvod je obecavao, snijeg i ono podsjecalo me malo na The Thing, ali se vrlo brzo zavrsilo. Predpostavljam da ce i kasnije u toku igre biti nekih slicnih nivoa na onoj planeti, ali ne znam da li cu imati vise zelju da je startujem ponovo.

Da li iko ima problem sa rezolucijom? Ne mogu da je povecam iznad 1280x1024. Win8 64, GTX660, najnoviji drajveri.
Izmena : Resen problem. Promenio u konfiguracionom fajlu.

Poslednja izmena:
Moram priznati, pogrešio sam pri pređašnjoj izjavi. Naigrah se uz GT 520M. :)

Kad je Vsync uključen FPS je zakucan na 30, a kad ga isključim skače i na 100.
Sve u svemu, dostojan nastavak. ;)

Vrh Dno