Šta je novo?

Tomb Raider : Underworld

Kad je pre ubavi covece, ja nisam jos dobio svoj primerak cekam u redu ... jos jedno 6 h minimum.

Ma piči čovek X360 verziju koja se pojavila pre tri dana. Ili je to ili ima "suludu brzinu" (ispravi me ako grešim):)
Inače meni poštar stiže sutra u 10h pa javljam utiske kasnije.

Ako su Xbox360 i megabit i po neko čudo, ja ne znam šta da kažem :)

Uhh... jel moze malo pomoci?

Ja sam se zaglavio odmah na pocetku, u sobi koja dolazi posle krakena, gde treba da pokupim neku Torovu rukavicu. Znaci u sobi ima dva uspravna kamena i po jedna ploca/prekidac na podu iza njih. Sa leve strane je prostorija u kojoj nema nista dok sa druge strane ima stub sa otvorom u desnu sobu. Tamo su samo dva kamena koji mi trebaju da bi otvorio vrata u centralnu prostoriju. Jednostavno nemogu da smislim kako da donesem ta dva kamena u centralnu prostoriju a da mi se ne zatvore vrata za izlaz.

Poslednja izmena:
Svako pomaganje stavljajte u spoiler tagove, neko ne zeli da sazna unapred kako se treba odigrati...

Moras ta dva kamena da bacis u drugu prostoriju, na tastaturi, to je taster kojim bacas granate, CAPSLOCK

Veliko hvala!

Ovo je neverovatno kako Lara olako baca kamencice od 50ak kila! Mogla bi da napravi karijeru u bacanju kladiva ili kugle.

Veliko hvala!

Ovo je neverovatno kako Lara olako baca kamencice od 50ak kila! Mogla bi da napravi karijeru u bacanju kladiva ili kugle.

Lara sa svom opremom ima 55 kg, a dovoljno je teška da pritisne "teg". E sad, predpostavimo da je i 40 kg već dovoljno, što znači da kamene kocke nemaju više od 20 kg...

Ova nova Lara je bash slatka:p
Mozda i odigram ovo shudo:)

Kamera i je i dalje malo problematicna ali se polako uhodavam.
Trenutno sam na delu koji je pusten kao demo.

tru2008-11-1622-21-06-08.jpg

Sve u svemu ne razlikuje se nesto od predhodnog dela ;)

Lara sa svom opremom ima 55 kg, a dovoljno je teška da pritisne "teg". E sad, predpostavimo da je i 40 kg već dovoljno, što znači da kamene kocke nemaju više od 20 kg...

S obzirom da je M16 dugacak 106cm, na ovoj slici koju je sikili prikacio ispada da je Lara prilicno visoka đevojka, crnogorka, mrča od žene. Tako da nema šanse da je sa opremom samo 55kg :D

E sad, treba uzeti u obzir odnos njenog tela sa kamenom, izračunati zapreminu kamena, uzeti u obzir gustinu kamena, i izracunati masu :D:d

S obzirom da je M16 dugacak 106cm, na ovoj slici koju je sikili prikacio ispada da je Lara prilicno visoka đevojka, crnogorka, mrča od žene. Tako da nema šanse da je sa opremom samo 55kg :D

E sad, treba uzeti u obzir odnos njenog tela sa kamenom, izračunati zapreminu kamena, uzeti u obzir gustinu kamena, i izracunati masu :D:d

ako se zanimamo svim ovim cudesima, gde je uzivanje u odlicnoj igri :)

Da li se kome desilo ovo? :mad::mad::mad:

Kada sam došao do Krakena, jedini prolaz do druge strane je bio desno od ulaza, preko onih stubova i kad se popnem na stazu vreme uspori i prokleti oktopod skrši onaj betonski mostić. Lara je preživela pad, ali sada nema šanse da je prebacim na drugu stranu. Da li je to neko prešao na drugi način???

Braco, pa vi zaglaviste na samom pocetku. Bolje da je batalite.
Igra je cista logika i opservacija, sta se sa cim gadja.
Sada sam u trecoj celini ( thailand). Nije bilo problema.

Visoka, ali je tanka, samo kost i mišići. Visoka je 175, ali nema više od 55-58kg, I tell you! Nema tu ni grama sala, samo malo mlečnih žlezda i to je to. :)

Braco, pa vi zaglaviste na samom pocetku. Bolje da je batalite.
Igra je cista logika i opservacija, sta se sa cim gadja.
Sada sam u trecoj celini ( thailand). Nije bilo problema.

Thailand je prelep, super je nivo, samo ima dosta backtrackinga. Prešao. Sad sam u "podrumu" Larine kuće. Except, it's not the basement, exactly :D

Znaci ili je ovaj novi Tomb Raider super tezak ili ja vise nisam za ovaj tip igre. Znaci opet sam se zaglavio, ovog puta na Tajlandu kod one statue Shive i statue Kali postavljene naopacke.

Otkacio sam konopce na platformama levo i desno izvlaceci metalni klin i motku za ljuljanje i sisao onom platformom koja je propala ispod mene. Uspeo sam da se popnem sa desne strane i spustim desnu ruku statue Shive (desno geldano u lice statue) i to je to, ne mogu nikako da se popnem na levu stranu. Dok iza kad se spustim onim stepenistem pa zatim i grapleom u otvor na zemlji dospem u cor skokak, vrata zatvorena a ja ne mogu da se popnem nazad.

Moze (opet) malo pomoci?

Poslednja izmena:
Da li se kome desilo ovo? :mad::mad::mad:

Kada sam došao do Krakena, jedini prolaz do druge strane je bio desno od ulaza, preko onih stubova i kad se popnem na stazu vreme uspori i prokleti oktopod skrši onaj betonski mostić. Lara je preživela pad, ali sada nema šanse da je prebacim na drugu stranu. Da li je to neko prešao na drugi način???

Zavisi na koju drugu stranu mislis. Ako je to levo od Krakena onda treba da ides samo pravo od mesta koje si napomenuo. Pravo je platforma koja aktivira onaj "luster" iznad Kraken-a. i sa te platforme mozes ici u levi deo gde se nalazi drugi mehanizam za oslobadjanje "lustera" dok je pvi ispod lokacije na kojoj je bio slow motion.
Nadam se da si nesto razumeo. Mada ako nisi slobodno se motaj okolo po prostoriji nema sanse da pogresisi u necemu.

Znaci ili je ovaj novi Tomb Raider super tezak ili ja vise nisam za ovaj tip igre. Znaci opet sam se zaglavio, ovog puta na Tajlandu kod one statue Shive i statue Kali postavljene naopacke.

Otkacio sam konopce na platformama levo i desno izvlaceci metalni klin i motku za ljuljanje i sisao onom platformom koja je propala ispod mene. Uspeo sam da se popnem sa desne strane i spustim desnu ruku statue Shive (desno geldano u lice statue) i to je to, ne mogu nikako da se popnem na levu stranu. Dok iza kad se spustim onim stepenistem pa zatim i grapleom u otvor na zemlji dospem u cor skokak, vrata zatvorena a ja ne mogu da se popnem nazad.

Moze (opet) malo pomoci?

Jedan od odgovora
DOle u "corsokaku" imas stub-zid na koga se mozes popeti i skakutati na druge, malo se zaglupljuje kamera tu...

Ljudi, imam i ja mali problem:
Zaglavio sam se u Tajlandu, na mestu gde se Šivine ruke pomeraju pomoću tasova i neophodno je da se u jednu od ruku sa svake strane stavi kamen koji sprovodi zrak svetlosti do podnožja statue... Elem, uspeo sam da stavim kamen u Šivin desni par ruku, ali nemam ideju kako da dođem/pređem na drugu stranu, do drugog para ruku.
Pomoć bi mi mnogo značila.

Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Ljudi, imam i ja mali problem:
Zaglavio sam se u Tajlandu, na mestu gde se Šivine ruke pomeraju pomoću tasova i neophodno je da se u jednu od ruku sa svake strane stavi kamen koji sprovodi zrak svetlosti do podnožja statue... Elem, uspeo sam da stavim kamen u Šivin desni par ruku, ali nemam ideju kako da dođem/pređem na drugu stranu, do drugog para ruku.
Pomoć bi mi mnogo značila.

Hvala unapred.

Zakacis se kukom, spustis se u bazu, podjes malo na drugu stranu, akacis se kukom , popnes se gore, privuces kavez do platforme, popnes se stepenicama, slocis 3 puta na precage i kada desna Shivina ruka pocne da se spusta skocis do kaveza i gurnes ga ispod tasa. Dalje ce ti se samo kasti. Valjda.;)

Sada sam u prelepom delu i teskom za realizaciju ( dok se ne provali ) gde dolazi do upotrebe Krakenove ruke.

Poslednja izmena od urednika:
Vidim da mnogi imaju problema sa Šiva/Kali spomenicima. Ja sam došao dotle, ali umesto bilo šta da pokušavam sa spomenicima, sišao sam u onu rupu dole i sad ne mogu da se vratim nazad, ali se igra nastavlja, kao da ništa nije ni bilo. Da li se nekome isto ovo desilo??

Vidim da mnogi imaju problema sa Šiva/Kali spomenicima. Ja sam došao dotle, ali umesto bilo šta da pokušavam sa spomenicima, sišao sam u onu rupu dole i sad ne mogu da se vratim nazad, ali se igra nastavlja, kao da ništa nije ni bilo. Da li se nekome isto ovo desilo??

Silazio sam i ja prvo dole, ide igra normalno, izacices ti posle opet kod Shive.

Meni ono lichi na M-4, shto znachi:

Weight 5.9 lb (2.7 kg) empty
6.9 lb (3.1 kg) with 30 rounds
Length 33 in (838 mm) (stock extended)
29.8 in (757 mm) (stock retracted)

Dosta kratje od m-16.:p

bash sam to hteo reci zemljak :)

po kundaku se vidi da nije m16 koji ima "pun" kundak, dok m4 ima ovaj rasklopivi

Zakacis se kukom, spustis se u bazu, podjes malo na drugu stranu, akacis se kukom , popnes se gore, privuces kavez do platforme, popnes se stepenicama, slocis 3 puta na precage i kada desna Shivina ruka pocne da se spusta skocis do kaveza i gurnes ga ispod tasa. Dalje ce ti se samo kasti. Valjda.;)

Sada sam u prelepom delu i teskom za realizaciju ( dok se ne provali ) gde dolazi do upotrebe Krakenove ruke.
Provalh to jutros...
Fora je bila u toma da nisam shvatio da je grapling hook nacin da se popnem na drugu stranu :wall:
U svakom slucaju hvala.

Poslednja izmena od urednika:
Lepa igra nego prelaka, moram malo da batalim , da ostavim nesto i za sutra. :D Inace necu da imam sta da igram.....mada imam:)

Zezaju me kontrole malo, na primer kada je usmeravas u kom pravcu da skoci i mislis da si pogodio pravac a ono skoci pogresno. Mada nije strasno, kamera je zato odlicna, sve u svemu dobra igra , svidja mi se. Ovo cu da kupim na originalu, cim pojeftini malo.

Ljudi zaglavio sam se odma u sledecoj prostoriji posle šive gde je kamen koji lici na kobrinu glavu sa kukom na njemu.

Edit:hehe ja povuko 2 puta i ono kao nece,a treba vise pura da se vuce:D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno