Borderlands 2 ftw
Ali i TL2 je odlican.
J
Iz acta u act sve gori i gori lvl dizajn, presao sam celu igru za 19h obisao sam svaki cosak, nikakav secret stash, lvl bonus misija ne postoji i samim time za mene licno replay value - 0.
Za svakoga kome je Diablo III radno mesto dok kopa po sajber rudniku, prodaje iteme u nadi zarade pravog novca naravno da je bolji.
1. odakle ti to da je tl2 tema d3 hater club. ja evo imam i d3 i tl2. problem?
2. to koliko igrača igra igru me savršeno ne interesuje jer ne igraju oni nego igram ja.
3. jadan je onaj ko procenjuje da li mu se igra sviđa na osnovu toga koliko igrača igra igru, i ko to navodi kao argument da je igra bolja, žao mi je što ovo čitam, mislio sam da smo mi maaalčice ispred zapada po tom pitanju.
1. Obrati pažnju na kraj rečenice1. odakle ti to da je tl2 tema d3 hater club. ja evo imam i d3 i tl2. problem?
2. to koliko igrača igra igru me savršeno ne interesuje jer ne igraju oni nego igram ja.
3. jadan je onaj ko procenjuje da li mu se igra sviđa na osnovu toga koliko igrača igra igru, i ko to navodi kao argument da je igra bolja, žao mi je što ovo čitam, mislio sam da smo mi maaalčice ispred zapada po tom pitanju.
TL2 tema = 'D3 hater club'
@G!!!
Normalno da se dosta ljudi zasiti posle mesec dana, to je ARPG igra, nije MMO.
TL2 je prvih par dana imao peak od 75+K igrača, danas ima 11k. To je 85% manje igrača, 3 nedelje posle izlaska.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari