Takodje me niko nije kontaktirao od 16. Danas im nosim opremu i morace da je uzmu hteli ili ne.Podneo sam zahtev za raskid ugovora, opremu nisu hteli da uzmu, kazu da ce me kontaktirati za nekoliko dana radi demontaze. Nemaju informaciju da li ce nesto da naplate za maj imajuci u vidu da oprema nije vracena a usluga nije obustavljena.
Ugovor za total tv se potpisivao sa sbb-om, sbb i dalje postoji kao pravno lice. Uostalom, meni je u mts-u nisu tražili prilikom raskida, imaju broj i znaju adresu, pa ako im treba neka dođu po nju.Nije se vraćala dok je bio Total TV (iako je u ugovoru navedena cena ako se ne vrati), a više Total TV ne postoji već m:SAT a Telekom traži i antenu
Onda ne veruem da će oni u skorije vreme da se sele sa Eutelsat-a.Ovog puta to nije slučaj. SBB je prodao bazu korisnika Total TV-a. SBB idalje plaća transpondere na Eutelsat-u, Telekom je preuzeo kontrolu nad konfiguracijom prijemnika i uključio još 4 transpondera na Eutelsatu.
Uzmi A1 4G kućni net od 50 ili 100 mbps i EON van mreže! Sad ne znam najveću brzinu A1 u tvom kraju da li je ruralno brdsko - planinsko ili ravno kao Vojvodina.Blago vama pa imate alternativu. Ja nisam pod ugovorom vec godinama ali tamo gd eje Total, nema opcija sem Adsl a to ne dolazi u obzir.
Kod mene na EON aplikaciji radi TV1000, Pickbox i HBO. U katalogu Epic Drama imam seriju Dzordz Dzentli.Na EON aplikaciji izbacili su seriju Džordž Džentli iz Epic Drama VOD, a ubacili kanal i VOD True Crime i TV1000 katalog ali kod mene ne radi! Sličan je kanalu ID i C&I. Džordž Džentlija sam našao u videoklubu na IrisGO, samo preko tv mogu da gledam! Za Pickbox i HBO OD ne radi iako sam pretplaćen na
EON-u!
Uzmi A1 4G kućni net od 50 ili 100 mbps i EON van mreže! Sad ne znam najveću brzinu A1 u tvom kraju da li je ruralno brdsko - planinsko ili ravno kao Vojvodina.
Kod mene ne radi TV 1000 katalog za Pickbox i HBO radi zato što sam bio njihov premium korisnik! Da li radi Viasat True Crime katalog? Zelena tačka znači da je otključanoKod mene na EON aplikaciji radi TV1000, Pickbox i HBO. U katalogu Epic Drama imam seriju Dzordz Dzentli.
Ne radi kod mene True Crime katalog.Kod mene ne radi TV 1000 katalog za Pickbox i HBO radi zato što sam bio njihov premium korisnik! Da li radi Viasat True Crime katalog? Zelena tačka znači da je otključano
Ја лепо кажем они нама треба да плате за тако "лепу" услугу....Ubi ovo trzanje i seckanje na kanalima koje su pustili pre mesec dana, ubi. Ne možeš utakmicu da odgledaš niti bilo šta drugo ne da ne primetiš nego da se i ne iznerviraš. U proseku svakih 7-8 minuta neki problem. Naravno sve OK na kanalima koji su "zaostavština" Totala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari