Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Da, video sam to, ne znam da li je greška u kucanju, ovde smo koristili 11554 Mhz. Možda obe frekvencije rade :unsure:

Možda pošto je njemu tako uspelo a i drugima u komentarima.

Poslednja izmena:
A šta ti je sa Hotbird? Jel živ? Snaga/kvalitet? Ako je živ mora da možeš da nađeš kanale.

I ovde se pominje 11553 i niko u komentarima ne piše da treba 11554 ... Ne znam, neka probaju oni koji nisu uspeli do sada, ne može da škodi.

Transponderi na tom Eutelsatu su široki 36 MHz, sasvim dovoljno da se može uneti i neka frekvencija pomerena od centra par MHz gore-dole, naći će ih prijemnik.

Zato i ne možeš da nađeš preko njega jer nema signal. I mi smo imali taj problem u početku. Probaj sa drugim LNB u okviru DiSEqC, ali nemoj samo da ih vrtiš levo/desno, nego svaki selektuj i izađi pa sačekaj malo da vidiš da li će da se pojavi signal i snaga. Kada HB živne biće rešen problem i sa nalaženjem i sa memorisanjem preko njega.

Da li su nekog zvali povodom raskida ugovora koje smo prijavili telefonom a za koje je receno da ce nas neko iz mts pozvati na ostavljeni broj.Prošlo je 7 dana i niko ne zove...
To je izgleda trebalo uraditi kao forumaš Miki992 što je napisao, odneti opremu i ostaviti im na licu mesta i potpisati raskid.

Eno na ovom tekstu što je okačen par postova iznad pa u komentarima čovek piše da ga zvali povodom zahteva i ponudili novi ugovor sa zamenom opreme :D sad će oni lepo još malo pa da krenu sa ponudama odnosno potražnjom da se vrši migracija i zamena opreme a pogotovo ako postoji neki rok dokle će na Eutelsatu držati kanale i biće ovde problema samo takvih a još imajući u vidu ove slobodne kanale što ih sada gledamo. Krajnji cilj je svakako kompletna migracija na MSAT u svakom smislu te reči. Jedan monter mi reče da se neće držati čak ni slova ugovora u nekom segmentima, tipa ko bude imao potrebu za reklamacijom odradiće je uz zamenu opreme ali tada se potpisuje novi ugovor sa ili bez UO, znači ne važe ovi datumi što ih vučemo iz TTV. Slično može biti i za migraciju i tada za obaveznu zamenu opreme kad dođe na red ali bar bi možda postojala mogućnost prevremenog raskida u tom slučaju zbog UO bez obaveze ako uopšte bude postojala ta opcija.

Mislim da će u maju mnogo toga biti poznatije i da će MTS verovatno omogućiti otvaranje mojmts naloga kao što postoji i za ostale njihove usluge a možda i neke stvari budu jasnije oko same usluge odnosno načina saradnje sa sad već bivšim totalovcima.

Poslednja izmena:
Ja sam bio licno, receno mi je da donesem opremu, tj reciver i daljince, pa se onda ubaci neko devojce rece i antenu.
Reko lepojko, moze ali da dodjes i da je skines, kaze pa imas samo dva srafa, pa ako su samo dva tim jos lakse za tebe..

Šta će im antene od TTV :ROFLMAO: skoro su došli kod mog komšije i skinuli mu njihovu antenu od MSAT a on pre toga vratio ostalu opremu od te platforme, istekla mu UO.

Pa da li oni znaju gde su sve monteri stavljali antene za TTV i sad neko treba da se pentra da ih skine.

To treba ignorisati šta kažu, vraća se sva oprema osim antena a ako im baš trebaju stari i zarđali tanjiri neka ih sami skidaju.

Kako sad da imam uvid u placanje racuna preko emaila? Unesem svoje podatke za logovanje u SBB aplikaciju pise uneti podatak ne odgovara korisniku.

Kako sad da se ulogujem na Moj MTS?

Muz od moje koleginice sa posla radi u MTS-u (MTS Sat monter).
Rekla je da je njen muz rekao da ce do 3. maja biti FTA N1 i Nova S kanali ili ce od 3 maja biti dostupni na Yetel platformi.

Imam neki čudan osećaj da će nam negde u isto vreme nestati i FTA kanali i Eon app :ROFLMAO:

Meni je stvarno fascinantno koliko par informativnih (političkih) kanala mogu da izazovu tešku zavisnost. Mislim da ćemo ući u svetska istraživanja povodom toga. Ni prvi, a ni poslednji put. A mislim da bi i za ovaj Veliki forum to mogla da bude dobra edukacija.
I meni je fascinantno koliko su neki zavisni od sporta pa ništa.

Kod mene nikada i nije moglo da se poredi 😂 (mada bi neki rekli da je to prilično povezano), ne znam za druge.

I ovde se pominje 11553 i niko u komentarima ne piše da treba 11554 ... Ne znam, neka probaju oni koji nisu uspeli do sada, ne može da škodi.
Ovaj link mi je pomogao da upravo pronadjem n1, na poziciji 408 je kod mene. A pre neki dan sam našao novu S, ona je na 401.

Medjutim imam drugi problem, na drugom risiveru u kući ne mogu da udjem u podešavanja sistema jer pin nije 0000, probao sam i 1234 i 1111, i neće. Da li neko ima sličan problem .
Imam ovaj tip risivera:

Prilozi

• IMG_4663.jpeg
    IMG_4663.jpeg
    154.5 KB · Pregleda: 19
Neko u temi reče da mu je 2020, tj. godina dobijanja risivera.

Imam neki čudan osećaj da će nam negde u isto vreme nestati i FTA kanali i Eon app
Ispratićemo da li će se emitovati dok Telekom ne napusti Eutelsat ili će i nakon toga ostati. Ovo drugo je dostupno i na običnim nalozima, ali više nećeš moći da upravljaš dodatim uređajima pa vodi računa šta autorizuješ i gde popunjavaš slotove (prim. aut, ne koristi incognito mode).

Ja imam zauzeta tri slota za EON kroz browser, i nema mrdanja više jer mojsbb ne radi.

Tri slota poodavno zauzeta nego nešto ne razmišljah pa ne prebacih jedan na mobilni kad sam trebao.

Jedan na laptopu Opera, druga dva na android boxu od kojih je jedna ona modovana app gde ima i video klub i gde može gotovo bez problema da se premotava a druga mi kao Kodi Pvr Eon što šljaka dobro ima više od godinu dana i gde su kanali lepo numerisani i gde se prebacuje putem daljinskog, pisali smo o tome ranije dosta na drugoj temi.Tu nema video klub i premotavanje baš otežano.

E sad, dokle će ovo trajati...

Poslednja izmena:
Ako bi u okviru 'podešavanja sistema / instalacija' išao na fabrička podešavanja da li bi to resetovalo PIN na 0000? Zna li neko?

Moguće ali ne mogu da garantujem :)

Ne bi trebalo ništa da odmogne. Sačekaj da se javi još neko ko je radio fabrička.

Jedno glupo pitanje a jel ste pokušali da zovete kol centar da vam pomigne 😀 sa pinom naravno...

Vrh Dno