Šta je novo?

Torchlight II

i ja sam kupio MW3 za 20e , pa opet govorim onu zvanicnu cenu 60, popusta i akcija kod svake igre bude... :D

Ako se gleda zvanična cena, tj. cena na dan izlaska igre, 95% igara košta tih 50-60 evrića, uglavnom sve igre osim indie naslova. Evo i May Payne 3 će biti po toj ceni na launchu, i Prototype 2, Future Soldier, BO2... ta cena je neki standard. Torchlight je tu mali izuzetak, ali pre svega zbog toga što je i njegov prvi deo bio na nivou indie naslova, pre svega ako se gledaju uložena sredstva u razvoj igre.

Poslednja izmena:
upravo o tome pricam.. jedan braid ili bastion imaju vise umetnosti u sebi nego sto ce 100 prototype-ova i black opsova imati ikada.. a prodaju se po visestruko manjoj ceni.. to je problem sa igrama danas.. gotovo sve se prodaju na hype.. max payne 3 isto.. prva 2 dela vrede stotine evra ako ce trojka biti 60.. i tako mnogo primera.. novac pre kvaliteta i to je poenta.. izuzetaka ima i torch je jedan od njih i daje mi kakvu takvu nadu da ce biti vise ovakvih igara u buducnosti a manje konzolaskih uzasa ;)

Tokom leta. Računaj, početkom avgusta.

Koga briga kada je tu veliki brat sa brojem III. ;) Salu na stranu, kada nisu zurili da je izbace pre toga, zasto bi sada...

Poslednja izmena:
što se mene tiče, ja samo wot igram u poslednjih godinu dana :D ovo ću da probam na izlasku i da tutnem u stranu :D ali dočekaće svojih pet minuta nekad sigurno :D

Bitno je samo da ga dobro naprave. Da nema nekih vecih bugova i da igra bude dobra kada izadje. Sacekacemo. Mesec vise-manje ne znaci nista.

Meni preorded čuči na steam-u, a da li ću je igrati od samog starta, to ćemo videti :D

Update

Igra nezvanično izlazi 28.8.

Poslednji update sa sajta:

At E3 we talked a little bit about some of the fixes we've been implementing following the beta. This week, we go more in depth on bugs we learned about and the changes we've made. Here's a breakdown of our work behind the scenes.

• Re-worked the character skill pane arrangements to allow finer distribution of skills without being arranged in the classic 'tree' style. Passive skills are separated and unlock for investment much earlier.
    Skills now get additional bonuses at ranks 5, 10 and 15 to reward increased investments.
    Lots of individual skill tweaks and balances.
    Torchlight I (Diablo 2 style) function-key skill binds are implemented
    Skills can now be 'queued' and will execute when the previous attack or skill completes
    Ping meter next to each party portrait so you can identify players with latency issues
    Loads of bug fixes
    Respec is now available throughout the game, and will allow you to respec any of the last three points spent for gold.
    Fullscreen Windowed mode added
    Additional connectivity fixes
    Enchantment effects are now identifiable separate from standard effects in tooltips
    Sorting button for player inventories
    Merchant inventories are sorted by default
    Map opacity now adjustable
    Skill sets now swap with weaponsets
    Tentative functionality for 'sniffing' cheaters so that you can block them.
    Continued work on the finalizing the other acts
    Improved some lackluster unique items identified by beta testers.
    Increased the amount of health and mana 'stealing' weapons.
    Improved the rollover information on equipment to provide more and clearer information.

Opet sam poceo da igram prvi deo. Zamalo da zaboravim kako je zabavno. :) Jedva cekam da izadje drugi deo.

Opet sam poceo da igram prvi deo. Zamalo da zaboravim kako je zabavno. :) Jedva cekam da izadje drugi deo.

Ja sam isto nedavno uzeo da ga instaliram i danas kada sam video ovaj post setih se da sam je instalirao ali nikada pokrenuo. Igra je odlicna samo suvise sarena za moj ukus, pa razlog je taj sto sam igrao mozda sat vremena sada i vidim nesto sve mi sljasti kraj ociju a pogotovo jos sto nosim naocare pa mi sada sve nesto igra pred ocima. Juce sam igrao Titan Quest skoro pa nekih 8 sati nista a ovo posle sat vremenea evo sve mi igra pred ocima jedva da i ovu poruku nabadam kako treba.

Jel se to jos nekome desilo ili sam ja jedinstveni slucaj, evo bas gledam sta se dogadja i primetio sam da na levom oku od sredine ka levoj strani glave se vidi kao trougao koji talasa i zavrsava se u samoj levoj strani oka. Doduse sada sve manje i manje se vidi ali osecaj je mnogo gadan.

Od kako igram igrice a igram ih fala bogu od kako znam za sebe tacnije od kada se pojavio zx spektrum pa sve do ere aparata pa onda polako sega mega pa play station i tako dalje pa sve do danas ovog racunara i ps3. Ali iskreno ovo mi se sada prvi put dogodilo.

Poslednja izmena:
pa to treba da se identifikuje... imaš one skrolove ili šta već za identifikaciju...

Aha, a ja njih non stop bacam, koji sam ja pajser. Mada moze i na drugi nacin da se otkrije koji je item upitanju a to je da ga prodam kovacu pa kasnije dodjem ponovo kod njega pa vidim sta je upitanju mada ovo je tvoje jeftinije resenje. Tek sam na 7 sati igre pa tako da imam jos fore da otkrijem neke dobre iteme koji ce mi posluze u igri. Mada iovako sam skockao lepu opremu pa tako da mi nije problem igrati mada sto da ne nabavim jos bolju ako moze.

Hvala za info.

Mozes i da nadjes ili kupis identify spell i naucis magiju, nakon toga ti skrolovi vise nece biti potrebni.

@Dragan.P

Ima dosta grafičkih modova za T1, možda bi ti neki odgovarao više od default grafike.
Svi se veoma lako instaliraju.

Mozes i da nadjes ili kupis identify spell i naucis magiju, nakon toga ti skrolovi vise nece biti potrebni.

Ma ionako nalazim te skolove svuda pa mi nije problem. Nego mi je vise krivo sto nisam obracao paznju na to a da bude jos gore kada se loduju neke slike ono dole bas pise za to ali *** slepac nece da cita nego samo stiska da sto pre krene da igra. No dobro ni sada nije kasno da se pokupi dobra oprema, cak sta vise sada sto sam veci lvl imam sanse da dobijem jos bolju opremu. A vec sam skockao lika tako da mi nije problem za igru.

@Dragan.P

Ima dosta grafičkih modova za T1, možda bi ti neki odgovarao više od default grafike.
Svi se veoma lako instaliraju.

Usvakom slucaju hvala, jednostavno sam sve oborio detalje na low pa tako igram i sve je ok. Igra nije nista ruznija ni na low a na high samo mi sljasti tako da je ovo sasvim ok za mene. Iskreno ovo mi je prvi put da mi se tako nesto dogodilo, bilo je slucajeva da mi se spava pa ne vidim vise na oci ali problem koji sam opisao gore mi se prvi put dogodio.

Poslednja izmena:
http://www.torchlight2game.com/news/2012/07/20/size-matters-travis-talks-about-scale/

In terms of scale, Torchlight II is close to 4x the scale of Torchlight 1 as far as assets go, and probably close to that as far as playtime. Ideally, the multiplayer that everyone has asked for will further increase the longevity of the game (we certainly hope so!) These are all new assets as well ( some monsters and weapons return from Torchlight, but they have all been recreated, or in the case of some individual weapons and shields, updated and repainted )

Danas na PAX Prime-u objavljivanje datuma izlaska igre....
We will announce our release date
on Friday, August 31st.

August 31 kicks off of our favorite con, PAX Prime, and we'll be there to show Torchlight II and tell everyone the official Torchlight II launch date!

Najzad! Preorderovao sam odavno. Nisam se nadao da ce im ovoliko trebati da izbace igru. Mada je bolje da izadje malo kasnije, samo da je ispeglaju dobro.

Poslednja izmena:
Wo-hoo! Manje od 3 nedelje. :)

Nazad
Vrh Dno