Šta je novo?

Titanfall

Super izgleda,i mape mi se djasvi takodje.
Samo nisam siguran dal da uradim preorder,misim EA je to.
Mozda ponude i bolje Titane koje ces morat kupiti ingame,a budu po 5$ komad???

Otkako sam je instalirao pre par sati tek sad sam prestao da je igram posto sam stigao do maksimalnog 14tog lvla. Igra je BRUTALNA. Ne pamtim kad sam se ovako slatko izigrao i napucavao.

Super izgleda,i mape mi se djasvi takodje.
Samo nisam siguran dal da uradim preorder,misim EA je to.
Mozda ponude i bolje Titane koje ces morat kupiti ingame,a budu po 5$ komad???

Ne verujem da ce toga biti, tri vrste titana je i vise nego dovoljno, svaki ima svoje prednosti i mane, ovaj Ogre mi se svidja, taman malo da kidam ruke drugim titanima, bas mocno izgleda :)
@djolenzi u pravu si, bas mi je prijala ovakva jedna igrica, napucas se dovoljno, ne smori te uopste... Boze mislim da sam se zarazio :d Standby for Titanfall !!!

Igra rastura. Cista zabava, kao neki akcioni film. Nema neku dubinu ali i ne trazim to od nje.

meni su oni ovo poslali
Thank you for contacting us with your inquiry regarding the Titanfall Closed Beta. We are delighted to inform you that the account shown below has been flagged for access to this exciting phase of testing. Please visit www.origin.com to begin your download.

odem na origin i trazi mi neki kod da bi mogao da prebacim igru :/

Samo odes na Origin i pojavice ti se da imas Betu za Titanfall i skines pa cepas. Nikakav kod ti ne treba.

Ja razmisljam kako bih mogao da opisem ovu igru. Recimo kao neki Battlefield + Unreal Tournament + Mirror's Edge hibrid. Sve je izuzetno zabavno. Sam gemplej je izuzetno fluidan, pentranje, skakanje [double jump], wallruning, vrhunski. Onu drugu mapu u gradu sam uspeo za 15-tak sekundi da preletim koristeci taj wallruning+double jump. Deo van titana je sasvim korektan, skoro sve je vec vidjeno ali sa "minionima" koji postoje u igri konacno neka igra koja donosi osecaj ratovanja i gomile ljudi. Vrhunska stvar je sto mislim da ne postoji mesto na koje ne moze da se popne sto donosi novu dimenziju igranja. Deo sa titanima je takodje vrhunski, gazenje, nabadanje, trcanje i dodge-ovanje - vrh. Taj osecaj dok si u titanu i vidis ljude kako trce dok ih gazis bez problema - priceless. Takodje svaki titan ima svoje prednosti i mane pa je sa dobrom ekipom igraca uzasno tesko unistiti titana. Rodeo - skakanje obicnog pesadinca na ledja titana i vrlo lako unistavanje - vrh. Ono sto me je odusevilo sto je igra izbalansirana, ili mi se bar cini tako. Nisam primetio da postoji nesto "op" osim igraca koji zna da igra i da se krece - u tom slucaju je jako tesko ubiti nekog.

Tehnicki igra je prelepa i veoma dobro optimizovana. Na konfi iz potpisa radi sve skoro na full/high aa-x2 jedino sam senke smanjio. Ne secam se da sam igrao ispleglaniju betu do sad... Ne znam sta da kazem, jedva cekam da izadje igra i da se igram onako kako sam planirao u pokusaju da nadomestim ono sto sam ocekivao od bf4.

Poslednja izmena:
thx sad sam video, nisam ni proverio u my games :D

meni su oni ovo poslali
Thank you for contacting us with your inquiry regarding the Titanfall Closed Beta. We are delighted to inform you that the account shown below has been flagged for access to this exciting phase of testing. Please visit www.origin.com to begin your download.

odem na origin i trazi mi neki kod da bi mogao da prebacim igru :/

Da, zaboravih reci - kad vam stigne ovo pismo Titanfall beta se pojavi u My Games.

Do kada je aktivna beta?
igrao bih veceras... :d

Skroz dobra igra. Akcija je non-stop, nema praznog hoda, jako lepo radi. Ovo bi valjalo kupiti kada bude na nekom popustu.

Pitanje za @Jovyland, kada si preorderovao na g2a, da li si odmah dobio key kojim aktiviras to u origin-u ili cekas izlazak igrice pa tek tad dobijas cd-key ?? Posto ako budem skupio lovu pre 11-tog marta, uradio bih preorder, koji sajt je za to najpouzdaniji I tako to :)

U videu sto sam okacio lik je rekao da beta traje do 19 februara do 6sati popodne, ali po pacifickom vremenu, sto znaci da traje do sutra uvece ako se ne varam I onda bye bye do 11-tog marta :p

Preorder je pao negde u novembru na g2play koji je sada deo Kinguin-a (pouzdan). Kljucevi se salju na dan izlaska igre.

G2play je nekada imao upitne kljuceve, (licno sam sa svojim ortacima kupovao cod5 kljuceve) i ustanovilo se da ima kradenih.. Jednog amo klinca nasli u australiji sa kljucem koji je dobio ortak, pokazao nam je i kutiju..
A do njega smo dosli na taj nacin, sto je cod waw izbacivao oba usera sa iatim kljucem ako se u isto vreme loguju, i onda je mali kreirao playername tipa AddmeOnXfire i sledece ime njegov xfire nick ( to cod sinhronizuje kod oba kopma gde je taj kljuc) i tako smo dosli so njega.. Legalno kupljena kopija u australiji u radnji tipa gamestop ili slicno..

Mada, zamenili su kljuc,.. I jos nekoliko koji su se pojavili sa slicnim problemom..

Poslednja izmena:
Ne znam dokle traje BETA, ili dokle bi trebala da traje, ali vidim da svuda pricaju da je produzena i da traje do 19. feb., a meni iskljucili danas popodne... :( Primetio sam kad sam ponovo hteo da pokrenem igru oko 6 popodne, a pre toga je igrao negde oko 13h, 13:30... Jel jos kod nekog ista situacija ili sam ja jedini pacenik? Dobio je juce ujutru, a danas popodne vec bye bye... LOL

Poslednja izmena:
A loool... Izlogovao se i ulogovao ponovo i sad moze da se pokrene... Pa bravo... :D

Oko G2play - isto to se desilo mom shuraku sa BF3 Premiumom.

Probah i ja posle vasih hvalospeva...

pozitivne strane:

prijatna za oko grafika
stabilan i visok fps - glatko
dobar dizajn mapa
gameplay sa potencijalom

lose strane:

botovi ili minion-si, ne znam zasto su u igru ubacili ai botove... totalno bespotrebno i glupo...
titani... jesu oni lepo uradjeni i sve to, ali svako juri da udje u njih, ko sto u bf serijalu jure da udju u neko vozilo...
oni se ovde bar nekako vise uklapaju u gameplay, jer su spori i hodaju, nisu toliko OP kao vozila u BF-u, ali mislim da bi igra bila bolja bez njih, i da je fokus na borbi pesadinaca...
onaj pistolj sto automatski nisani, ko da imas aim... jeste da je potrebno vreme da bi se lockovao na neprijatelja, pa nije OP, ali mi se ne svidja ta izvedba...suvise je automatski...cak ni za SP msm da ne bi lego...

suma sumarum, trenutno nema vise nista da zamerim, relativno je zabavna igra i verujem da cu je igrati jos nesto malo, ali mi nece zameniti Combat Arms...

Poslednja izmena:
Probah i ja posle vasih hvalospeva...

titani... jesu oni lepo uradjeni i sve to, ali svako juri da udje u njih, ko sto u bf serijalu jure da udju u neko vozilo...
oni se ovde bar nekako vise uklapaju u gameplay, jer su spori i hodaju, nisu toliko OP kao vozila u BF-u, ali mislim da bi igra bila bolja bez njih, i da je fokus na borbi pesadinaca...
onaj pistolj sto automatski nisani, ko da imas aim... jeste da je potrebno vreme da bi se lockovao na neprijatelja, pa nije OP, ali mi se ne svidja ta izvedba...suvise je automatski...cak ni za SP msm da ne bi lego...

suma sumarum, trenutno nema vise nista da zamerim, relativno je zabavna igra i verujem da cu je igrati jos nesto malo, ali mi nece zameniti Combat Arms...

Za to se i ja slazem, to je bilo i moje prvo misljenje kada sam je igrao. Kao da su visak, ali zbog njih je igra i drugacija i jeste to sto jeste, da nema njih bila bi klasicna fps u moru fps-ova. Zbog titana ce proci kako ce proci, ako bude dosta igrana bice zahvaljujuci njima, a ako ne bude bice opet zahvaljujuci njima :)

Za to se i ja slazem, to je bilo i moje prvo misljenje kada sam je igrao. Kao da su visak, ali zbog njih je igra i drugacija i jeste to sto jeste, da nema njih bila bi klasicna fps u moru fps-ova. Zbog titana ce proci kako ce proci, ako bude dosta igrana bice zahvaljujuci njima, a ako ne bude bice opet zahvaljujuci njima :)

Ja sam 90% vremena pilot u hard point modu i uglavnom imam top skorove, titana pozovem i ostavim ga na "AUTO" da smeta okolo dok ja kepujem... Dakle ne mora se juriti u titana po svaku cenu.

Poslednja izmena:
Tacno :) I ja sam tako odigrao par rundi, titan na auto ih jos i ubiva dobro.

To je taj "stari dobri" infinity ward aka respawn ent.
vec su poceli... pocinje attrition, i jedno 7-8 sekundi nakon skoka iz helija i nakon par skokova preko krova (Fracture) stizemo na sredinu a tamo vec glisira njihov titan.. :wall:
kad se raspucao onda se i razigrao - glisira *space* al' bez pauze :banana: vaaaaziiii...
pasce titanfall cim bude u humblebundle'u al' za 1$ il' EUR, ne za 6...

Poslednja izmena:
Meni je koriscenje titana najdosadniji deo. Iskreno najvise volim da snajperisem iz nekih stekova posto mi se svidja mogucnost pentranja bukvalno svuda. Kao sto vec rade i ja ga drzim na auto pa nek me prati ili stoji u zavisnosti od situacije. Titana je mnogo lako unistit, jedan dobar rodeo i gg titan.

To mozda samo nekoga ko ne zna da koristi titana. Za rodeo imas onaj electric smoke koji ubija pilota koji ti je na ledjima. Meni se cesto desava da celu partiju odigram sa jednim titanom. Ukoliko je dobar covek unutra nikako ga nije lako unistiti.

Vrh Dno