Šta je novo?

Torchlight II

A je l' ima ovde pravi kraj ili te posle nekog tamo boss-a vraca na pocetak !?

I ima i nema. Posle poslednjeg bossa mozes da krenes od pocetka sa istim likom tj. statsima i inventarom ili da przis mape koje kupis u Mapworksu.

I gde je nam je ed_hunter??? Nesto ga nema da igra TL2, bitno da je napravio poredjenje D3 i ove igre a sada je pobegao i igra Pande.

ed ed sram te bilo.

Konačno sam krenuo ozbiljnije da igram i za sad mi je igra ispunila očekivanja 101%, nadam se da će namlatiti pare pa da T3 deluje malo visokobudžetnije.

Borderlands 2 ftw :D

Ali i TL2 je odlican.

Jesam, krenuo danas i na posao, :mad: posao :D.

Ma malo sam izgustirao D3, igracu verovatno jos, ali me malo smorilo. Moram da odmorim. A i navukao sam se na Borderlands 2 katastrofa.

Odlicna igra.
Bolja od D3? ... po nekim gameplay opcijama da, overall ne... Osecaj prilikom akcije je miljama iza D3. Pogotovo ako si melee klasa. Izbor magija i pasivnih skilova je po mom misljenju malo komplikovaniji i opsirniji nego sto je potrebno ali ga necu svrstati pod minus jer je to subjektivna stvar. Pica je ... bezveze. Naracija takodje. Sve sto se desava u svetu oko tebe je jako konfuzno i nedoreceno. Nicim me igra ne uvlaci u srz vec se na kraju sve svodi na udri i indetifikuj item. Nije ni Diablo3 mnogo bolji ali jeste bolji po tom pitanju.

Ne zelim da ovim postom pravim flame war ali poredjenje sa Blizz naslovom je neminovno posto je Torchlight veoma svesno isao na kopiranje istog. Uzivao sam u igri i obrnucu je sa nekim drugim likom opet.

Jes ti siguran da si upoznat da je tim koji je napravio TL2 pravio i Diablo II ?

Za svakoga kome je Diablo III radno mesto dok kopa po sajber rudniku, prodaje iteme u nadi zarade pravog novca naravno da je bolji.

A recimo ja koji sam igrao zbog samog gameplaya, Diablo je bio
- predji jednom i obrishi igru.
Iz acta u act sve gori i gori lvl dizajn, presao sam celu igru za 19h obisao sam svaki cosak, nikakav secret stash, lvl bonus misija ne postoji i samim time za mene licno replay value - 0.

Torch II, pri kraju sam drugog prelaza, u prvom sam pokusao obici sto vishe mogu, ali drugim prelazom sam nasao jos 30% stvari koje nisam video u prvom. Secret chambers, boss fights, itd.

Stao sam na nekih 55 sati ukupno igranja, i zaginuo u Borderlandsu 30 sati... posle borderlandsa se vracam na TL2

J
Iz acta u act sve gori i gori lvl dizajn, presao sam celu igru za 19h obisao sam svaki cosak, nikakav secret stash, lvl bonus misija ne postoji i samim time za mene licno replay value - 0.

Ovde grešiš, postoje dungeoni i misije koje se random generišu na mapi, tako da u jednom prelazu ih sigurno nisi mogao sve preći. Baci pogled u achievements po actovima koliko se dungeona i misija propustio :)

Za svakoga kome je Diablo III radno mesto dok kopa po sajber rudniku, prodaje iteme u nadi zarade pravog novca naravno da je bolji.

I sta cemo sad posto, zamisli, Diablo 3 ne igram zbog AH-a vec zbog same igre i dobrog zezanja u multiju? ... Lepo sam napomenuo da ne zelim da zapocinjem flame war ali ne vredi.
Odrasti, prekini da pretpostavljas nesto sto ne mozes da pretpostavis i uzivaj u igrama koje ti prijaju. Samo sam izneo svoje misljenje. Ne ocekujem da ce mi ga neko ovde promeniti.

t2 je sjajan

ono djubre od d3 nisam pipnuo ne znam ni ja sad koliko meseci, najgore potrosene pare... pozajmljujem akaunt ortacima da se i sami uvere... i svi su u fazonu odigraju i posle mesec dana se jave e to je to smorio sam se evo ti nazad

TL2 tema = 'D3 hater club' :p

@G!!!
Normalno da se dosta ljudi zasiti posle mesec dana, to je ARPG igra, nije MMO.
TL2 je prvih par dana imao peak od 75+K igrača, danas ima 11k. To je 85% manje igrača, 3 nedelje posle izlaska.

1. odakle ti to da je tl2 tema d3 hater club. ja evo imam i d3 i tl2. problem?
2. to koliko igrača igra igru me savršeno ne interesuje jer ne igraju oni nego igram ja.
3. jadan je onaj ko procenjuje da li mu se igra sviđa na osnovu toga koliko igrača igra igru, i ko to navodi kao argument da je igra bolja, žao mi je što ovo čitam, mislio sam da smo mi maaalčice ispred zapada po tom pitanju.

2. to koliko igrača igra igru me savršeno ne interesuje jer ne igraju oni nego igram ja.
3. jadan je onaj ko procenjuje da li mu se igra sviđa na osnovu toga koliko igrača igra igru, i ko to navodi kao argument da je igra bolja, žao mi je što ovo čitam, mislio sam da smo mi maaalčice ispred zapada po tom pitanju.

+1

...

Prilozi

• DQWindmill.gif
    DQWindmill.gif
    37.3 KB · Pregleda: 122
1. Obrati pažnju na kraj rečenice :)P)
2. i 3. Nisam rekao da je loša igra, niti da određujem kvalitet prema broju igrača, već sam napisao to zbog G!!! komentara, koji je rekao da su mu se ortaci zasitili D3 posle mesec dana.

Back on topic,
Pikao sam malo TL2 i prilično mi se sviđa (odmah se vidi da je dosta bolji od prvog dela), ali se ne bacam na ozbiljnije igranje, dok ne uzmem original...

@DBraveZ
:d

izvinjavam se, nisam primetio šalu :/ žao mi je.

iskreno, svaka igra ima svojih draži, ali ne bih da se udubljujem u poređenja, svako igra šta mu se sviđa, ja oba :D

TL2 tema = 'D3 hater club' :p

@G!!!
Normalno da se dosta ljudi zasiti posle mesec dana, to je ARPG igra, nije MMO.
TL2 je prvih par dana imao peak od 75+K igrača, danas ima 11k. To je 85% manje igrača, 3 nedelje posle izlaska.

da prava igra za nove generacije, mesec dana igranja je prevrh po tvojim parametrima, po mojim je to njesra i bacanje para

ja imam onu "ponovo napunjenu" verziju igre. ali razmisljam ozbiljno da kupim original, posto mi se igra multiplejer (upravo sam zavrsio singleplayer kampanju).. ima li negde u srbiji da se kupi za neke normalne (sto jeftinije) pare original.. posto nemam kartice da kupujem preko interneta... ima li neko ovde ko ima original ali mu je igra dosadila pa hoce da mi je proda? koliko sam skontao, za online je potreban samo originalni, jedinstveni serijski broj... ali ga ja (naravno) nemam....???

dakle.. gde kupiti ili mi prodajte sami.. tj. ponudite pa da vidim?

ovako, većina ljudi ovde imaju tu igru na svom steam akauntu na kome već imaju gomilu igara, tako da teško da neko može da ti proda...

ali, možeš da napraviš steam acc, nađeš nekog ko ima tradeable torchlight2, daš mu 2 soma, on tebi pošalje igru kao gift, i voila! tako sam ja uradio.

Sto se tice uporedjivanja mislim da je Runic dao domaci zadatak Blizzardu (drugim recima da je Torchlight 2 vise Diablo nego sam Diablo 3)

to misle svi u ovoj temi :) a u temi o d3 svi misle kako je tl2 za decu i kako je smešan i kako je bzv. ja igram oba :) tj. trenutno ne igram ni jedno, ali igrao sam oba i igraću oba :)

Poslednja izmena:
pa ja sam za... samo kako to ide.. da li na tom sajtu prodaju licencu pa se sa njom downloaduje na steam-u?
15 dolara hmmmm.... pa eto, ako se nadju jos trojica pa da se dogovorimo :)

Nazad
Vrh Dno