Šta je novo?

Torchlight II

Malo sam se zezao sa podesavanjima, mnogo je prijatnije za oci kad se iskljuci rim lighting.

Da ja sam igrao na internetu. Pa igra postane teza ali zato loot je mnogo bolji. A sam gameplay je slican recimo d2

Jel ima neki trainer dostupan, za svaki slucaj? Ja sam trazio. Ali za svaki treba da se plati ili da se popunjava neka anketa.

Mala pomoc. Posto za sada igram single, a TL2 sam dobio od drugara kao (gift) na Steamu, malopre sam pokusao da se konektujem za multi i nisam uspeo. Kao treba da se registrujem preko Steama ili da unesem serijski broj? Probao sam preko Steama i prodje, ali na kraju kada treba da se log in iz igre na Runic, kaze da igra nije registrovana :trust:

Odradio dosta stvari u act II, trenutno sam pred kraj lvl 29. Za sada sam uspeo pronaci i extra upgrade-ovati dva stvarno fine itema, - neki pojas i dvorucnu sekiru sa 3 augment slota.

Fora je sto kad se uradi max enchance na itemu (u gradu) to ne znaci da se ne moze jos uraditi enchance kad naletite na "onog rakuna" u nekom questu,.. ali postarajte se da pre nego sto ga "startujete" pripremite sve sto imate za upgrade, jer se lik posle izgubi svojim putem... Golda treba uvek, ali ne treba nositi previshe ;) 10% gold lost penalty za spawn na pocetak levela gde ste zaginuli je bogami ponekad velika lova :)

Evo jos par interesantnih informacija (za one koji nisu ovo znali jos odavno)

History

1996:
Diablo (Developed by Blizzard North, published by Blizzard Entertainment)

1998:
Blizzard Entertainment acquired by Sierra Online/Vivendi Games

2000:
Diablo II (Developed by Blizzard North, published by Blizzard Entertainment)

2001:
Diablo II: Lord of Destruction (Developed by Blizzard North, published by Blizzard Entertainment)

2005:
Blizzard Entertainment shuts down Blizzard North, citing that the development of Diablo III was not meeting the expectations of Vivendi.

2008:
Activision acquires Vivendi, forms Activision Blizzard. Activision Blizzard CEO Bobby Kotick said in 2009 that he only wants to create franchises that "have the potential to be exploited every year on every platform with clear sequel potential and have the potential to become $100 million franchises".
Runic Games is formed by former employees of Blizzard North (Diablo series), Flagship Studios (Hellgate: London, Mythos), and WildTangent (Fate)

2009:
Torchlight (Developed by Runic Games, published by Perfect World Entertainment)

2012:
Diablo III (Developed by Blizzard Entertainment, published by Activision and Blizzard Entertainment)
Torchlight II (Developed by Runic Games, published by Perfect World Entertainment)

Poslednja izmena:
Mala pomoc. Posto za sada igram single, a TL2 sam dobio od drugara kao (gift) na Steamu, malopre sam pokusao da se konektujem za multi i nisam uspeo. Kao treba da se registrujem preko Steama ili da unesem serijski broj? Probao sam preko Steama i prodje, ali na kraju kada treba da se log in iz igre na Runic, kaze da igra nije registrovana :trust:

Udjes u igru, ides na opciju da napravis account. Otvorice ti browser. Ulogujes se sa Runic Account-om (ako si ga napravio) i kliknes da vezes igru za svoj Steam Account. Uneses podatke sa svog Steam racuna i to je to.

Odradio dosta stvari u act II, trenutno sam pred kraj lvl 29. Za sada sam uspeo pronaci i extra upgrade-ovati dva stvarno fine itema, - neki pojas i dvorucnu sekiru sa 3 augment slota.

Fora je sto kad se uradi max enchance na itemu (u gradu) to ne znaci da se ne moze jos uraditi enchance kad naletite na "onog rakuna" u nekom questu,.. ali postarajte se da pre nego sto ga "startujete" pripremite sve sto imate za upgrade, jer se lik posle izgubi svojim putem... Golda treba uvek, ali ne treba nositi previshe ;) 10% gold lost penalty za spawn na pocetak levela gde ste zaginuli je bogami ponekad velika lova :)

Evo jos par interesantnih informacija (za one koji nisu ovo znali jos odavno)
History

1996:
Diablo (Developed by Blizzard North, published by Blizzard Entertainment)

1998:
Blizzard Entertainment acquired by Sierra Online/Vivendi Games

2000:
Diablo II (Developed by Blizzard North, published by Blizzard Entertainment)

2001:
Diablo II: Lord of Destruction (Developed by Blizzard North, published by Blizzard Entertainment)

2005:
Blizzard Entertainment shuts down Blizzard North, citing that the development of Diablo III was not meeting the expectations of Vivendi.

2008:
Activision acquires Vivendi, forms Activision Blizzard. Activision Blizzard CEO Bobby Kotick said in 2009 that he only wants to create franchises that "have the potential to be exploited every year on every platform with clear sequel potential and have the potential to become $100 million franchises".
Runic Games is formed by former employees of Blizzard North (Diablo series), Flagship Studios (Hellgate: London, Mythos), and WildTangent (Fate)

2009:
Torchlight (Developed by Runic Games, published by Perfect World Entertainment)

2012:
Diablo III (Developed by Blizzard Entertainment, published by Activision and Blizzard Entertainment)
Torchlight II (Developed by Runic Games, published by Perfect World Entertainment)

Za ovo da ce D3 postati krava muzara, nisam sumnjao od prvo dana, sam Starcraft 2 ce biti izmuzen maksimalno, mislim ok je igra ali da tako razviju pricu u sp. i posle da cekas 2 ipo godine za nastavak je malo previse.
A ako u D3 ne prerade par stvari, odnosno ubace elemente koje su krasile D2, a cak i neke druge H&S mislim da ce malo njih da kupi igru, tj. manje do ~10 miliona.

Definitivno ovi u Runic Games, hoce da pokazu Blizzardu sta je jos moglo da se ubaci, steta sto grafika nije malo "ozbiljnija" mada nikako ne kazem da je to minus, zavanico nisam jos probao TL2.

Ja sam probao igrao deset minuta i zagasio... Isti smek kao i TL1. Klasican single player.

Nije lose da se prekrati vreme ali nista vise od toga...

Poslednja izmena:
Udjes u igru, ides na opciju da napravis account. Otvorice ti browser. Ulogujes se sa Runic Account-om (ako si ga napravio) i kliknes da vezes igru za svoj Steam Account. Uneses podatke sa svog Steam racuna i to je to.

Uspeo sam. Juce nesto nije radio Runic sajt kako treba, pa zato nije hteo da veze. U svakom slucaju, hvala.

yeah,
ja sam sina i cerku za 10 minuta napravio.
(ili komshiluk... mada, nije bitno ciji je pevac bitno da je nasha koka snela)

I odmah sam ukapirao kakva ce deca biti.

Pa nekome je dovoljno i tih desetak min da probaju igru i a vide da li im lezi ili ne. Sta sada treba da igra mesec dana da bi skontao da mu igra ne odgovara a da u tih mesec dana je obrne 5x. Ma daj molimte.

Igra generalno nije nista posebno i ako pogledas unazad par stranica par ljudi se javilo sa podpuno istim misljenjem kao mojim a to je da igra nije nista posebno i da sve sto je vec vidjeno u TL1 da je sve prisutno u TL2 samo sto su jos dodali dosta dzidzabidza za budzenje.

slažem se... evo i ja posle dva dana igranja sam se smorio i bezveze mi je... :(

Nemoj tako :D ...
ja sam kontao da je igra tolko dobra da niko nema vremena da komentarise temu, za ovakvo vreme u D3 temi bi vec bila 1 ipo stranica ispisana :D (2 page per day).

oce neko da igramo zajedno ? ja sam mage lvl 31 act II...

Ima li ovde nekakvog end game i kako je to reseno nakon max levela?

Nazad
Vrh Dno