Haos u najavi nije nego je kod mene vec poceo.Na Totalu od 2006.Zelim da gledam bivsi Total na jos jednom tv na spratu sto znaci da mi treba dodatni risiver.Odem u MTS poslovnicu i kazu da ne primaju zahteve za dodatnim risiverom jer jos ni Totalovu bazu korisnika nemaju vec jedino da raskinem ugovor sa platformom (bivsi Total) i da predjem u M-sat i da preko njih ne mogu da aktiviram opciju dva tv-a i uputili me na 19955 sto je kol centar bivseg Totala.Pozovem kol centar i dam podatke i tamo me otkace da trenutno nisu u mogucnosti da pruzaju tu vrstu usluge i da probam posle prvog maja da pozovem i da ce mozda moci tada da urade nesto vise.U prevodu operaterka ne zna nista mukica i sad se pitam kako ja to da realizujem.Ako neko ima neki info unapred zahvaljujem.
Ja recimo još nisam dobio nikakve parametre ili bilo šta vezano za pokojni TotalTV/Eon SAT. Niti varijanta koja je tu deljena radi u mom slučaju. Komunikacija MTS = 0.Ne verujem baš da nemaju, jer su izgleda ekspresno dali svima parametre za Iris, ali verovatno se nisu nadali povećoj navalici za raskide, s obzirom da je to svima sve servirano u 5 do 12 kao i po običaju, a radnici naravno ne mogu opet da dignu glave od prebukiranosti i sve to ponovo vodi u začarani krug. Zato su mu i rekli da dođe posle praznika, jer nisu načisto i verovatno čekaju da razdužene risivere dobiju na stanju, jer pitanje je šta su imovinski preuzeli od SBB-a, a ne bi bilo čudo čak ni golo ništa pa zato mu brže bolje i nude prelazak na mSat, da bi ga se što pre rešili sa Totala, a njima je krajnji cilj da ukoliko do kraja godine napuste Eutelsat.
Meni su poslali kredencijale poslali na email. Verovatno nisam imao broj upisan kod sbbJa recimo još nisam dobio nikakve parametre ili bilo šta vezano za pokojni TotalTV/Eon SAT. Niti varijanta koja je tu deljena radi u mom slučaju. Komunikacija MTS = 0.
Kada si podneo zahtev?Danas me zvali sa 0800100150 rekli da u sistemu vide da imam "dupliranu" uslugu (Supernova i Total TV) pa da idem da vratim opremu za TTV u poslovnicu. Idem sutra pa ćemo videti.
12345Ovaj link mi je pomogao da upravo pronadjem n1, na poziciji 408 je kod mene. A pre neki dan sam našao novu S, ona je na 401.
Medjutim imam drugi problem, na drugom risiveru u kući ne mogu da udjem u podešavanja sistema jer pin nije 0000, probao sam i 1234 i 1111, i neće. Da li neko ima sličan problem .
Imam ovaj tip risivera:
Jeste ali nisu nas obavestili detalje o promenama npr.da li važe datumi ugovora sa totalom,tačnu ponudu kanala,da li ce se i kad rotirati antene ka astri,eon je bio besplatan da li ce i irisgo i još 1000 pitanja .....Rasulo....Rok za raskid bez plaćanja penala na osnovu čl.131 je 30 dana od dana prijema obaveštenja (15.04). Posle toga, računa se da ste saglasni sa promenama.
Ovo 100% nije tačno. Sa kojim promenama, gde je promena ugovorne strane, ukidanje kanala,itd... I koja strana te je obavestila, ona koja više ne postoji? Ko ti je pružalac usluge sad? Nema to obaveštenje veze sa čl. 131. I rok sigurno ne teče od tog datuma, tek će početi...Rok za raskid bez plaćanja penala na osnovu čl.131 je 30 dana od dana prijema obaveštenja (15.04). Posle toga, računa se da ste saglasni sa promenama.
Meni irisgo podaci ne rade na računaru, ja sam izgubio sastavni deo paketa, meni izuzetno bitnu uslugu uključenu u paket, te zato imam prava na osnovu čl 131 ZEK i u ovom trenutku, i to 30 dana od dana prijema obaveštenja putem email poruke.Iskoristi super akciju 10 meseci po 699 din/mes za nove korisnike EON SAT Light TV, Full TV i Premium TV paketa i gledaj omiljene TV kanale, a uz to dobijaš i besplatan servis i instalaciju! 24 meseca Pink paket promotivno je dostupan u Full TV i Premium TV paketima. Izaberi svoj paket jer uz EON SAT TV pakete i preko EON mobilne aplikacije možeš da gledaš TV kanale na svom telefonu, tabletu ili računaru, kao i EON Video klub sa naslovima za svaku priliku.
Ja sam instalirao na dva televizora Iris aplikaciju. Jedan na Teslin (android tv) drugi na Lg (WebOs).Ovaj IrisGo što smo dobili je definitivno varijanta za BIZ korisnike i ne može na računarima... samo telefoni i smart android tv/boks. Jedan uređaj može istovremeno a ne 3 kao kod klasične Iris go/Smart app koja može i na računarima naravno. Ko je koristio ovu uslugu kao korisnik MTS usluga zna o čemu se radi.
Sad kad se uđe na ovaj IrisBiz/Go u samoj aplikaciji vidi se u nalogu da nam je to aktivirano a na sajtu MTS u odeljku televizija/poslovni korisnici ima sve detaljno objašnjeno šta sadrži ova vrsta usluge.
To je to, valja znati da ništa od Windows opcije, samo android.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari