Šta je novo?

Total TV / EON Sat

To nije tačno.
Znam bar 5 ljudu koji nisu pod ugovorom, a i dalje imaju Total TV.
Ja sam rekao za sebe ne za druge…pa mi molim te objasni šta tačno nissm rekao za sebe? Ako te ne mrzi možes i naći moje poruke na ovom pod forumu kada mi se to desilo. Za druge ne znam za sebe znam. Pretpostavljam da je i to kao i sve kod nas zavisi na koga naletiš sa druge strane tako da je i tvoja izjava tačna ali i moja.

Ja sam rekao za sebe ne za druge…pa mi molim te objasni šta tačno nissm rekao za sebe? Ako te ne mrzi možes i naći moje poruke na ovom pod forumu kada mi se to desilo. Za druge ne znam za sebe znam. Pretpostavljam da je i to kao i sve kod nas zavisi na koga naletiš sa druge strane tako da je i tvoja izjava tačna ali i moja.
Izvini, pogrešio sam.
Nisam lepo pročitao.

Pa dakle nema šta da se naseda ugasili su ti uslugu...što se tiče Totala meni su gotovo odmah po isteku ugovora isekli uslugu i nisu hteli da je produže već su nudili samo msat....
Ugasili ti signal zadnjeg dana ugovora i više ti nisu slali račune,bez vraćanja opreme i potpisivanja ičega?

Ugasili ti signal zadnjeg dana ugovora i više ti nisu slali račune,bez vraćanja opreme i potpisivanja ičega?
Račune mi nisu slali čim su mi ugasili signal (dobio sam još dva tri računa dok sam imao signal) ali sam ja odmah zbog takvih okolnosti i nemogućnosti drugih opcija kod mene uzeo msat i majstori telekoma su odneli stari risiver. Signal mi nisu ugasili baš poslednjeg dana ugovora ali u roku od nekoliko meseci, u svakom slučaju su to uradili sami bez mog uplitanja ili traženja. Kako sam bio nepoverljiv zvao sam više putat u tom periodu Total podršku i oni su mi potvrdili da više nemam ništa sa njima od trenutka gašenja signala, a nikada mi nisu rekli zašto su na svoju ruku ugasili signal.

Radi i kod mene a nema ugovora bar 7g. Sto bi iskljucili kad im ovako vise placam,dodatni risiver 500din.😁

Radi i kod mene a nema ugovora bar 7g. Sto bi iskljucili kad im ovako vise placam,dodatni risiver 500din.😁
Ma lazu ovi iz MTS poslovnice, ja bar 5-6 god nisam obnavljao ugovor sa Totalom, ono od kada su kuririma poceli da salju
ugovore. Jedino se nisu vise sluzili onim starim trikom, da povecaju cenu posle isteka ugovora, pa onda ljudi "lete" sami kod
njih u poslovnice.
Problem mi druga lokacija, ugovor na babu od 85 god, ugasili joj izgleda karticu cim joj istekao ugovor pre neki dan.
Poslali montera da babi okrene "tanjir" i sve zabasuri za petnaestak minuta.
Zato ce sutra morati da se "vere" po krovu, i da ugraduje novu opremu od MTS za iste pare.😈

Ma nije meni toliki problem da predjem nego me strah onoga sto ljudi pricaju o kvalitetu slike. Jel da gleda majka od 70g ali svejedno.

10????🫪🫪🫪 . Ja nasao 4,5 samo.😂😂

Kvalitet slike na msat tv je gori nego što ikome može da padne na pamet.

Verujem. Hteo ja da predjem pre nekoliko godina,drugar mi radio na montazama pa mi rece da se ne *****avam.😂

Znači, ovako...koliko mogu da skontam oni u principu a pogotovo u zadnje vreme gase signal kome je istekla ili ističe UO a da je ta UO istekla od kako su oni kupili uslugu odnosno od aprila prošle godine. Svi vi a ima vas dosta koliko vidim koji niste odavno produžavali UO (do aprila prošle godine dok je SBB bio vlasnik) ste barem za sada van tog gašenja signala. Možda nije pravilo ali čitajući bukvalno sve postove vidim da je odokativno tako. A možda ima i toga da gase starijim ljudima koji su vlasnici ugovora, prvo da se njih "otarase". Meni u avgustu ističe dvogodišnja UO koju sam potpisao sa počivšim Totalom i tada ću ih verovatno totalno maknuti sa vikendice pa neka matorci budu na običnoj anteni 😛 u zadnjih par navrata sam svake dve godine tako produžavao ugovor jer bilo raznih problema oko antene, LNB i čega sve ne a bio je bogme period od 2007-2015 kada je to teklo godinama bez UO ali tada nije bilo nekih tehničkih problema koji bi iziskivali izlazak montera i rešavanje problema.

Komšinci iz BG koja ima vikendicu blizu mene izgleda isekli signal, ona žena je u BG 6 meseci godišnje, juče došla ovde i u toj vikendici na potezu UE-Zlatibor nema signala, plaćala pretplatu redovno, ko zna kad su joj isključili, piše da kartica blokirana. UO je istekla mislim prošle godine, ona žena je starija i pojma nema šta i kako, muž joj prošle godine preminuo a na njega se vodio ugovor, ja joj lepo kažem da batali priču i pređe na običnu antenu, treba sutra da siđe u poslovnicu pa neka vidi šta i kako.

Nazad
Vrh Dno