Šta je novo?

Torchlight II

Smešno je koliko je mag jak. Sve poene dajem na focus, a skillove na pasivne (brži charge, teleport neprijatelja i zamrzavanje neprijatelja), a ubijam sa onom prvom magijom koja je 1. lvl i dalje. Igram na veteran.

Ljudi, ja danas pazario tl2, pa ako neko zeli multi nek me doda. Samo da malo oprobam kako ide :)

Steam acc mi je isti kao i ovde

Jel to i TL2 moze da se igra preko tunngle-a?

Poceo sam da igram i igra bas dobra izazovna na elite, vec u prvoj enklavi sam morao da dokupujem health potove. Koja je fora sa pecanjem? mislim da bolje daje ako ne udje u ljubicasto... mozda samo umisljam?

Ribu koju upecas das ljubimcu i on se pretvara u razna cuda.

Ribu koju upecas das ljubimcu i on se pretvara u razna cuda.

to sam provalio, ali kao da bolje peca i daje vece ribe ako ne udje u ljubicasto, nego ga cimnes bas na onoj plavoj liniji, a kada udje u ljubicasto daje samo one obicne i web ribice.... verovatno umisljam:d

Poslednja izmena:
to sam provalio, ali kao da bolje peca i daje vece ribe ako ne udje u ljubicasto, nego ga cimnes bas na onoj plavoj liniji, a kada udje u ljubicasto daje samo one obicne i web ribice.... verovatno umisljam:d

Ma bacis dinamit i resio si posao, jeste da ces dobiti manje itema ali zato posao zavrsis odma, ne moras da se smaras sa cekanjem, ovo vazi samo za bunare na otvorenim mapama.

Mislim da dinamitom ne mogu da se "upecaju" baš sve vrste riba tj. one najegzotičnije.

Samo dinamit priznajem. Ko da se smara sa pecaljkom. I, jel neko sastavio robota?

stigo do lvl40, act3, normal, evo i ss:

lvl40.png

Ja sam lvl 60, na sredini acta I, juce sam dobio od nekog lika u trejdu - skill reset potion. Tako da sam sada ponovo rasporedio skillove jer sam dosta ulozio u twho hand weapon pasivni skill, a najvecim delom sam koristio dual wield.. :|

Zasto nema D3 berza aukcija pa da pazarimo :) Doduse moj je mag pa ne voli buzdovan ;)
Stvarno mi nedostaje u TL2 aukcija hehe

Pa valjda ima Trade u ovoj igri ? Pa lepo se nađete i menjate.

^^ upravo
I imam dobrih itema za embermage-a, pa ako nekome treba nek se javi...

Igram ja mage-a,

btw ako neko hoce all skill reset,ukljuci se konzola i kuca se komanda,citao sam po forumima i ne racuna se kao cheat,a trebaop bi i da je izasao mod za potion koji resetuje sve skilove..

pa ja sam od nekog lika dobio potion u trade-u, tek kad sam ga iskoristio, procitao sam negde da je to mod,.. popizdeh... ali sad citam i ja da je to official mod i da je legit.
Sto se tice opreme, to ne zelim nista osim one koju sam nadjem ili je zamenim sa nekim poznatim.

Sklopio robota, sad imam od njega dodatne misije, vise kao boss fight.

Dopada mi se sto u igri ima skrivenih "forica" tipa:
Kliknes na flashu sa rumom (koja nije nikako obelezena), posle naletis na kostura koji lezi pored kofe. Kliknes na kofu i time ubacis flasu u nju. Kostur ozivi i dobijes neki unique item kada ga ubijes.

I zanimljivo je sto postoje augmented oruzja kojima se otkljucavaju dodatni statsi time sto ubijes toliko i toliko neprijatelja njime.

Ispala Legendary sjekira mom embermejdzu na 46lvl...

Trenutno igram torchlight 1 (pirata) i odusevljen sam igrom. Pa me zanima sta se dobija konkretno originalom tj kakav je to online sto se tice i jedinice i dvojke? I da li mozda ima jos zainteresovanih koji bi je kupili na steamu pa da se udruzimo za onaj pack? Koliko sam skapirao jedinica nema online? Ispravite me ako gresim.

Poslednja izmena:
Torchlight 2 je nekih 2x bolji od keca, pa čak i da ga igraš sam.
Naravno, u coop je lepo igrati, mozes i da se trejdujes za items...
Igra se mogla i ovako nabaviti za 1500 din, a može se kupiti na raznim sajtovima za 18 dolara.

Poslednja izmena:
Uh,odlicno. A ja mislio da se uz onaj pack dobija i torchlight 1 ali to je izgleda bilo samo pri preorderu,damn! Nista verovatno cu da pazarim ovih dana pa kad zavrsim keca,krecem dvojku. Ne sumnjam da je odlicna... Ako je neko kupio pack pa mu je zaostala neka kopija tu sam...

a i smorice te kec,bolje kreni odma dvojku jer je 3x bolja,kec postane monoton posle nekog vremena jer se sve ponavlja...

a i smorice te kec,bolje kreni odma dvojku jer je 3x bolja,kec postane monoton posle nekog vremena jer se sve ponavlja...
Baš sam ovo i ja primetio. Keca nisam ni završio (jedna od retkih igara koju nisam odigrao do kraja), ali dvojka me drži uz monitor. Nemam mnogo vremena za igranje, ali ga koristim baš na TL2.

Nazad
Vrh Dno