Šta je novo?

[TPS] Dead Space 3

Moracu to danas da doteram, dosao sam do tacke gde me ovi mali savatavaju i u isto vreme oni ugljenisani dvonogi dushmani, probao sa ovim sklopocijama jedno 30 puta i nema sanse.

Jel se moze povecati broj slotova za oruzja i kako, u starim igrama imalo je 4 mesta, sad teram sa 2 a skoro sam do kraja stigao...

Instalirao i ja juce, igrao dva sata. Svidja mi se sto nisu nista promenili, al ne svidja mi se sto nisu nista promenili :D:D:D

Da je bilo koja druga igra u pitanju bio bih smoren jer stvarno u odnosu na dvojku nista nije promenjeno, samo je malo zakomplikovan onaj sistem s oruzjem. Sve je isto i gameplay, dizajn nivoa, zvuk, grafika.... Ali brate mili, kakva atmosfera, ambijent, rezija i scenarijo. Kao da sam u filmu nekom. Kapa dole, dead space je postao kultni serijal.
Gledao sam onaj Dead Space: Downfall crtani film (da se tako izrazim :) ), al bi ovo bila odlicna ideja da se snimi pravi film definitivno.

Poslednja izmena:
Toliko mi se svidja igra da sam krenuo drugi put da je prelazim:)Sa svim iventarom i oruzijem sacuvanim... ovo je milina igrati ispocetka.Dobra im je ideja za odelo iz kec-a:)

Bas sam prsao igru prekjuce. Pravio sam guide-ove za neki novi projekat (http://www.gosunoob.com/dead-space-3/). Prilicno sam se iznenadio igrom. Nisam imao vremena ni zivaca da igram prethodne delove, ali moram priznati da nikad nisam igrao igru koja ima tako jak cinematic feeling. Ljudi koji su se pobrinuli za specijalne graficke efekte su stvarno majstori svog zanata. Jedino je prica do kraja malo bleh, ali ajde. Pravi blockbuster.

@crossover
Hvala za info, mjolnir je keva za hodnike :D

Ja sam davno rekao da bi Dead space bio jedini film koji bi moga da stane rame uz rame sa Alian serijalom filmova.

Kao npr 2. deo. ;)

Ja sam stigao do 8-9 chapter-a i ne mogu nijedno oruzje da sklopim nemam resursa, a imam dva bota koje saljem i skupljam sve sto mogu, gomila oruzja a nista ne mogu da napravim ? Igram na Hard mozda zato ne mogu da skupim nista ? Igra je super samo me to nervira... I u nekim delovima ako se nema jace oruzje je jako teska, na primer Conning Tower sporednu misiju nisam mogao da predjem nikako.

Inace na Hard zna da bude bas napeto, gomila neprijatelja nekada sa svih strana, jedna od strasnijih igara...

Poslednja izmena:
^ Isto sve. Takodje igram na hardu i bas su sjebali to s oruzjem. Em nepregledno i nejasno sa hiljadu podmenija i nepotrebnih gluposti, em nemas resursa nista da napravis. Jedina i najveca zamerka za igru.

Pa i nije fora da se oruzje u pocetku odmah pravi preko blueprinta. :) Imate standardni rail gun + shotgun, pa ga budzite. Postoje malih milion add-onova za oruzje koje kupite u toku igranja, a i ono sto vam fali mozete da napravite uz pomoc resursa.

BTW, zavrsih i ja igru juce, konacno. Sjajan naslov. Odlicno zavrsena prica, bez nepotrebnih cliffhangera i rupa u storytellingu. Daleko bolje od dvojke, bar po meni. :)

Evo i ja sam pri kraju... definitivno najbolja kombinacija za hodnike je bacač plamena gore i dole pumparica. Samo nabudžite damage na bacaču i klip sa onim dodacima. Igram na normal ipak i nije preteško sem par situacija.

Akcija je stvarno fenomenalna, zvuk otkida, grafika je dobra kad se odmakne malo u igri i privikne. Pravi dead space nastavak. BRAVO!

JEdini nedostatak je što mogu da se nose samo dva oružja!!! BRUKA!

Evo ja je obrnuo, kraj je za ocekivati bio i laganica se sve privede :)

Dali je bitno da se onaj mali bot ili robot pusti na bilo koju lokacija da mi donese resurse ili treba na neko drugo mesto?Malo me buni onaj radar pa zato pitam!

Čuje se slab zvuk na mestima gde treba da se pušta, kad si blizu prati radar.
Nisam ni obracao paznju na zvuk!Hvala!

e pa da ne vjeruje covjek.Trositi energiju bezveze na gluposti je za fenomen.E to je kraj.
Nego oce li rec neko sto je kraj da ne koristim spoilere.

Poslednja izmena:
@opetja
Nemoj o kraju, ja sam postovo fotku o baš samom kraju pa sam popaso hejt.
Valjda ovi koji su zavrsili sad kontaju šta sam okačio al aj.

Dvojka je bolja,ovaj bench u 3-ci je zivi ocaj nema vise power nod-a :mad:

Nije kad se naviknes, izgleda malo konfuzno, ali ustvari nije toliko, to budzenje oruzja, meni je to bio zanimljiviji deo igre, moguce su razne kombinacije, a skupljas "Upgrade Circuits" i time budzis damage, reload i slicno, mogu bas mocna oruzja da se sastave...

Poslednja izmena:
e pa da ne vjeruje covjek.Trositi energiju bezveze na gluposti je za fenomen.E to je kraj.
Nego oce li rec neko sto je kraj da ne koristim spoilere.

Kraj je zato jer sve sto ima pocetak, mora imati kraj. Ako mislis na definiciju kraja, onda je to nesto sto oznacava prekid,okoncavanje nekog kontinuiteta - radnog, zivotnog, filmskog...U ovom igrackom slucaju predstavlja zavsetak,prelazak, kompletiranje igre:) Primera radi, evo sad ce kraj recenice.

Vrh Dno