Roy Jones Jr.
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.01.2003
- Poena
- 645
Da, video sam to, ne znam da li je greška u kucanju, ovde smo koristili 11554 Mhz. Možda obe frekvencije rade 
Jok. Nadje ih ali nece da memorise. Sa drugim kanalima nemam tih problema. 🤦 Mada svakako cekam da mi jave iz mtsa kada da im odnesem opremu pa cu uzeti eon van mreze.Koky namestili ga na kraju?
Pogresili su br. Mesto 3 treba 4.Interesantno, na FB-u je za Novu 11553 Mhz ...
Izgleda da je crk'o.A šta ti je sa Hotbird? Jel živ? Snaga/kvalitet? Ako je živ mora da možeš da nađeš kanale.
To je izgleda trebalo uraditi kao forumaš Miki992 što je napisao, odneti opremu i ostaviti im na licu mesta i potpisati raskid.Da li su nekog zvali povodom raskida ugovora koje smo prijavili telefonom a za koje je receno da ce nas neko iz mts pozvati na ostavljeni broj.Prošlo je 7 dana i niko ne zove...
Znači spremljen izgovor "niste nam doneli antenu - nema raskida ugovora".Ja sam bio licno, receno mi je da donesem opremu, tj reciver i daljince, pa se onda ubaci neko devojce rece i antenu.
Reko lepojko, moze ali da dodjes i da je skines, kaze pa imas samo dva srafa, pa ako su samo dva tim jos lakse za tebe..
I meni je fascinantno koliko su neki zavisni od sporta pa ništa.Meni je stvarno fascinantno koliko par informativnih (političkih) kanala mogu da izazovu tešku zavisnost. Mislim da ćemo ući u svetska istraživanja povodom toga. Ni prvi, a ni poslednji put. A mislim da bi i za ovaj Veliki forum to mogla da bude dobra edukacija.
Ovaj link mi je pomogao da upravo pronadjem n1, na poziciji 408 je kod mene. A pre neki dan sam našao novu S, ona je na 401.![]()
Kako gledati N1 i Nova na Total TV - TechZone
Kako gledati N1 i Nova za Total TV korisnike putem satelita i besplatno - evo podešavanja i parametara i za jedan i za drugi kanalwww.techzone.rs
I ovde se pominje 11553 i niko u komentarima ne piše da treba 11554 ... Ne znam, neka probaju oni koji nisu uspeli do sada, ne može da škodi.
Ispratićemo da li će se emitovati dok Telekom ne napusti Eutelsat ili će i nakon toga ostati. Ovo drugo je dostupno i na običnim nalozima, ali više nećeš moći da upravljaš dodatim uređajima pa vodi računa šta autorizuješ i gde popunjavaš slotove (prim. aut, ne koristi incognito mode).Imam neki čudan osećaj da će nam negde u isto vreme nestati i FTA kanali i Eon app
Na žalost kod mene to nije slučaj, probao sam i druge bliske godine i nećeNeko u temi reče da mu je 2020, tj. godina dobijanja risivera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari