Šta je novo?

Total TV / EON Sat

To nije tačno.
Znam bar 5 ljudu koji nisu pod ugovorom, a i dalje imaju Total TV.
Ja sam rekao za sebe ne za druge…pa mi molim te objasni šta tačno nissm rekao za sebe? Ako te ne mrzi možes i naći moje poruke na ovom pod forumu kada mi se to desilo. Za druge ne znam za sebe znam. Pretpostavljam da je i to kao i sve kod nas zavisi na koga naletiš sa druge strane tako da je i tvoja izjava tačna ali i moja.

Ja sam rekao za sebe ne za druge…pa mi molim te objasni šta tačno nissm rekao za sebe? Ako te ne mrzi možes i naći moje poruke na ovom pod forumu kada mi se to desilo. Za druge ne znam za sebe znam. Pretpostavljam da je i to kao i sve kod nas zavisi na koga naletiš sa druge strane tako da je i tvoja izjava tačna ali i moja.
Izvini, pogrešio sam.
Nisam lepo pročitao.

Ugasili ti signal zadnjeg dana ugovora i više ti nisu slali račune,bez vraćanja opreme i potpisivanja ičega?
Račune mi nisu slali čim su mi ugasili signal (dobio sam još dva tri računa dok sam imao signal) ali sam ja odmah zbog takvih okolnosti i nemogućnosti drugih opcija kod mene uzeo msat i majstori telekoma su odneli stari risiver. Signal mi nisu ugasili baš poslednjeg dana ugovora ali u roku od nekoliko meseci, u svakom slučaju su to uradili sami bez mog uplitanja ili traženja. Kako sam bio nepoverljiv zvao sam više putat u tom periodu Total podršku i oni su mi potvrdili da više nemam ništa sa njima od trenutka gašenja signala, a nikada mi nisu rekli zašto su na svoju ruku ugasili signal.

Nazad
Vrh Dno