Šta je novo?

Tidal-konacno u Srbiji! (Pravila u prvom postu)

Ja uzeo Tidal da probam jedan mesec 1e, mislim da sam uradio Cances posle par dana i sad razmišljam da se prijavim kao student ali ne mogu da nađem kad uđem u Tidal gde da pokrenem ponovo sve

Vi koji poznajete i Tidal i Deezer, jel moguće "namestiti" Tidal da radi kao Deezer, nešto kao Flow, ili da nastavi da pušta slične pesme kad se završi vaša plejlista? Ja sam ga isprobao dva dana i nije mi se dopao, pa sam uzeo Deezer, ali i on je počeo da me nervira. Interfejs je prilično glup i za PC i za mobilnu aplikaciju, čak je i besplatni New Pipe bolji po tom pitanju.

Tidalu treba malo vremena, ali njegov algoritam ne pogadja bas najbolje odabir pesama.

Како плаћате Тидал налог? Ја имам интернет картицу па сам мислио да идем преко ње. Она је у фазону колико пара уплатим на њу, толико имам. И онда бих сваког месеца морао да уплаћујем на њу ~3 еура да би могли да ми скидају 2.5 еура (студ налог). Морао бих да водим рачуна о томе да увек имам на њој по неколико еура. Гњаважа, али сигурнија варијанта.

Друга варијанта, мислио сам да повежем гугл налог са картицом текућег рачуна, да не бих морао да водим рачуна о томе да ли имам пара на рачуну, али се бојим да ми неко хакује налог и потроши ми паре са текућег (ако нешто и нађе 😁). Ова друга варијанта ми се не мили.

Шта мислите? Како ви плаћате?

Како плаћате Тидал налог? Ја имам интернет картицу па сам мислио да идем преко ње. Она је у фазону колико пара уплатим на њу, толико имам. И онда бих сваког месеца морао да уплаћујем на њу ~3 еура да би могли да ми скидају 2.5 еура (студ налог). Морао бих да водим рачуна о томе да увек имам на њој по неколико еура. Гњаважа, али сигурнија варијанта.

Друга варијанта, мислио сам да повежем гугл налог са картицом текућег рачуна, да не бих морао да водим рачуна о томе да ли имам пара на рачуну, али се бојим да ми неко хакује налог и потроши ми паре са текућег (ако нешто и нађе 😁). Ова друга варијанта ми се не мили.

Шта мислите? Како ви плаћате?
Meni je Yettel banka najbolja za to, jer mogu da postavim dnevni limit i broj transakcija po danu, posebno za internet, bankomat i POS. A i nikad ne držim više od 10-15k na tom računu koji je povezan s karticom.

Ja isto koristim yettel, kad legne plata ja prebacim odmah koliko mi treba za naloge koje plaćam online i još nešto malo preko i ne razmišljam.

Pristup tvom TIDAL nalogu preko SBB je istekao!
Zdravo!
Ovim te podsećamo da SBB više ne podržava plaćanje tvoje TIDAL pretplate. Klikni na „Ažuriraj odmah“ u nastavku da dodaš nove podatke o plaćanju na svoj TIDAL nalog, a sve tvoje omiljene pesme i plejliste će te čekati.

Vreme da se pozdravim sa Tidalom, srećom Spotify je tu...

Pozdrav, Da li je dozvoljeno korišćenje TIDAL sa različite IP adrese?

Nazad
Vrh Dno