Šta je novo?

Torchlight II

Dobra je igra skroz ali ima ovi da uce jos mnogo dok ne stignu Blizard-ov maestralni nacin da te uvede u pricu. Toliko je konfuzno sta se tacno desava u igri da sam pocelo bukvalno da preskacem dialoge i samo trckam po mapi. Znaci storytelling - katastrofa.

Gameplay je odlican. Fluidan, zarazan i mastovit. Nije se mnogo mrdnuo od TL1 a kao da nije ni bilo potrebe. Igram na normal tezini, nije mi sad do mazohizma kao u Diablu.

Igrao sam betu jedan vikend i sada probao jedno sat vremena. Trenutno mi smeta ono šarenilo, baš slabo vidim i raspoznajem neprijatelje.

Imas u opcijama drivera za graficku kartu da prebacis sve u Black/White

trollface.png

hanteru od ovih 13 stranica si spomenuo onu drugu H&S igru jedno minimum 40 puta i prestao da brojim jer si licimur,ako je ovo Torchlight II tema onda se drzi toga.

igrao sam obe igre, pa ih uporedio. ne vidim tu nikakav problem. igraj i ti obe, pa ih uporedjuj ako hoces, ako neces ne moras.

na prvo igranje je moralo da padne direktno uporedjivanje, barem sto se mene tice. ja ne zivim u zatvorenom svetu u kom postoji samo jedna igra. zelim tacno da iznesem sta mi se kod koje igre svidja i mislim da imam pravo na to.

poredjenje je prestalo nakon prvog igranja, i vise na tu temu nemam sta da kazem. osim ako neko ne uleti da me isprovocira, sto se uostalom i desavalo na prethodnih par strana i zbog cega sam pisao onoliko o tome, inace bi se moje poredjenje svelo na par postova.

zelim tacno da mi objasnis u privatnoj poruci sta je licemerno u tome sto sam uporedjivao d3 i tl2, ili da se nadjemo da popricamo, jer ovo sto si rekao je teska rec.

i da. sram te bilo.

Poslednja izmena:
Igra je i vise nego sto sam ocekivao. Veliki sam fan TL1 i zato sam jedva cekao da ovo krene.
Berserker Veteran Mode. U pocetku mi malo bilo cudno, al pred kraj prve zone sve je bilo jasnije i dinamicnije. Odlicna igra i cista zabava bez opterecivanja. :)

iskreno jedna od stvari koje sebi zameram je sto spavam minimum 9 sati dnevno, prodje mi zivot u krevetu.

preozbiljno shvatam sta ljudi pisu na forumu. to da...

ko igra sve na elite tezini? da opalimo neki coop?

Probao sam igru i nemam zamerku - osim možda da je suviše laka - pričam o veteran modu...

Pa mene su boga mi lepo tukli u prvom dungeonu, al sad sa 15 pootrosenih skill poena je vec druga prica. Sa svakim critom lifestealujem i zato u statsovima budzim critical chance. Svaku drugi treci hit mi crit. :d

Prva zona skroz ociscena za 3h. :)

Gw2 nisam ni upalio. :D

dajte neki screen nekog unique/legendary itema :D ...ako ima neko.

Izasao najzad Full?!

opa, cestitam :)

piratski brod nije tajni lvl, vec obican quest mislim. tajne sobe nisu ucrtane na mapi i imaju dosta zlata, ja nasao dve...

sklopio sam neki low lvl set, nije nista spektakularno... videcemo kakvi ce biti endgame itemi...

Da trebalo bi. Skinuo sam pa cu sada da probam.

Cek, igra je velika samo 1.5 gb, nesto je to malo !?

FLT 1.5GB

Nazad
Vrh Dno