I meni je stigao racun na 1745 koji je isti kao SBB-ov (Total TV Extra).Ali kako je onda meni i ne samo meni 1745 ? Plus naravno dodatni risiver...nikakvo obaveštenje o tom poskupljenju od 100 dinara niti sam video niti sam znao za njega. Sad da pitaš MTS oni bi bukvalno slegli ramenima a SBB ne vredi da se pita.
Meni prošla uplata preko IPS skeniraj...račun isto počinje sa 170...ali nije isti kao kod SBB.I meni je stigao racun na 1745 koji je isti kao SBB-ov (Total TV Extra).
Ne prihvata mi banka uplatu, kaze neispravan racun..
Ovo je racun 170-0030013706256-75 zasto je neispravan ko zna..nije isti kao ranije..
Veruj mi stvarno ne znam. Ja sam video obaveštenje na sajtu SBB-a msm januara. Ali sad je izgleda uklonjeno jer je vezano za uslugu koju više nemaju u ponudi. Pogledao malopre na ebankingu, prvi račun od 1845 dinara sam platio u februaru za januar. Nemam razloga da lažem ovde. Nije na kraju ni bitno toliko. I nema veze sa papirnim računom, jer ga nikad nisam ni dobijao.Ali kako je onda meni i ne samo meni 1745 ? Plus naravno dodatni risiver...nikakvo obaveštenje o tom poskupljenju od 100 dinara niti sam video niti sam znao za njega. Sad da pitaš MTS oni bi bukvalno slegli ramenima a SBB ne vredi da se pita.
Verovatno je tako..Pa ti placas tih 15 dana koje si koristio. Mi koji smo vratili opremu u aprilu ne bi trebali nista da platimo.
Vidim da si kod poštanske ja sam udarao crtice i sve je prošlo...ti si pogrešio računOvo dobijam kad pokusam uplatu..
Pogledajte prilog 495529
Nista, cekam da se jave na mail.
p.s.
Otkrio sam zasto ne prolazi uplata, racun mora da ide bez crtica, samo brojevi 170003001370625675
Iako su mi svi racuni do sada isli komplet sa crticama. A i dalje prolaze samo ovaj nece..![]()
Slobodno koristi, nikakvih dodirnih tačaka nema sa EON-om. Biće besplatno dok koristimo ovu uslugu. Mislim da je neko pisao da mu usluga još radi iako je odjavio Total. Nisu stigli da mu isključe i ko zna kad će kad su ionako u haosu a neće ni naplatiti.Da li se zna do kada će za nas ex total korisnike biti besplatna aplikacija irisgo sa onim lozinkama koje su nam poslali Sms om ili ce i to da naplacuju? Zato nisam smeo da se logujem zbog mogućih dodatnih troškova već koristim EON dok radi😃
Shvatili da u zivotu nema nista za dz.Ko bi rekao da se Srbi raduju računima...
U slučaju raskida po članu 131 ZEK nikakav otkazni rok ne postoji. Kakav crni otkazni rok!Racuni za maj su stigli zbog otkaznog roka od mesec dana (nama koji smo vratili opremu u aprilu). 🙄 Samo da uzmu jos neki dinar.
Prigovor na račun, pozoveš se na odredbu člana zakona koji navodi da se troškovi u vezi sa raskidom ne naplaćuju i samim tim tražiš otpis neosnovanih potraživanja.Racuni za maj su stigli zbog otkaznog roka od mesec dana (nama koji smo vratili opremu u aprilu). 🙄 Samo da uzmu jos neki dinar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari