Šta je novo?

Titanfall

Smeta mi to sto 99% onih koji ga koriste se ustekaju na nekom krovu i cekaju da nalete na neko ubistvo a nemogu nista da urade snjim i smeta mi to sto takvim stvarima nije mesto u online igrama.

Takve, ako im se i posreci da me upucaju, u principu odma nadjem na istom mestu na kom su bili. A sto kaze saint, obicno oni zavrse zadnji na listi. Smart pistolj je dobar protiv botova, ali dok se lik zamlacuje sa botovima obicno popije metak od igraca.

Btw, TF igra za konzolu? Znas kada ces napecati igraca sa gejpedom, u igri koja ima izrazeno kretanje po z osi?
lol

Poslednja izmena:
Slazem se @Glenn al necemo dalje, otici ce to u off topic previse.
Btw igram ja sa kontrolerom i nisam ni los toliko, ima Titanfall aim assist pa se moze.

Ovo su mogli nazvati i CoD mod :d

Pa ne bas, moderan COD bez killstreakova i nije COD, a stari COD sa tako malim brojem igraca tesko moze da se nazove oldskul COD. :)

Inace, sam Titanfall je kao neki advanced warfare next-gen (moderan) COD u sustini.

Ne znam šta je ali je dosta zabavna igra sa vrlo malo bug-ova i solidnim net code-om. Sp*cao sam 250+ h ingame... A ovo sa uklanjanjem titana mi se u opšte ne sviđa.

Poslednja izmena:
Uzeh Titanfall na Amazon akciji i na drugoj mapi uspem da se zalepim za neke cevi gde sam i odigrao celu partiju. :D Strasno. :)

Imate li neke savete za pocetnike? Sta da igram, sta da izaberem itd.

Sta znam, za pocetak attrition mod, Carabin sa extended mag i prvim nisanom (onaj zuti). Na pilotu, Steam, fast reload i po izboru drugi perk, od bombi nosi one naelektrisane ili satchel. Od titan chasis-a furaj Atlasa u pocetku, posle sam proceni sta ti lezi. Od titan weapon-a cepaj 40mm top i cluster u ordinance slot.
Najbitnija stvar je da ne igras kao klasican FPS vec stalno budi u pokretu, prati flow mape i jurcaj po krovovima.

Novi mod koji dolazi bez titana ukljucuje 16 igraca.. 8v8.

da probao sam, sad ne moram kupovati novi call of duty hahaha :D

Jesul' i dalje botovi prisutni ili je čisti MP pvp ?

cist mp rokanje , skok, let, ovo , ono :D

Super.. jos samo da nadjem negdje jeftino. Propustio sam ovaj origin popust.

Imas kod onog lika sa KP iz Bele crkve za 1900din, bar je toliko bilo kada sam ja poslednji put gledao... Samo vidi da nije ruski ili poljski, cisto da se ne bakces sa jezicima :p

Ima nekakav EN kljuc na g2play za 10€ ali kada god pokusam otvoriti prozor, izbaci ovo:

http://pokit.org/get/img/45ef37b9ff79202cf83916626fd8c831.jpg

Sada ne mogu ni sajta otvoriti ali imaju nekakve jeftine kljuceve.

EDIT: Ipak je neki DLC. 22€ je regularna igra. Potrazit cu malo po ovim sajtovima za EN verziju. Trenutno se zezam sa blacklight pa mi se ne žuri ali pali serveri pa opet mrka kapa.. Lets start sims 4 party ahhaha

Poslednja izmena:
Prati Meksicki Origin, cesto su bila snizenja za igru i tamo moze da se nadje povoljno i naravno u dolarima. Ja sam Season pass uzeo za 11-12 dolara.

Da, to je bas sitno. Kupovao sam vec preko meksika pa cu vjerovatno sacekati neki pupust.

Izlazi sutra.

Inace tek sad na ovom traileru vidim kako muljavo izgleda xbox verzija u nekim momentima, pogotovo sa youtube kompresijom.

mandatory gif :p

2431717-titanfallllll.gif

Ja sam je tek uzeo, I zalim sto je nisam uzeo dosta ranije, e sad nesto mi se ne daje lova za season pass, a ovaj IMC rising, to je poslednji DLC, jel da ??

Naravno

bas je lozana od igre :) presao sam samo trening i igra obecava.jel ima negde da se pegla sa nasim ljudima ili gde te baci?

Uglavnom cisto izivljavanje, ne secam se da sam u bilo kojoj igri video vise rage quit-era..
Ljudi udju, trce po zemlji i traze coskove da puskaraju, pojede ih mrak... naprave score 0/20 i ne upale igru nikad vise.
Bude ponekad i dobrih protivnika, bas smo sinoc odigrali dva CTF-a protiv tima koji je koliko toliko pruzio dobar otpor..

bas je lozana od igre :) presao sam samo trening i igra obecava.jel ima negde da se pegla sa nasim ljudima ili gde te baci?

Jedini nacin da igras sa nasim ljudima je da se join-ujes na nekog naseg ko vec igra. Steta je sto se party sastoji od samo 6 ljudi :( Inace, gde te igra baci, bacila te.

moj nick na originu je time82 pa neka me doda ko hoce.

Pa i nije baš fer timski zlostavljati random likove :)

Vrh Dno