Šta je novo?

Torchlight II

Igra je verzija 1.9.5.1 ako vam znaci i da Full je!

Ima od 1.3Gb i kao moja 1.5Gb

Ma da svi legalno furate... Necemo naravno da narusavamo pravila foruma :)

@astrix
Pa koliko ja znam, veliki broj ovde ima legalno, jedina nelegalna igra koju sam ja instalirao je bila pes da probam i to je to.

Ne vidim čemu cinizam :)

Ja sam odavno prestao da igram igre ispod 5GB, ne moze igra od 1,5GB da lici na nesto, realno...

@astrix
Pa koliko ja znam, veliki broj ovde ima legalno, jedina nelegalna igra koju sam ja instalirao je bila pes da probam i to je to.

Ne vidim čemu cinizam :)

Ma verujem ti Wahad znam za tebe da imas provereno, ozbiljno :)
Imam i ja. Cak sam ove godine pazario 3 legalna naslova: Diablo 3, Magic Gathering 2013 i CS:GO :D
Mozda je Torch 2 sledeci...

zavisi da li zaokruzujes kao 1kB = 1024 ili 1000

Ja sam odavno prestao da igram igre ispod 5GB, ne moze igra od 1,5GB da lici na nesto, realno...
175322_o.gif

ja imam mnogo strozije zahteve... igra mora da budr bar full blu ray da bi je uopste pogledao... msm stvaaaaaaaaaaaarnoooooooo igra od 6-7gb u 21. veku? alooooooooooooooooooooooooooooo

edit: ajde ilke daj dva soma za tl2, to ti je mesec dana premiuma u wotu koji ionako ne igras :p

Poslednja izmena:
1,5 GB? WTF pa TF2 ima 4 GB... Fail u najavi. :trust:

U al ste nesto besni ovih dana, samo cekate nekog da nabodete na kolac, ali sa druge strane kako da znas da li je neko stvarno retardiran, danas svako ima net.
TL1 sam prozdrnuo a TL2 uzeo preorder pre 2 meseca, odmah nakon sto sam probao betu, i tako...

ja imam mnogo strozije zahteve... igra mora da budr bar full blu ray da bi je uopste pogledao... msm stvaaaaaaaaaaaarnoooooooo igra od 6-7gb u 21. veku? alooooooooooooooooooooooooooooo

Da li se *****avaš :D?

edit: ajde ilke daj dva soma za tl2, to ti je mesec dana premiuma u wotu koji ionako ne igras :p
haha a sto je najgore dao 20 za wot, uzeo mesec dana premiuma koji je prosao, a da nisam ni odvozao jednu bitku (a hteo sam lol)

videcu jos, moram Rashi da dam pare prvo

LOL, ja kad vidim da neka igra ima neku mesacnu pretplatu begam od nje ko ciga od sapuna :D ili neki zadrti Pay2Win model.

Nije fazon kolko igra kosta, ali uvek sam za to da prvo probam igru (gusara, ili demo) a ako vidim potencijal tj. da ce igra i u sledecem prelazku biti zanimljiva onda je kupim.

recimo gde cu MaxPayne3 da kupim, kad jedom igra kad se prođe ne vredi vise od tih gigabajta na HDDu... MP u pucacinama minimalno konzimiram, jedino BF3 mi se sviđa ali i to bi me smorilo.

Nazad
Vrh Dno