timemaster89
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.01.2009
- Poena
- 375
kljuc sa kojim mozes da igras ceo act 1 sa svim herojima...
do skeleton kinga, koji je trećina prvog acta
kljuc sa kojim mozes da igras ceo act 1 sa svim herojima...
Kupujem ovu igru 101% pa cemo se igrati
poz
pa, "mute" 4-pack jer igra tada izadje 14,99 po glavi.
I ko dobija prvi deo?![]()
Ja krpim kintu, da sudelujem u kupovini 4pack-a s' ortacima, ne znam do kada vredi taj preorder + TL1?
da li ono bukvalno do samog izlaska igre?
Kad samo pomislim da se za cenu D3 dobije 4X(TL2+TL1)
Na Steamu traje preorder period za Torchlight 2 po ceni od 18.99Evra, gde kupovinom jedne kopije T2 dobijes Torchlight 1, a kupovinom 4-packa dobijes 4x Torchlight 2 + 4x Torchlight 1Kako i gde to?
Sinoc je radila beta, sad se igra torchlight 1 da se ubije vreme do izlaska dvojke, koja je ono zaraza. Kad samo pomislim da se za cenu D3 dobije 4X(TL2+TL1) , blizzard je kralj, oni bi i gayvillu 3D prodali u nekoliko miliona za po 50e.
grunt, ti kao da si zaslepljen... kao da ti je blizzard isprao mozak. opusti se, niko ti ne dira d3, niko ti ne ruši sneška... mislim ja znam da čovek kad nešto kupi on mora da nipodaštava sve ostalo i da se busa u grudi kako je to najbolje da bi opravdao keš koji je dao, pogotovu ako je taj keš znatno veći nego što bi trebalo.... čist primer su apple useri. onaj koji je platio iphone 800 evra jednostavno mora da blati sve ostalo i priča kako je to najbolji telefon na svetu iako postoji milion telefona koji šiju iphone u svakom aspektu...Ljudi vi stvarno uporedjujete cenu ove igre sa d3 lol Koliki tim radi na d3? Da li imate uopste pojma koliko kosta onako kvalitetni cinematici da se naprave? Koliko kosta da se napravi onako kvalitetan zvuk (apsolutno fenomenalni zvuci su u igri za svaki najmanji moguci detalj). Mislim dajte.... Jeste Blizz precenio sa cenom od 60 evra ali toliko kosta kada se od njih uzima, ~45 evra za koliko se igra opusteno kupovala je apsolutno realna cena.
Izvinjavam se za offtopic samo mi smesni ovi komentari za cenu pa sam morao.....
ali ljudi, mogli ste da pre-orderujete D3 za 30-35 evra, tamo negde u januaru-februaru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari