Super izgleda,i mape mi se djasvi takodje.
Samo nisam siguran dal da uradim preorder,misim EA je to.
Mozda ponude i bolje Titane koje ces morat kupiti ingame,a budu po 5$ komad???
meni su oni ovo poslali
Thank you for contacting us with your inquiry regarding the Titanfall Closed Beta. We are delighted to inform you that the account shown below has been flagged for access to this exciting phase of testing. Please visit www.origin.com to begin your download.
odem na origin i trazi mi neki kod da bi mogao da prebacim igru :/
1st honest "negative" review I've seen.
Ne razumem :|, koji je ovo jezik?
Probah i ja posle vasih hvalospeva...
titani... jesu oni lepo uradjeni i sve to, ali svako juri da udje u njih, ko sto u bf serijalu jure da udju u neko vozilo...
oni se ovde bar nekako vise uklapaju u gameplay, jer su spori i hodaju, nisu toliko OP kao vozila u BF-u, ali mislim da bi igra bila bolja bez njih, i da je fokus na borbi pesadinaca...
onaj pistolj sto automatski nisani, ko da imas aim... jeste da je potrebno vreme da bi se lockovao na neprijatelja, pa nije OP, ali mi se ne svidja ta izvedba...suvise je automatski...cak ni za SP msm da ne bi lego...
suma sumarum, trenutno nema vise nista da zamerim, relativno je zabavna igra i verujem da cu je igrati jos nesto malo, ali mi nece zameniti Combat Arms...
Za to se i ja slazem, to je bilo i moje prvo misljenje kada sam je igrao. Kao da su visak, ali zbog njih je igra i drugacija i jeste to sto jeste, da nema njih bila bi klasicna fps u moru fps-ova. Zbog titana ce proci kako ce proci, ako bude dosta igrana bice zahvaljujuci njima, a ako ne bude bice opet zahvaljujuci njima![]()
Iskreno najvise volim da snajperisem iz nekih stekova posto mi se svidja mogucnost pentranja bukvalno svuda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari