Mislis da blizzard nema fanove?
Mnogo je igara upravo propalo jer su slusali 'pogresne' igrace... Ja se samo bojim tog koncepta bez AH jer mi to lici na varijantu ocisti igru 5 puta i imaces full gear...
Niko tu nikog ne prodaje samo je cinjenica da vecina ozbiljnijih igara koristi AH. Nebih bas rekao da su svi oni promasili tematiku, a da je TL2 otkrio toplu vodu sto nije uveo AH. To je za mene totalni promasaj ali videcemo.
jesi igrao prva dva diabla? drugi pogotovu? TL2 je D2. ono što je D3 trebalo da bude. svi ljudi koji su igrali betu TL2 i sada pre release kažu da je TL2 više diablo nego diablo 3. šta misliš zašto? Diablo2 je vasionski dobra igra za Diablo 3. ljudi koji su pravili diablo 3 su ga pravili samo sa jednom mišlju na umu: PROFIT! igrao sam d3 zato što sam veliki fan serijala, ali našem druženju je došao kraj. kažeš blizzard ima fanove. e nisu to oni isti fanovi. ja sam bio fan blizzarda kada su napravili d2. ovaj bedni izgovor za diablo aka d3 neće sigurno da me ubedi da je blizzardu stalo do toga da ponovo napravi nešto lepo i revolucionarno. nešto što je d2 bio u svoje vreme. ne, oni samo traže način da što više zarade. sve im se sada vrti oko toga.
da ti pojasnim malo stvari u vezi igre. aukcijska kuća je totalno nepoželjna stvar iz više razloga.
najpre, kad ti imaš igru u kojoj gold ima neku svrhu, tj. mogu da se kupe dobri itemi sa njim, to automatski povlači HORDE botova koji farmuju to zlato i veštački dižu cene itemima na ah. u d2 i nadam se tl2 zlato nema nikakvu vrednost, jer ti zlatom možeš samo od vendora da kupiš nešto, samim tim botovi nemaju smisla

igrači među sobom trejduju item za item. dalje, postoje botovi i za ah. stalno bleje i pretražuju i čim se nešto jeftino a dobro pojavi, oni kupe i postave ponovo po 5 puta većoj ceni, pa onaj ko hoće da kupi item da ga pošteno koristi to ne može da uradi po povoljnoj ceni. što je najgore i igrači bleje na ah po više sati dnevno i preprodaju iteme, što opet smanjuje šansu da dobiješ dobar item po normalnoj ceni. treće, neću bre da provodim 30% gameplay vremena bauljajući po aukcijskoj kući. d3 te jednostavno primorava na to, ako hoćeš da postigneš nešto, jer moraš da tražiš dugo neki item da bi prošao ok, iz gore navedenih razloga botovanja i preprodavanja, ostalo je sve precenjeno. hoću sve vreme koje posvećujem igri da provedem zapravo igrajući. inače, zbog ah i rmah je i loot sistem totalno retardiran u d3...
e sad, iz svega navedenog vidimo da ta aukcijska kuća uopšte ne radi dobro, jer je uništena botovanjem i preprodavanjem itema. ne želim da mi se tako uništi i TL2 koji zaista ima potencijala da bude divna igra za uživanje.
što se coop igranja tiče, ja sam apsolutno za

igrao bih neku klasu koja ima najviše jakih summon-a. pošto u igri nažalost ne postoji dedicated summoner

e to je jedna realna mana igre, a ne nedostatak ah.
TLDNR, znam :/