Šta je novo?

Tidal-konacno u Srbiji! (Pravila u prvom postu)

Уливаш ти поверење, него изгледа никоме не треба, сви су успели са студентским налогом 😁
a VI gospodine MR DR @tozovac ? vec pocinjes da mi skaces po nervima. nismo nista ni probali, a ti odustao.
no, necu u off.

edit- ako nije jasno, ovo gore je neuspesan pokusaj sale.
@tozovac izvinjavam se ako je percipirano bilo kako drugacije osim toga.. a Tidal mi skave po nervima.

Ajde neka neko podeli taj dokument da popunim da se i ja opravim ko stutent za tidal.

@muskron vidi na prethodnim stranama

Ајмо, људи, још мало па нестало, Тидал фамили, до 6 чланова може, има нас за сад двојица. 8 еура укупно, ако нас буде четворо/ица, по 2 еура, то је мање од студентског налога. Ајмо, ајмо... 👌

Едит: нешто ми кад слушам на бубице Тидал пријављује 96kbps AAC, то је слабо. Не знам јел то до бубица или блуетоотх-а?

Телефон је С23У, тако да ту вероватно није проблем, пре ће бити слушке, неке Jabra, средњег квалитета.

Ајмо, људи, још мало па нестало, Тидал фамили, до 6 чланова може, има нас за сад двојица. 8 еура укупно, ако нас буде четворо/ица, по 2 еура, то је мање од студентског налога. Ајмо, ајмо... 👌

Едит: нешто ми кад слушам на бубице Тидал пријављује 96kbps AAC, то је слабо. Не знам јел то до бубица или блуетоотх-а?
Sta stoji u Family pretplati, trebalo bi da je u Hi Res, FLAC kvalitetu?

ODLICAN dokument, ime ime univerziteta i na eng i poljsko.
Tidal ocitava Informacije sa ovog dokumenta (datum rodjenja, ime i prezime) poklapa sa onim u Tidalu- da su isti.
svaki karakter mora biti identican, dakle ć, č itd.- pazite i na to.
isla sam sa maila i pass.
srecno !!

p.s. slucajno sam spomenula nesto oko TIdala na drugo temi pa sam upozorena na neovlasceno reklamiranja, a ja svuda sama ironicno.

pa sam pitala Admina sta se desava sa mojim porukama usput, mada ne znam da li sam trebala. :/

Sta je tacno problem sa Tidalom kad pokusavam da pristupim "Pricing and Plans" ili Start free trial, izbascuje mi nesto da sam blocked? Probao sam naravno da gasim ad blockere i slicne ekstenzije, isti rezultat dobijam

1749500010948.png

Nazad
Vrh Dno