Konacno zavrsih ovaj BISER od igre posle vise od dve godine sporadicnog igranja i odlaganja.... te sutra cu pa cu opet sutra i tako do juce. Tema je ogromna i nemam toliko vremena da je prelistavam, nego me interesuje zna li se ko je lik u odjavnom delu koji pokusava da ubije kralja a Witcher mu odsece ruku i iskasapi ga..... vrlo bi me interesovalo...![]()
Jeste tako kao sto kazes ali taj zavrsetak je logican rasplet stvari za keca,jer Geralt dolazi po 800 dukata koje mu je kralj obecao za smaknuce Grand Mastera i tu se pojavljuje ovaj maskirani "nindza".....Ma to je po meni teaser za The Witcher 2: Assassins of Kings
A taj lik je ocigledno ubica koji ima oci veštca i bori se kao veštac sto je nelogicno jer Vestci odumiru. Ne mogu da imaju potomstvo a sada se odjednom pojavljuje neki klinac koji ima osobine vestca ali ne pripada samom redu Vestaca i jos pri tome je ubica. I zato je Geralt onako iznenadjen tim likom. I oko toga predpostavljam da se vrti prica drugog dela. Tj. Geralt ce pokusati da otkrije ko je uspeo da odgonetne tajne Vestaca i zasto to radi. Malo recikliraju pricu iz keca :d
@Worf
Nije bre spoiler jer nema veze sa samom igrom opusteno igraj do kraja posto taj deo nema toliko veze sa samom pricom.
...mislim da tu treba odredjena vrsta piva, ali nisam siguran.EDIT: nasao resenje. treba popiti 5-6 piva a ne 3 kao sto stoji na jednom walkthroughu...
@Roger_Waters
..to su tako lose ostavili. Imao sam i ja pad FPS*a na pocetku III poglavlja, ali posle 1.5 patca na EE malo mi se popravio i jedino je isped Trisine kuce padao na 30-35.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari