Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Ja verovatno necu da raskidam ugovor vec samo zelim dodatni risiver za tv na spratu,ali ovde lud zbunjenog ocigledno i ne znam sta im znaci sto su mi rekli u bivsem Totalovom kol centru 19955 da pozovem posle praznika gde ce mozda moci da mi pomognu oko toga.Glavno MTS nikakve zahteve tog tipa ne prima rekose mi u poslovnici.Vidi se da zele da se rese svih ostataka Totala i da je cilj da vecina korisnika raskine ugovor i predje u M-sat.Malo je reci da se nerviram jer sam u Totalu od starta 2006.Tanjir je moj kao i svih 5 konvertora samo je risiver Totalov koji ne postoji vise naravno.
A da pošalješ mejlom zahtev za dodatni STB?
Ili na kontakt centar m:SAT 0800 121 121 ako još uvek postoji

A da pošalješ mejlom zahtev za dodatni STB?
Ili na kontakt centar m:SAT 0800 121 121 ako još uvek postoji
U MTS su me uputili na bivsi Totalov kol centar 19955 i tamo su mi rekli da zovem posle praznika.

U MTS su me uputili na bivsi Totalov kol centar 19955 i tamo su mi rekli da zovem posle praznika.
Savet: pošto je taj 19955 kratki kod SBB-a, dodatno se naplaćuje kada se poziva iz svih mobilnih i fiksnih mreža osim SBB fiksne pa je bolje zvati broj 011 4019955 koji se tretira kao poziv prema SBB fiksnoj mreži umesto kratkog koda a dobije se isti kontakt centar

Savet: pošto je taj 19955 kratki kod SBB-a, dodatno se naplaćuje kada se poziva iz svih mobilnih i fiksnih mreža osim SBB fiksne pa je bolje zvati broj 011 4019955 koji se tretira kao poziv prema SBB fiksnoj mreži umesto kratkog koda a dobije se isti kontakt centar
Ja sam sa mobilnog MTS zvao 19955 i nije mi naplaćeno dodatno.

Prenet je broj izgleda u MTS jer na njihovom sajtu gde stoje podaci o M:SAT piše da svi bivši korisnici TTV mogu da se obrate na taj broj telefona...

Nikada mi za 10-12 god. koliko imam Total nije naplacen poziv ka kontakt centru a zvao sam uvek sa moba.

Telekom nakon raskida uzima i antenu. 🙄 Nesto ne mogu da se setim da li je ista placena prilikom uvodjenja Totala.

Je l' moguće podneti zahtev za raskid online ili putem telefona, bez posete MTS poslovnici? Ili da sve spakujem i odnesem i raskinem odjednom? Ili ću morati 2x da idem?

Je l' moguće podneti zahtev za raskid online ili putem telefona, bez posete MTS poslovnici? Ili da sve spakujem i odnesem i raskinem odjednom? Ili ću morati 2x da idem?
Spakuj sve sto imas i ponesi kada krenes da raskines ugovor. Nakon 7 do 10 dana doci ce neko od njih da skine antenu.

Ja sam isto podneo zahtev za raskid ugovora pre par dana i rekose da ce se neko od kolega javiti radi vracanja opreme i daljih koraka. Ne znam ima li neke veze sto su u poslovnici na zahtevu napisali razlog raskida "korisnik vec imam uslugu MSat TV" a ne ono na sta sam se pozvao "clan 131 ZEK"...

Od jutros su mi stigle tri nove SMS poruke sa pristupnim podacima za "iris GO". Oni su odlepili načisto.

Ja sam isto podneo zahtev za raskid ugovora pre par dana i rekose da ce se neko od kolega javiti radi vracanja opreme i daljih koraka. Ne znam ima li neke veze sto su u poslovnici na zahtevu napisali razlog raskida "korisnik vec imam uslugu MSat TV" a ne ono na sta sam se pozvao "clan 131 ZEK"...
Isto su mi rekli 16. ali niko nije zvao. U Mts kontakt centru kazu da se vraca sve tako da cu sutra odneti ruter,daljinski i kablove a za antenu ce neko doci.

Ne vraća se antena od Totala niti dolazi neko da je skida.

Sve je to OK, ali se postavlja pitanje šta će njima te antene ? U velikom broju slučajeva stare, dotrajale, zarđale, nikakve antene ? Da neće možda da ih koriste umesto svojih antena manjeg prečnika ?

Smešni su, najblaže rečeno.

Sva sreca pa imam 2.🤣🤣

Sve je to OK, ali se postavlja pitanje šta će njima te antene ? U velikom broju slučajeva stare, dotrajale, zarđale, nikakve antene ? Da neće možda da ih koriste umesto svojih antena manjeg prečnika ?

Smešni su, najblaže rečeno.
Čisto maltretiranje ako to svi u svakoj poslovnici rade....Ne znam ni šta će im totalovi resiveri pošto će verovatno da ih postupno menjaju sa svojim a verovatno i rotirati antene ka astri...Ludnica

Ja sam bio licno, receno mi je da donesem opremu, tj reciver i daljince, pa se onda ubaci neko devojce rece i antenu.
Reko lepojko, moze ali da dodjes i da je skines, kaze pa imas samo dva srafa, pa ako su samo dva tim jos lakse za tebe..
Znači biće ipak kako je rekla priti grl. 😂

Verovatno vas loze salteruse, skuplji je dolazak demontiranje i odnosenje nego ta limarija.

Nazad
Vrh Dno