Šta je novo?

Total TV / EON Sat

@Miki Ue to mućnite malo glavom, može i na drugu stranu - ništa nije besplatno, ovde lako mogu da kažu koristili ste naše usluge, izvolite račun za EON light bez ugovorne obaveze.

SBB je imao povećanje cena baš pred samu prodaju. Tih 1845 dinara je poslednja cifra od SBB-a. Imam taj srednji (bivši) Extra paket i toliko sam platio poslednji račun (ili 2). Ništa MTS nije dodatno naplatio. Bar meni nije.

Ali kako je onda meni i ne samo meni 1745 ? Plus naravno dodatni risiver...nikakvo obaveštenje o tom poskupljenju od 100 dinara niti sam video niti sam znao za njega. Sad da pitaš MTS oni bi bukvalno slegli ramenima a SBB ne vredi da se pita.

Ako još niste dobili dobili račun od mts-a proverite i spam folder, moj je tamo završio, tačno gde mu je i mesto :cool: . Iznos se nije promenio, 1745 je kao što je bio i kod SBB-a, imam onaj neki srednji paket. Dobro je što je i rok za plaćanje ostao isti, 25. u mesecu, bar za sada.

Ali kako je onda meni i ne samo meni 1745 ? Plus naravno dodatni risiver...nikakvo obaveštenje o tom poskupljenju od 100 dinara niti sam video niti sam znao za njega. Sad da pitaš MTS oni bi bukvalno slegli ramenima a SBB ne vredi da se pita.
I meni je stigao racun na 1745 koji je isti kao SBB-ov (Total TV Extra).
Ne prihvata mi banka uplatu, kaze neispravan racun..
Ovo je racun 170-0030013706256-75 zasto je neispravan ko zna..nije isti kao ranije..

Poslednja izmena:
Stigao je i meni tokom dana racun, uracunata i rata za telefon uzet na rate, samo sto su ispostavili dve rate (aprilsku i majsku). Racun isti kao na totalu sto je bio...

I meni je stigao racun na 1745 koji je isti kao SBB-ov (Total TV Extra).
Ne prihvata mi banka uplatu, kaze neispravan racun..
Ovo je racun 170-0030013706256-75 zasto je neispravan ko zna..nije isti kao ranije..
Meni prošla uplata preko IPS skeniraj...račun isto počinje sa 170...ali nije isti kao kod SBB.

Neka napiše još neko kada bude pokušavao da uplati. Oko 6 sam platio, videću da li sutra možda banka vrne lovu ako nešto nije u redu ali mislim da je sve ok.

Veruj mi stvarno ne znam. Ja sam video obaveštenje na sajtu SBB-a msm januara. Ali sad je izgleda uklonjeno jer je vezano za uslugu koju više nemaju u ponudi. Pogledao malopre na ebankingu, prvi račun od 1845 dinara sam platio u februaru za januar. Nemam razloga da lažem ovde. Nije na kraju ni bitno toliko. I nema veze sa papirnim računom, jer ga nikad nisam ni dobijao.

Prilozi

• Screenshot_20250609-235616.png
    Screenshot_20250609-235616.png
    90.2 KB · Pregleda: 24
I meni se sad čini da sam negde pročitao da će od januara biti 100 dinara skuplje a onda kad dobih 1745 u februaru i zaboravih na to.

Što se tiče plaćanja meni banka po difoltu kao šifru plaćanja dodaje 289 a na računu piše 189...tako mi je mislim bilo i kod SBB računa, ne mogu sad da tražim. Trebalo bi da je sve OK sa ovim brojem računa što su nam poslali.

