Meni je Yettel banka najbolja za to, jer mogu da postavim dnevni limit i broj transakcija po danu, posebno za internet, bankomat i POS. A i nikad ne držim više od 10-15k na tom računu koji je povezan s karticom.Како плаћате Тидал налог? Ја имам интернет картицу па сам мислио да идем преко ње. Она је у фазону колико пара уплатим на њу, толико имам. И онда бих сваког месеца морао да уплаћујем на њу ~3 еура да би могли да ми скидају 2.5 еура (студ налог). Морао бих да водим рачуна о томе да увек имам на њој по неколико еура. Гњаважа, али сигурнија варијанта.
Друга варијанта, мислио сам да повежем гугл налог са картицом текућег рачуна, да не бих морао да водим рачуна о томе да ли имам пара на рачуну, али се бојим да ми неко хакује налог и потроши ми паре са текућег (ако нешто и нађе 😁). Ова друга варијанта ми се не мили.
Шта мислите? Како ви плаћате?
Pristup tvom TIDAL nalogu preko SBB je istekao!
Zdravo!
Ovim te podsećamo da SBB više ne podržava plaćanje tvoje TIDAL pretplate. Klikni na „Ažuriraj odmah“ u nastavku da dodaš nove podatke o plaćanju na svoj TIDAL nalog, a sve tvoje omiljene pesme i plejliste će te čekati.
@jimmytza e hvalaKod Intese imaš virtuelne kartice, pa možeš npr. sa kreditne da kreiraš jednokratnu ili višekratnu virtuelnu i onda taj iznos u evrima samo pokriješ do 10-og u mesecu. Ja imam i Vidsa Internet kod njih i nju koristim za sajtove u koje imam poverenja, a kreditnu za ostale. Karticu koja je vezana za dinarsku partiju koristim za transakcije u dinarima (isto virtuelna).
Pozdrav, Da li je dozvoljeno korišćenje TIDAL sa različite IP adrese?
Naravno. Tidal je tu mnogo opušteniji od Spotify-ja čak. Zato smo i mogli onomad da koristimo turske naloge i argentinskeDok Tidal nije napustio Tursku, a potom zabranio svima koji nemaju argentinsku vizu da se koriste njihovim servisom, logično. Zlatni dani kad sam plaćao Tidal 50 dinara
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari