Šta je novo?

Torchlight II

Probao juce igru, igrao nekih 7-8h :D
Odlicna je.

ajmo neko organizovano igranje,da vidimo kako izgleda sa 6 ljudi u timu ;)

ja dok ne pređem sve, neću da igram multiplayer :)

polako, ima vremena :) igraćemo se :)

Koliko sati game playa ima 1 run? Ja sam negde na sredini trećeg, 17h igranja.. Kapiram da ću isto prvo završiti igru, pa posle coop.
Mada, kao što rekoh uvek kreiram online igru, pa ko god sa friends liste ima približan level, nek se ukljuci.

Sa embermage-om sam igrao betu..

ali, engie je lud :)

Na ekranu imam:

1. Main character
2. Pet
3. Healing bot
4. Helicopter Stun bot
5. Machinegun bot
6. Automaton bot
7. spider mines
8. Neka karakonzdula koju moj pet summonuje

:D :D

Poslednja izmena:
brate ima onaj spell koji juri protivnike i nanosi im od svake vrste štete po malo, a kad ti priđu teleport unazad koji ih pritom oštećuje. plus što ne moraš ni u šta drugo da bacaš poene sem u fokus. lolfaceroll hisdgfzugquodgsbgfawzgfosugdzf0bw

Poslednja izmena:
Ja sam ispocetka poceo sa embermageom. :D

Pure fun! I to sa svakim oruzjem ****. :d

Pa dobro, svaka klasa ima sovje oruzje...

Najjaci mi je neki mod sa sk foruma, sto igra outlandera i "odusevljava" se rucnim topom... a cela jedna grana kod iznzinjera posvecena Canonu.

@ed_hunter

mislim da sam jednom na brzinu pročitao na onom loading screen-u kako se gemovi ne mogu kombinovati u jače u TL2

mogu.

U ACT 3 (mozda i u 2) imas onog rakuna u gradu sa "alchemist" ikonicom iznadd glave.
3x gem, i daje jedan jaci gem.
1 unsocketed item, + dva jaca gema daju socket na itemu ;)
4 x unique item daju jedan novi unique - lutrija.

Poslednja izmena:
Pocinjem da igram danas, sa cim preporucujete da krenem? Ja bih nekog range heroja. Mislio sam da je engenner malee, ali sad citam da moze da koristi cannone!
Sa cim je najzabavnije?

EmberMage je lud k'o struja... :)

Meni je za sada stvarno prelako a berserkerom...

Nego sta se desava kad se zavrsi igra u single ?
Jel to reseno kao u diablu ili game over ?

To i mene interesuje, pitao sam ali niko da odgovori.

Meni je i D3 bio jako lepa igra i drzao mi konstantno paznju do 60 lvl, a pogotovo dok nisam zavrsio prvi put a4, nakon toga polaku postaju vidljivi nedostaci...

Kad se završi igra pojavi se "plus" NPC koja ponudi da se krene od pocetka ali sa protivnicima prilagođenog nivoa.

Kako su ovde reseni itemi,jel isto kao i u D3?Posto sam skoro na pocetku dobio Set Item!

Da, ima nekih likova koji su odustali od igre zato sto su dobili kao set vec u startu...

Samo da vam kazem, taj set koji mozete dobiti u act I je od 3 itema, dobar bonus ali ocajan sam armor.

Evo u actu 3 imam deo od seta sa 10 itema, ali barem drugi nisam nigde nasao ;)

Kao sto rekoh, ni jedan jedini legendary nisam video, dolaze tek na lvl ~60

Pa i u DII su bili low level setovi, nista cudno.

U D3 je to ocajno reseno jer ne postoje low-mid lvl setovi, a ni potreba za njima.

Kao povecali su "malo" drop low level legendary/set ...ali i dalje se dobije jedan u 20lvl.

A i najvise me smorili osakaceni item statsi u D3, odnosno 20-30% je useless kasnije. (attacker takes dmg. recimo, extra gold radijus na svaki zivi item).

sry za offtopic :p

Ja zavrsio danas, imas opciju da krenes NG+ odnosno da nastavis sa istim likom iz pocetka, naravno sa protivnica slicnim tvom levelu.
A imas i opciju da igras sistem mapa gde kod vendora kupujes mape koje ti odgovraju, ja sam 53 lvl i nudi mi mape izmedju 40 i 75 lvl sa razlicitim specifikacijama, slicno kao Path of Exile, recimo na nekoj mapi nudi 15% veci xp gain ali su zato protivnici 25% jaci i sl.
Naravno, ako mozes da izdrzis mape sa vecim levelom brze ces i napredovati, moj engineer se dobro drzi do 60 levela mapa, sve preko toga je zeznuto jer gine u 2 udarca...

Nazad
Vrh Dno