Šta je novo?

Torchlight II

da, svi dobijaju.
Kad se kupi 4-pack, onaj ko kupi dobija sebi Torch 1+2 u library, i po 3 kopije od oba dela u inventory, pa moze posle da ih salje ili trejduje.

Ako stvarno ima zainteresovanih, saljite pm, ja imam 5 kopija u inventaru.
ili me dodajte na steam :
http://steamcommunity.com/id/DBraveZ/

Ja krpim kintu, da sudelujem u kupovini 4pack-a s' ortacima, ne znam do kada vredi taj preorder + TL1?
da li ono bukvalno do samog izlaska igre?

da, od momenta kad izadje igra, cena ce biti ista, ali se nece dobijati Torch 1 uz kupovinu.. Ovo je samo lep gest od razvojnog tima :)

Posto sam vec kupio. Ja sam zainteresovan za josh jedan acc, ali da dobijem i prvi deo jer sam kolekcionar i veliki fan.

Igrao malo betu danas, OK je igra.

Ako se ikada zasitim diabla (tesko :D) mozda i uzmem torchlight. Do tada ce na steamu garant biti za 5 evra da se uzme :D

Desetak Gameplay videJa za sve koji nisu imali prilike da isporbaju betu (ili su bili zauzeti Diablom :p).

[YOUTUBE]Ol-l7IxCc3o[/YOUTUBE]

Sinoc je radila beta, sad se igra torchlight 1 da se ubije vreme do izlaska dvojke, koja je ono zaraza. Kad samo pomislim da se za cenu D3 dobije 4X(TL2+TL1) , blizzard je kralj :D , oni bi i gayvillu 3D prodali u nekoliko miliona za po 50e.

Sinoc je radila beta, sad se igra torchlight 1 da se ubije vreme do izlaska dvojke, koja je ono zaraza. Kad samo pomislim da se za cenu D3 dobije 4X(TL2+TL1) , blizzard je kralj :D , oni bi i gayvillu 3D prodali u nekoliko miliona za po 50e.

zaboravljas da je to activison.. oni prodaju battleship igru za 60e!! http://www.youtube.com/watch?v=D7uwNNLrtJk&list=UUsgv2QHkT2ljEixyulzOnUQ&index=2&feature=plcp

inace za sve oni koji nisu mogli da igraju betu izasla je crackovana beta tako da mozete da je isprobate... a izaci ce i demo po nekim najavama 10ak dana pre izlaska igre...

Ljudi vi stvarno uporedjujete cenu ove igre sa d3 lol Koliki tim radi na d3? Da li imate uopste pojma koliko kosta onako kvalitetni cinematici da se naprave? Koliko kosta da se napravi onako kvalitetan zvuk (apsolutno fenomenalni zvuci su u igri za svaki najmanji moguci detalj). Mislim dajte.... Jeste Blizz precenio sa cenom od 60 evra ali toliko kosta kada se od njih uzima, ~45 evra za koliko se igra opusteno kupovala je apsolutno realna cena.

Izvinjavam se za offtopic samo mi smesni ovi komentari za cenu pa sam morao.....

***, sta znam..
Torch je sada pre-order 19evra (Dobija se Torch 1 kao bonus)
ili oko 15evra po komadu kad se uzme 4-pack

Ali i D3 je bio jeftiniji u pre-orderu.
Ja sam recimo platio 33,4evra + dostava 1,7.
A to je ipak mnogo manje od 60

Ljudi vi stvarno uporedjujete cenu ove igre sa d3 lol Koliki tim radi na d3? Da li imate uopste pojma koliko kosta onako kvalitetni cinematici da se naprave? Koliko kosta da se napravi onako kvalitetan zvuk (apsolutno fenomenalni zvuci su u igri za svaki najmanji moguci detalj). Mislim dajte.... Jeste Blizz precenio sa cenom od 60 evra ali toliko kosta kada se od njih uzima, ~45 evra za koliko se igra opusteno kupovala je apsolutno realna cena.

Izvinjavam se za offtopic samo mi smesni ovi komentari za cenu pa sam morao.....
grunt, ti kao da si zaslepljen... kao da ti je blizzard isprao mozak. opusti se, niko ti ne dira d3, niko ti ne ruši sneška... mislim ja znam da čovek kad nešto kupi on mora da nipodaštava sve ostalo i da se busa u grudi kako je to najbolje da bi opravdao keš koji je dao, pogotovu ako je taj keš znatno veći nego što bi trebalo.... čist primer su apple useri. onaj koji je platio iphone 800 evra jednostavno mora da blati sve ostalo i priča kako je to najbolji telefon na svetu iako postoji milion telefona koji šiju iphone u svakom aspektu...

