Šta je novo?

Tidal-konacno u Srbiji! (Pravila u prvom postu)

Ja uzeo Tidal da probam jedan mesec 1e, mislim da sam uradio Cances posle par dana i sad razmišljam da se prijavim kao student ali ne mogu da nađem kad uđem u Tidal gde da pokrenem ponovo sve

Vi koji poznajete i Tidal i Deezer, jel moguće "namestiti" Tidal da radi kao Deezer, nešto kao Flow, ili da nastavi da pušta slične pesme kad se završi vaša plejlista? Ja sam ga isprobao dva dana i nije mi se dopao, pa sam uzeo Deezer, ali i on je počeo da me nervira. Interfejs je prilično glup i za PC i za mobilnu aplikaciju, čak je i besplatni New Pipe bolji po tom pitanju.

Tidalu treba malo vremena, ali njegov algoritam ne pogadja bas najbolje odabir pesama.

Како плаћате Тидал налог? Ја имам интернет картицу па сам мислио да идем преко ње. Она је у фазону колико пара уплатим на њу, толико имам. И онда бих сваког месеца морао да уплаћујем на њу ~3 еура да би могли да ми скидају 2.5 еура (студ налог). Морао бих да водим рачуна о томе да увек имам на њој по неколико еура. Гњаважа, али сигурнија варијанта.

Друга варијанта, мислио сам да повежем гугл налог са картицом текућег рачуна, да не бих морао да водим рачуна о томе да ли имам пара на рачуну, али се бојим да ми неко хакује налог и потроши ми паре са текућег (ако нешто и нађе 😁). Ова друга варијанта ми се не мили.

Шта мислите? Како ви плаћате?

Како плаћате Тидал налог? Ја имам интернет картицу па сам мислио да идем преко ње. Она је у фазону колико пара уплатим на њу, толико имам. И онда бих сваког месеца морао да уплаћујем на њу ~3 еура да би могли да ми скидају 2.5 еура (студ налог). Морао бих да водим рачуна о томе да увек имам на њој по неколико еура. Гњаважа, али сигурнија варијанта.

Друга варијанта, мислио сам да повежем гугл налог са картицом текућег рачуна, да не бих морао да водим рачуна о томе да ли имам пара на рачуну, али се бојим да ми неко хакује налог и потроши ми паре са текућег (ако нешто и нађе 😁). Ова друга варијанта ми се не мили.

Шта мислите? Како ви плаћате?
Meni je Yettel banka najbolja za to, jer mogu da postavim dnevni limit i broj transakcija po danu, posebno za internet, bankomat i POS. A i nikad ne držim više od 10-15k na tom računu koji je povezan s karticom.

Ja isto koristim yettel, kad legne plata ja prebacim odmah koliko mi treba za naloge koje plaćam online i još nešto malo preko i ne razmišljam.

Pristup tvom TIDAL nalogu preko SBB je istekao!
Zdravo!
Ovim te podsećamo da SBB više ne podržava plaćanje tvoje TIDAL pretplate. Klikni na „Ažuriraj odmah“ u nastavku da dodaš nove podatke o plaćanju na svoj TIDAL nalog, a sve tvoje omiljene pesme i plejliste će te čekati.

Vreme da se pozdravim sa Tidalom, srećom Spotify je tu...

Pozdrav, Da li je dozvoljeno korišćenje TIDAL sa različite IP adrese?

Kuma u Nemackoj imam, ali Tidal nemam aka Kako sam kupila 4 para slusalica da bih slusala – tisinu !!

naravno da kod mene nista ne moze da prodje bez drame. Dugo birala sluske, vijala oglase, te ebay, AMason te.. kupim ja lepo. slusalice ok stigle kod kuma u Nemacku — Anker Q45, ATH MSR7 i dva para TWS Soundpeats Engine 4 (jedne cak poklon, da ne bude da sam sebicna). sa safe kupovinom, UVEK mu kazem da vidi da li je sve oke- provereno, sve radi, sve kul, salje u Srbiju , krece covek u nedelju, lik stize u pon dakle.
Ja uzbudjena (sa drustvom) ostajem budna od ponedeljka ujutru do utorka uvece, jer lik bio u BG pa.. cekam utorak, 10 kafa, zipo kofeina,modfinila samo da budem budna kad stignu.

"Stigle su" !!! javljam drustvu , posebno @sale941 koji je rekao "uzbudjeniji sam kad tebi stize Anker, nego moje" ( njegova divna recenzija i to kako slicno "cujemo" je uticalo da ih kupim).

slusalice25.jpg
Otvaram ih ko da su relikvije iz Luvra. Udobnost, kvalitet, jastuci me miluju – sve mirise na audio nirvanu. Kacim Q45, Tidal spreman, srce lupa. Kad ono – Tidal me pozdravlja nekim "Intro" modom i ljubazno me pita hocu li da platim. Ma vazi, rekoh, kliknem “nesto” i ajde pusti muziku.

Krene Moloko – lepoooo, ali brzo se prebaci na Thom Yorkea – zvuk ludilo, onaj WOW momenat, kad Tidal opet prebaci dalje– nesto smrdi u drzavi DAnskoj. Zovem SBB, ama hocu da raskinem ugovor koji sam obnovila ne znam kad, EON full bla bla a nema Tidala- nece moci.
Tidal trajao DO juce. ne juce, ne sutra, nego do omenta kad sam dobila najbitniji audio paket ido sada.
koincidcija? sinhronicitet dragog nam Junga ili znaci pored puta Andrica? misao u glavi, ono sta mi svi pricaju- obuzdaj kupovine slusalica...

posle onih youtube kvalitet pesama koji mi nekad para usi na ok opremi od juce.. na kraju sam legla u 7 ujutru (i obaveze imam, dada), skoro puna 2 dana budna...odspavala nekoliko sati i...

zahvaljujuci ovoj temi i @Marko31 (zauvek zahvalna !! ) odradim ja student Tidal danas (mislim na sredu, pisem u cetvrtak noc) - hello ostale kolege sa University of Gdansk ;)
preporodim se (posebno ATH MSR7).. hvala @sasa76 , odlicno je ovo, apslutno sve najbolje iz ATH MSR7 izvaci, te gitare i prelivanje sa glasovima.. stovrene za ovaj metal i eektro..TIDAL, ljubav moja <3 preporodjena sam od juce, kad sam mislila da prodajem cu ATH prodati kad sam slusala , onako preumorna, onaj rdjav kvalitet sa youtube..

ostajer pitanje- sta sa mojim drugovima, kolegama? ne nudim nista, nemojte me banovati, samo PITAM- da im dam podatke za moj nalog, razlicite ip adrese, razmitice drzave, ili ne?

p.s. shvatam da ovaj post moze da ide u druge teme (i mozda cu ga i staviti sustinski), ali sve se vrti oko Tidala i ove teme, pa..

@tozovac ranije sam placala sa obicne debitne a nekad idruge (kreditne), posto su obe mogle, ali sad neki slican sistem tvom, jer sam i ja postala paranoicna, pa ... evo gledam u gomilu kartica iz Intese, te vise te dina.. ne znam koja je najpovoljnija kad se kupujje u inostranstvu, u evrima?

Poslednja izmena:
Čestitam na prinovama 😊

Kod Intese imaš virtuelne kartice, pa možeš npr. sa kreditne da kreiraš jednokratnu ili višekratnu virtuelnu i onda taj iznos u evrima samo pokriješ do 10-og u mesecu. Ja imam i Vidsa Internet kod njih i nju koristim za sajtove u koje imam poverenja, a kreditnu za ostale. Karticu koja je vezana za dinarsku partiju koristim za transakcije u dinarima (isto virtuelna).

ti virtuelne,
Kod Intese imaš virtuelne kartice, pa možeš npr. sa kreditne da kreiraš jednokratnu ili višekratnu virtuelnu i onda taj iznos u evrima samo pokriješ do 10-og u mesecu. Ja imam i Vidsa Internet kod njih i nju koristim za sajtove u koje imam poverenja, a kreditnu za ostale. Karticu koja je vezana za dinarsku partiju koristim za transakcije u dinarima (isto virtuelna).
@jimmytza e hvala :)

a ja, evo gledam u 2 Vise (debitne) ,zelena Debit Classic i bela visa debit,, i naradzasta Dina.. i naravno jos 2 za dinarski i devizni. i deluje mi kao da sam u Nolanovom filmu.
ah kako erste deluje logicko u odnosu na ovo.

Pozdrav, Da li je dozvoljeno korišćenje TIDAL sa različite IP adrese?

Naravno. Tidal je tu mnogo opušteniji od Spotify-ja čak. Zato smo i mogli onomad da koristimo turske naloge i argentinske :D Dok Tidal nije napustio Tursku, a potom zabranio svima koji nemaju argentinsku vizu da se koriste njihovim servisom, logično. Zlatni dani kad sam plaćao Tidal 50 dinara :D

Naravno. Tidal je tu mnogo opušteniji od Spotify-ja čak. Zato smo i mogli onomad da koristimo turske naloge i argentinske :D Dok Tidal nije napustio Tursku, a potom zabranio svima koji nemaju argentinsku vizu da se koriste njihovim servisom, logično. Zlatni dani kad sam plaćao Tidal 50 dinara :D

Kod mene obrnuto- ja svakoj dragoj osobi dam svoj nalog free, cak im i folder za plejliste napravim ..
dakle @sasa76 udaraj samo, al ako me banuju.... vec sam student haha
znas da dam zavisna od Tidala. srecno nam 😂😂😂

@drdekzar ma znam za sprave, kod mene je na 2 moba , laptopu i desktopu, ali sve ista adresa i Srbija.

Nazad
Vrh Dno