Šta je novo?

Titanfall

Ajde bre, igram COD od kad postoji i ovo mnoooogo lici na COD,. Dizajn oruzja, to blentavo trcanje, zvukovi slicni, napucavanje i sve ostalo... Sem sto je ovo futuristicko i sa mechovima

Edit: Mislim da se oko ove igre diglo vise prasine nego sto zasluzuje, EA i Microsoft ovo bas reklamiraju na sva usta

Poslednja izmena:
Ma cerka od 4 godine zaredja 45-0 KD :D :)

Bas tako.

Tako nesto :d

jel dobio neko beta kljuc ?

ja dobio key za betu :)
PS: nazalost necu je igrati jer je necu moci ni pokrenuti :p

mene zanima jel ova beta traje samo 3-4 dana ?
negde sam procitao da je do 18-og

lol koja PS2 grafika.

Djeli i sam EA (svedski) uglavnom ali nisam uspio da stignem od gomile ljudi pfft

Ljudi, da samo znate koliki sam baksuz :p Dobijem vam ja email od EA sa velikim lepim naslovom Titanfall, otvorim ja to uzbudjen ko cura kad kupuje haljinu, ali kad sam video da sam dobio key za Xbox One, a ne za PC, smorio sam se ko dzem u tegli :d A mogu da se zakunem da sam trazio key za PC, znaci baksuuuuuuuuzzzzzz :pPPPPPPPPPPPPP

E sad ako neko ima Xbox One, a zeli da malo opika Titanfall neka se javi u inbox da mu dadnem kljuc, bar on da se igra kad ja vec ne mogu :///////

Ljudi, da samo znate koliki sam baksuz :p Dobijem vam ja email od EA sa velikim lepim naslovom Titanfall, otvorim ja to uzbudjen ko cura kad kupuje haljinu, ali kad sam video da sam dobio key za Xbox One, a ne za PC, smorio sam se ko dzem u tegli :d A mogu da se zakunem da sam trazio key za PC, znaci baksuuuuuuuuzzzzzz :pPPPPPPPPPPPPP

E sad ako neko ima Xbox One, a zeli da malo opika Titanfall neka se javi u inbox da mu dadnem kljuc, bar on da se igra kad ja vec ne mogu :///////

fuuuuuuuuuuuuuuu mogu misliti ajooooooooooooooooooj :d

Idi na live chat.
Dobices i za PC.
Mnogi su,umesto za pc,dobili za xbox.
Jos ce ti mozda ostati taj za xbox,pa mozes nekom da uvaljas.

I ja sam video na fb, ono sto je nvidia delila, pisu komentare kako dobijaju xbox key-eve umesto pc. Trebalo bi da ti zamene samo ih zovi.

Mog keya nigde :D

Uopste mi se ne svidja igra!

Zato mi se ne svidja posto je nisam ni ja probao!Daj boze da im propadne tim!:D

Vrh Dno