Šta je novo?

Total TV / EON Sat

@niki999 Dok sam bio pre prelaska na mSAT dugo,oko 2-3godine sam SBB-u (dok je vlasnik,bila UG).Placao njihov tekuci racun a umesto poziva na broj ,unesem broj ugovora i mesec za koji placam.Na primer poziv na broj: 90131379905 i to je radilo,model 97 bese znaci uplata u RSD (mozda gresim).Ali sada je drugi tekuci racun i zato nece,sve to je vazilo za stari neprodati SBB...mozda gresim ali to je jedini razlog zasto nece tako,da i ne uplacuj na stari poziv na broj.Uostalom kad su ti dali tekuci i normalno model 97,zaso nisu i normalni poziv na broj?Jer to kako sam ja nekada placao,vise ne funkcionise :cautious:
Model 97 je kontrola poziva na broj da ne bi dolazilo do greške, ako poziv na broj nije po modelu 97 nalog se odbija, uplatite bez modela

Model 97 je kontrola poziva na broj da ne bi dolazilo do greške, ako poziv na broj nije po modelu 97 nalog se odbija, uplatite bez modela
Da to znam. zato sam i rekao da mi nisu dali dobro uputstvo, a stari poziv na broj neću da koristim jer mi tako nisu tekli...čekam

Pa da, cene ipak i verovatno moraju ostati kao što su i bile do sada, kada i ako se pređe na m:Sat onda će biti njihovi uslovi i njihove cene.

TIS mts sistem (za razliku od Supernovinog recimo) ne prihvata uplatu po paušalnom pozivu na broj ili preplatu po računu za određeni mesec, tj. ukoliko budete uplatili više, rasknjižiće samo u visini računa pa ćete morati da čekate kraj godine dok ne počnu sa izradom izvoda otvorenih stavki. Ako vam se žuri, imate mogućnost da tražite avansni račun.

Slažem se da je najpametnije ne plaćati ništa unapred, a što se tiče informacije da se plati sa brojem ugovora po modelu 97, to sa sobom povlači izračunavanje kontrolnog broja. Tako je u SBB-u, samo sa šifrom korisnika umesto brojem ugovora. Ako vam je recimo šifra 2011111111, poziv na broj je 292011111111, jer je 29 kontrolni broj po modelu 97. Bez toga neće proći, kako je i primetio član koji je pokušao, a može se izračunati ovde. Svakako, sumnjiva je ta informacija sama po sebi, jer MTS-ov sistem inače tako ne funkcioniše, već ima odvojene pozive na broj za svaki mesec.

Tata ima mts postpaid mobilni broj, racun za mjega je stigao..pretpostavljam da za ovaj msat stize odvojeno i inace?

Stiže posebno a i ovo nije MSAT još uvek zvanično, verovatno misliš na bivši Total.

Stigao danas račun 1945 din kao i do sada, mislim dok je bio Total TV, ustvari i sad je valjda Total Tv, nemam pojma kako se sad zove ova kablovska što koristim i nemam pojma kome sam platio pošto mi je to trajni nalog preko yetel banke, valjda sad Telekom ubira pare, nemam pojma, sve je otišlo u hondur..........nek se nose svi.

Stigao danas račun 1945 din kao i do sada, mislim dok je bio Total TV, ustvari i sad je valjda Total Tv, nemam pojma kako se sad zove ova kablovska što koristim i nemam pojma kome sam platio pošto mi je to trajni nalog preko yetel banke, valjda sad Telekom ubira pare, nemam pojma, sve je otišlo u hondur..........nek se nose svi.
kako ti je stiglo ? emailom ili ?

1945 sam i ja imao do sada...1745 pretplata plus 200 drugi risiver, to je ta priča. Stići će računi svima ovih dana.

kako ti je stiglo ? emailom ili ?
Nisam još dobio email sa računom, ali je došao u banku na naplatu, tamo je registrovan kao račun na klik, pored struje i Informatike, Yettel banka.
Da, 1745 plus drugi tv 200 din.

Pri vraćanju na fabrička podešavanja, šta odaberete tj promenite u startu?

Da li je neko možda ispratio koliko smo mi sa nekadašnjeg Totala izgubili kanala iz ponude do sada? Zadnji broj koji znam je 31 i to sve dobri kanali na čelu sa Cinestar paketom.

Nema tu šta da se isprati...znalo se još kad je prodato i kome je prodato da odlaze svi kanali UG i svi oni kanali za koje MTS nema pravo distribucije a da dolaze kanali koji imaju na MTS platformama i to ne svi njihovi kanali jer nema mesta na satelitu za sve.

Konkretno Cinestar nije iz UG ali MTS nema pravo njihove distribucije i naravno da su ga izbacili.

Tako je kako je a kako će i dokle trajati to ćemo videti.

Nema tu šta da se isprati...znalo se još kad je prodato i kome je prodato da odlaze svi kanali UG i svi oni kanali za koje MTS nema pravo distribucije a da dolaze kanali koji imaju na MTS platformama i to ne svi njihovi kanali jer nema mesta na satelitu za sve.

Konkretno Cinestar nije iz UG ali MTS nema pravo njihove distribucije i naravno da su ga izbacili.

Tako je kako je a kako će i dokle trajati to ćemo videti.
Na kraju će samo ostati buđavi kanali koje M:tel ima u ponudi.Bar po meni u prevodu malo ću šta imati da gledam,ugovor nisam raskinuo i tokom trajanja istog moram da vidim šta i kako ću za dalje jer nemam nameru da ulazim u priču sa M:tel- om za kasnije.

Nekako će ih već poslati pa makar i za 10 dana sa rokom plaćanja do kraja meseca. Pa napisaše ljudi da im stigli ili trajni nalozi u banci ili da su ih posle poziva CC obavestili o broju računa itd. U oba slučaja iznosi su isti kao što smo do sada plaćali.

Uglavnom, ništa na svoju ruku već čekamo mejl, sms ili šta već. Ima ljudi koji možda dobiju i papirne račune, nzm da li je kod SBB ko dobijao takve račune za TTV ili su to vremenom ukinuli, MTS ima tu opciju u ponudi.

A ja jos uvek cekam i zbog rate za uredjaj na rate... To tek ko zna sta ce biti

Možda bi se najradije trsili svih nas ali.. velike pare su date i valja sad to naplatiti i postepeno i korist dobijati. Njihova logika je prosta, računaju da će odokativno 80% ljudi preći na MSAT i to je to. Možda sam pogrešio u nekim procenama gore dole ali nisu bezveze tolike pare dali da ih svi sad napuste što je prosto nemoguće iz više razloga.

A koliko će na kraju korisnika iz bivšeg TTV preći na MSAT saznaćemo kad za to dođe vreme.

Postojao je jedan dobad deo korisnika koji su imali mts iris / supernova i Total.TV.

Meni je upravo stigao racun za maj, a opremu sam vratio aprila + mi istekao ugovor.
Sad im prosledih mail da provere to sa svojm poslovnicom. Znao sam da nece ovo tako glatko proci.

Dok sam pisao, stize mail:
Hvala Vam na obraćanju. Odgovor ćemo Vam dostaviti u najkraćem mogućem roku.

Evo računa na mejl...isti kao kod SBB-a samo gore u zaglavlju/memorandumu normalno podaci od MTS-a. Razlikuje se malo od ostalih MTS računa. Iznos isti, 1945 din. u mom slučaju. Rok plaćanja 25.6. kao što je i kod Totala bilo a ne 15-i u mesecu kao kod usluga MTS-a.

Nazad
Vrh Dno