I za EPS mi stoji na računu 189 ali prolazi u banci sve redovno i regularno sa 289, ako je to uopšte važno i validno što se tiče @terzazak

To je u redu, 289 je za bezgotovinsko placanje... Ali ne prolazi br . racuna. Poslacu im mail da vidim sta oni kazu.
Ne da mi se da platim..:LOL:

Taj broj računa im stoji i u zaglavlju fakture i dole gde gde piše sve ostalo za plaćanje...javljam i ja sutra ako bude nekih problema sa ovim što sam platio :D

Ovo dobijam kad pokusam uplatu..
sshot-2025-06-10-[1].jpg
Nista, cekam da se jave na mail.

p.s.
Otkrio sam zasto ne prolazi uplata, racun mora da ide bez crtica, samo brojevi 170003001370625675
Iako su mi svi racuni do sada isli komplet sa crticama. A i dalje prolaze samo ovaj nece..:p

Poslednja izmena:
Eeeee, broj računa ti nije dobar...treba 256 pre 75 a tebi upisano 265. Nisu crtice mislim u pitanju nego na skrinšotu što si postavio pogrešno si uneo broj računa.

Haaa bravo, nisam ni primetio da sam permutovao broj. U sablonu sam pogresno upisao, dobro sto sam skenirao ponovo racun pa je ispravljena greska..

Da li se zna do kada će za nas ex total korisnike biti besplatna aplikacija irisgo sa onim lozinkama koje su nam poslali Sms om ili ce i to da naplacuju? Zato nisam smeo da se logujem zbog mogućih dodatnih troškova već koristim EON dok radi😃

Ovo dobijam kad pokusam uplatu..
Pogledajte prilog 495529
Nista, cekam da se jave na mail.

p.s.
Otkrio sam zasto ne prolazi uplata, racun mora da ide bez crtica, samo brojevi 170003001370625675
Iako su mi svi racuni do sada isli komplet sa crticama. A i dalje prolaze samo ovaj nece..:p
Vidim da si kod poštanske ja sam udarao crtice i sve je prošlo...ti si pogrešio račun:p
Račun primaoca170-0030013706256-75

Da li se zna do kada će za nas ex total korisnike biti besplatna aplikacija irisgo sa onim lozinkama koje su nam poslali Sms om ili ce i to da naplacuju? Zato nisam smeo da se logujem zbog mogućih dodatnih troškova već koristim EON dok radi😃
Slobodno koristi, nikakvih dodirnih tačaka nema sa EON-om. Biće besplatno dok koristimo ovu uslugu. Mislim da je neko pisao da mu usluga još radi iako je odjavio Total. Nisu stigli da mu isključe i ko zna kad će kad su ionako u haosu a neće ni naplatiti.

Možeš na mobilnom i smart TV a na kompu ne može.Ima nekih filmskih kanala koje nemaš ni na Totalu ni na EON -u.

Racuni za maj su stigli zbog otkaznog roka od mesec dana (nama koji smo vratili opremu u aprilu). 🙄 Samo da uzmu jos neki dinar.

Racuni za maj su stigli zbog otkaznog roka od mesec dana (nama koji smo vratili opremu u aprilu). 🙄 Samo da uzmu jos neki dinar.
U slučaju raskida po članu 131 ZEK nikakav otkazni rok ne postoji. Kakav crni otkazni rok!

Prigovor na račun, pozoveš se na odredbu člana zakona koji navodi da se troškovi u vezi sa raskidom ne naplaćuju i samim tim tražiš otpis neosnovanih potraživanja.

Mojoj majci je danas stigao racun od MTS gde obracunavaju zateznu kamatu od 72 dinara.
Raskinula je sa njima IPTV, fiksni nekad u februaru.

MTS kamatu obračunava dvaput godišnje, na majskom i novembarskom računu, pa se ona odnosi na polugodišnji period. Tako da je možda i dobro to sračunato, a može biti i greška, budući da su fantomsku kamatu već na drugoj temi prijavili neki koji rekoše da su sve redovno plaćali.

Meni malopre stize mail, kaze proverom smo ustanovili da ste i dalje aktivni a ja vratio opremu aprila a racun oko 2300 za dva resivera.
Jos nemam ni ugovor tj istekao mi je.
Kad im odem do poslovnice svasta ce da bude, posebno onoj lepojki koja mi rece da skidam i antenu jer ima samo dva srafa.

Nazad
Vrh Dno