Šta je novo?

Torchlight II

Steta sto se nije ranije pojavili, mozda nebi ni kupio D3... nisam probao betu, ali ako je customizacija heroja dobro urađena i ima pregršt itema mislim da igru vredi probati.

ma jeftino bre... sad pored d3 teško da će neko igrati ovo :( ja imam preorder i svakako ću igrati, ali bzv mi je da ovakva igra ostane u senci d3

Je l' ima još neko preorder koji bi ustupio za novce?

Poslednja izmena:
Sve vise ljudi se interesuje za igru kako se blizi izlazak. Super. :)

poceo pre-load na Steamu :)

tezak je 1,4 GB

Upravo skinuo. Jos samo 5 dana... :)

ja gledao na yt. ne znam sto su jedinu melee klasu napravili da bude onako luda i blesava... de je neki templar, nesto holy, lepo, i tako to.....

bice u DLC templar sa areolom, udara buketom ruza i prosipa latice.

trollface.gif

SHUT UP AND TAKE MY MONEYZ :D

šalim se :) evo preload su dopunili, sad sam skinuo još nešto malo... originalni TL je bio 500MB, ovaj će biti bar 2GB, ako je isti engine i sve, uz kvalitetnije texture i zvukove, igra će biti barem duplo veća :D me likes :D

Pa objasnili su koliko je TL2 veći od prvog dela, ima link u ovoj temi. U proseku nekoliko puta...

ja se zaluđujem sad kecom, dok ne izađe dvojka :D

edit: opet nešto skida steam sada.... sviđa mi se ovo :)

jedino mi je žao što nemam kutiju :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/ :/

Poslednja izmena:
uvek mogu neke slike po internetu da se iskombinuju i da sam napraviš cd u kutiji ;)

dao si mi ideju :)

elem, da pitam nešto u vezi TL2.... na početku biraš težinu na kojoj ćeš da igraš... recimo izaberem normal... i pređem normal... hoću li moći posle sa istim herojem da igram veću težinu, kao u diablu, ili sam večito osuđen da igram na normal? :/

Ima li TL2 AH?

Ipak cu onda da odustanem od kupovine :)

Ne vidim poentu igranja ako ne mogu da razmenjujem iteme koje sam dobio... Prosto jednostavno. Onda je to za mene single player igra.

To je naravno moje misljenje i mislim da imam pravo na njega.

Moze ali samo na nacin trade-a izmedju party membera... A nikakva varijanta AH ne postoji, odnosno globalni trade sto mi je totalno bzvze...

Nazad
Vrh Dno