opusti se, mnogi ljudi igraju i d3 i torchlight. ja sam ogroman fan d2. imam original, igrao na battle netu sto godina. igraću i trojku. ali mi je znatno draži torchlight jer je d3 postao komercijala, ime za mužu novca. ne rade ga isti ljudi kao dvojku. mnoga očekivanja nije ispunio. sa druge strane torchlight radi mali tim, potrudili su se maximalno, posvetili pažnju detaljima i napravili igru sa duhom što se ne može reći za d3 koji konstantno smrdi na nešto sklepano da se izmuze novac od stare slave. drugo timu koji pravi torchlight nije u interesu da zaradi milijarde (jeste donekle), nego da ljudi igraju njihovu igru (mnogo važnije nego novac). takav tim treba podržati, jer su napravili odličan torchlight I, pa su im ljudi verovali da će dvojka biti dobra, pa su razvalili sa dvojkom i ako ih ljudi opet podrže i kupe dvojku možemo očekivati vanserijsku treću ili četvrtu igru. ono što diablo sigurno nije. dobar je ali ne vanserijski dobar. blizzard igra na foru: napraviš nešto dovoljno dobro, digneš ogroman hype reklamama, pokupiš keš, endless loop. sa druge strane ovaj razvojni tim koji je napravio torchlight se trudi da napravi nešto vanserijski dobro, ne dovoljno dobro.

znajte da prilikom kupovine igara vi u stvari pružate podršku timovima koji rade i tako odlučujete ko će ostati u igri a ko ne. ja bih više voleo da opstane tim koji pravi torchlight (u kome je ako nisi znao dosta ljudi koji su radili na d2)

relax and spread the love :)

lol jeste pricam naslepo..... jer sam dao 4k din pa sada moram da branim mog konja hahahaha
Prvo sudeci po beti T2 mi je mnogo bolje legao od keca i gle cuda kupicu igru sigurno ove godine.
Drugo da li ti to mene pokusavas da ubedis da je development T2 kostao isto kao D3 ?? Ja sam to komentarisao nisam uopste ulazio u polemiku kvaliteta samih igara nego cisto sa finansijskog ugla sam dao komentar na smesna uporedjivanja kao sto su: Vidi T2 kosta 15 evrica a onaj D3 60 iju sramote.....
Kvalitet tj ne kvalitet D3 necu da diskusujemo ovde nije mesto za to.

Bas to! Uvek cu pre podrzati timove koji rade witchera, torchlight,path of exile,grim dawn itd. nego activision i ostale gigante kojima je na listi prioriteta novac na prvom a posle 100 praznih mesta ispod - kvalitet igre.. da se razumemo , ja bih rado ustedeo i 60e za igru koja stvarno toliko vredi(prim. guild wars 2).

ovaj diablo 3 nije losa igra, naravno, ali daleko je od 60e.. pogledaj samo grim dawn pa mi reci da ta igra ne vredi bar pola od toga i da nije generaciju iznad diabla pa i torchlighta ? a bice 18e u preorderu.. http://www.youtube.com/watch?v=XYI2DMPWpWg
a nju rade dve osobe!! (i nekoliko honoraraca)
tako da to za cenu ti nije bas realno.. nije ona tolika zbog kvalitetnih cinematica, i ostalih tehnikalija, nego da bi se zadovoljila korporativna pohlepa activision-a i to je sve..

ali ljudi, mogli ste da pre-orderujete D3 za 30-35 evra, tamo negde u januaru-februaru.

I ne bih se bas slozio ovo da je samo oko zarade.

Activision izbacuje COD 5,6,7,8..... svake godine, ne menjaju engine, i to je klasicno skupljanje para.
Blizz isto tako moze da radi.

Aj realno, da su izbacili Warcraft 4 pre 2-3 godine, prodao bi se u desetinama miliona primeraka, ali nece, rade polako i temeljno.
Starcraft 2 je odlicna igra, igrace se narednih 10 i vise godina.

Ima Blizz mana, ali kad ih uporedim sa drugima, od mene kapa dole.
Da se promene, nestanu ili nesto trece, bio bi ogroman gubitak ka gaming industriju.

edit:
gledam sad ovaj grim dawn, dobro izgleda :)

Poslednja izmena:
ali ljudi, mogli ste da pre-orderujete D3 za 30-35 evra, tamo negde u januaru-februaru.

U pravo tako, ja sam je preorderovao za 25 funti :)

Mada ne razumem ovo prepiranje, kao da imamo hiljadu ovakvih dobrih igara na tržištu iz ovog žanra, pa da ima nekog smisla prepirati se oko toga.

Ja sam naprosto obožavao prvi Torchlight, uzeo sam original u startu da bi podržao razvojni tim, obrnuo sam ga više puta, a to mi sada ne smata da uživam u Diablu, a uživaću i u T2.

@Wawrinka..

To je ista firma Activison-Blizzard..stari , samostalni blizzard je mrtav tj. ne postoji.. ;) tako da gaming industrija je pretprela veliki udarac 2007e kad se to desilo, kad se diablo 3 koji je tada vec bio gotov "bacio u kantu" kada je blizzard north napustio sve i kad je ostatak tima stao pod direktnu kontrolu bobby kotticka i activisiona...
isti biznis-model.. Cod na svakih god dana 60e.. blizzard - igre iz 3 dela svaki deo puna cena... (2 exp. za starcraft i 2 za diablo)
starcraft jeste odlicna igra ali igrace se toliko samo zbog turnira i novca koji tu dolazi..takodje starcraft je vise kao elektronski-sport nego igra..
dok ovaj diablo ocekuja mnogo teza sudbina.. predvidjam godinu dana max..
mogao bih jos dosta da pisem o ovom dvoglavom gigantu od firme ali nije bitno za temu :) :)

p.s
i ja sam kupio MW3 za 20e , pa opet govorim onu zvanicnu cenu 60, popusta i akcija kod svake igre bude... :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno