Šta je novo?

Thermaltake Toughpower XT 775W, iskustva?

Njega je kupio Kexi, član ovog foruma, pa pitaj direktno njega. Koliko ja znam, u pitanju je FANTASTIČNO napajanje i ne bi trebalo da imaš uopšte dileme oko kvaliteta njegovih komponenti.

kupuj dok mozes.... bez razmisljanja... kupi u em*i-ju, tamo je ~80 evropskih jedinica....

Sutra se odmah narucuje, a Lc Power ode na "doboš". Hvala na savetu!!!

Chekajte, jel je bolje od Chieftec CFT 750?

Pa nisam siguran, možda su tu negde ili je Chiftec za nijansu bolji. Ali nećeš pogrešiti ako uzmeš baš ovo napajanjer jer mu je cena fantastična i na popustu je samo još koji dan. Posle će koštati više od 100 evra.

Ako ti nisi siguran, ja jesam. Chieftec CFT 750 je odlicno napajanje, ali ovaj TT Toughpower XT 775W je bolji.

Koliko ja znam, to su ista napajanja (proizvođač, ne snage) , drugo pakovanje.

Bolji je TT zašto? Kuva kafu ili neki argumentovani razlog?

Poslednja izmena:
Nisu ista, Chieftec CFT 750 je stara CWT PSH platforma, a TT je novija CWT DSG.

A da su i pakovanja drugacija i to je tacno. I ne :d, ne kuva kafu. Prvo je ubere, pa ispece, pa samelje, pa je tek onda skuva i sipa ti u solju :d;).

Chieftec 2, a TT 5 godina garancije.

Chieftec 9000, a TT 775 8000 dinara.

TT ima bolju efikasnost, bolje izlazne napone, manje ripple/noise.

I ovo vec pocinje da se ponavlja http://forum.benchmark.rs/showthread.php?267299-koje-je-bolje/page2. U drugoj temi sam odgovarao Laci 12, zasto je bolji od LC POWER Metatron Hyperion LC8700 700W, koji je identican unutra, a skoro i spolja, sa Chieftec CFT 700.

Poslednja izmena:
TT je trenutno best buy ako ga i dalje ima za 8k din, od CFT-a 750 je bolji "bar za" dc-dc konvertor, za neverne Tome evo i jednog testa http://www.overclockersclub.com/reviews/tt_tough_xt_775w/
Mada ako kupujes za konfiguraciju iz potpisa ja bih razmotrio i SS 620 GM jer je odlicno napajanje , mada ako te zakidaju na garanciji pa ti daju 3 god na njega umesto 5 onda si sigurniji sa TT-om za gog e*** shop daje 5 god garancije (a CFT 750 ima 2 god sto mu je jos jedan veliki - ) .

skroz sam zaboravio da ih pozovem, moram danas, meni su dali 3 godine garancije... kupila sestra, a ona ne zna, da sam bio ja bilo bi drugacije...

Uzmi, to je super napajanje. Imam ga i ja, samo drugi brand. A i cujem da su svi zadovoljni sa istim.

pa meni je otvoreno kuciste... i samo napajanje i cujem, gpu i cpu se ne cuje.... pa ono... nije da smeta... ali mislim da su mogli jos malo tise.... inace podnisivo je... ako pustis muziku neku, ne na jako, neces ni da cujes....

sad su mi javili da odem kod njih da mi isprave za garanciju, pogresili su... znaci napajanje definitinvno ima 5 godina garancije....

pa meni je otvoreno kuciste... i samo napajanje i cujem, gpu i cpu se ne cuje.... pa ono... nije da smeta... ali mislim da su mogli jos malo tise.... inace podnisivo je... ako pustis muziku neku, ne na jako, neces ni da cujes....

Auh, to bas i ne zvuci tako sjajno u ovoj poplavi necujnih (bar u mirovanju) napajanja.
Vec se vidim kako ga kupujem i onda ponistavam garanciju zamenom venta...

ne znam kako da ti docaram, ali jasam mnogo alergican na buku..... a on mi ne smeta....

Pazario sam danas TT u e**i-ju i dobio sam 5 godina garancije. Izgleda jako kvalitetno ima čak i kajšiće za vezivanje kablova,jedino imam zamerku što je tamno sive boje a ne crne.

Pazario sam danas TT u e**i-ju i dobio sam 5 godina garancije. Izgleda jako kvalitetno ima čak i kajšiće za vezivanje kablova,jedino imam zamerku što je tamno sive boje a ne crne.

Al' si našao zamerku.... kuc, kuc, dao bog da ti to bude jedina zamerka... :)

Citat sa jhonyGURU.com ((By OklahomaWolf):

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story5&reid=182

"U! G! L! Y! This thing got no alibi! It ugly!"

Aesthetics ocena 4 od 10 :d
Ako mu je to najveca mana koju su mu nasli,):smoke:.

Ukupna ocena 9 zbog izgleda i previsoke cene.

Ajd ja da dodam da ima ATX 24 pina prikljucak koji je iz jednog komada pa ne ide na stare ploce sa samo ATX 20 pina.

kexi:
Obrati paznju kad gasis racunar. Ventilator mu se okrece jos 30 sekundi. Onda mozes da uporedis koliko se cuje, kad je sve ostalo iskljuceno.

Poslednja izmena:

nek' te sa srecom sluzi...
meni se bas svidja sto je tamno sivo.... ima neki balans, mozes da ga stavis u kuciste bilo koje boje.......

Citat sa jhonyGURU.com ((By OklahomaWolf):

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story5&reid=182

"U! G! L! Y! This thing got no alibi! It ugly!"

Aesthetics ocena 4 od 10 :d
Ako mu je to najveca mana koju su mu nasli,):smoke:.

Ukupna ocena 9 zbog izgleda i previsoke cene.

Ajd ja da dodam da ima ATX 24 pina prikljucak koji je iz jednog komada pa ne ide na stare ploce sa samo ATX 20 pina.

kexi:
Obrati paznju kad gasis racunar. Ventilator mu se okrece jos 30 sekundi. Onda mozes da uporedis koliko se cuje, kad je sve ostalo iskljuceno.

da primetio sam.... pa to se cuje u tisini... inace ovako... da cuje se... ali ne nesto da smeta.... kazem, bas sam alergican na buku... moglu su tise, ali podnosim...

Eh... Los dan?

Da li neko ima UPS da proba? UPSevi obicno ne daju "pravu" sinusoidu kada rade preko invertera (vise kvadratni oblik) i po nestanku struje neka napajanja se ugase...

Savršeno radi, sa i bez UPS a. UPS je Mustek 1000, u metalnom kućištu

Kupih ga i ja danas. Deluje kvalitetno i robusno

i ljudi sta kazete, je l' tiho napajanje? mislim na vas koji ste kupili?

Nigde ne nalazim podatke o duzini kablica, konkretno CPU 8pin EPS12v... zainteresovan sam za napajanje, a ne bih zeleo da mi opet fali 2cm da bi uspeo da provucem 8pin EPS12v (trenutno 4pin ATX12v) na predvidjeni nacin :smash:

Poslednja izmena:
Nigde ne nalazim podatke o duzini kablica, konkretno CPU 8pin EPS12v... zainteresovan sam za napajanje, a ne bih zeleo da mi opet fali 2cm da bi uspeo da provucem 8pin EPS12v (trenutno 4pin ATX12v) na predvidjeni nacin :smash:

ja sam nastavljao kablove na starom bas zbog toga... tj. ja sam to radio zato sto sam hteo da se ne vide kablovi... medjutim TT ima dovoljnu duzinu, bar za mene.... druga stvar.... da si rekao ranije... pa i da izmerim, ovako sve je sakriveno i morao bih da rasklopim ceo komp....

Nazad
Vrh Dno