Potvrđujem. Bolje izgledaju SD kanali preko VDSL na većim ekranima nego m:sat u bilo kojoj rezoluciji.Slika na 43''+ televozorima je na msat negledljiva.
Potvrđujem. Bolje izgledaju SD kanali preko VDSL na većim ekranima nego m:sat u bilo kojoj rezoluciji.Slika na 43''+ televozorima je na msat negledljiva.
Mislim da moze al sacekaj druge da odgovore na tvoje pitanje.Može li ugovor sada kada su Arene blokirane da se raskine bez penala?
Sta su ti rekli u poslovnici da li ce uvaziti zahtev za raskid ugovora bez placanja penala?Podneo sam zahtev za raskid u poslovnici juče, čekam da me zovu. 🙄
Iskreno tacan odgovor ne znam ali "Imate pravo na raskid ugovora bez plaćanja penala ukoliko je MTS izvršio bitnu promenu uslova pod kojima je ugovor zaključen (promena cene ili ukidanje TV kanala koji su bili deo vašeg paketa). Prema zvaničnom stavu RATEL-a, izmena liste TV kanala na štetu korisnika smatra se bitnim kršenjem ugovora."Može li ugovor sada kada su Arene blokirane da se raskine bez penala?
Gospođa mi reče da očekujem penale. 😅Sta su ti rekli u poslovnici da li ce uvaziti zahtev za raskid ugovora bez placanja penala?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari