Combat sistem im je katastrofa, pre neki dan sam zavrsio sa igranjem Jade Empire-a, igra ima maltene savrsen combat sistem, u odnosu na ovaj Witcher su jedno 10-ak godina ispred, jedino im je velika mana to sto u celoj igri imas mogucnost da posetis dva grada i kraj.
Valjda su u Witcheru na tome poradili, ono sto me takodje izuzetno nervira su ovi najgluplji dijalozi svih vremena, koji su i potpuno nepotrebni, sto je najgore. Uvodni film pre igre mi je bio smesan kao neki humoristicki program, nadam se da je pisac zeleo da to bude smesno. Koju jos zamerku imam, a da, kao napali laboratoriju i naravno pobegli ne kaznjeni, pa ih sada juri glavni lik, kako originalan pocetak, samo svaka igra pocinje na slican nacin, zatim zavrsi se taj dogadjaj sa laboratoijom i lik sada mora da obilazi zamak, dodjem do onog dede koji me pita jel' hoces da spavas, auu ovo je tek glupo, ovaj lik ima 5 godina, pa ga deda pita jel' unuce moje hoces da spavas, opciju koju ja imam je "Later", i kada god pokusam da zaobidjem onog dedu inicira se razgovor sa njim i 10 puta sam cuo ono later, i nema izlaska odande?
Dijalog je uzasno uradjen, zasto gubiti vreme i kome treba onaj krupan plan, stvarno ne vidim nikakvo umece u tome sto su to napravili, bez veze.
Kretanje glavnog lika u borbi lici na kretanje majmuna sa granom u rukama.
U obicnoj setnji imaju greske kod animacije pa ovaj lik klizi po zemlji, sto je dosta upadljivo, a ispod nogu nema ni snega ni leda, jedino ako je ugazio u...
Iskreno se nadam da cu imati zivaca da nastavim dalje da igram ovu kako se za sada cini lepo upakovanu (graficki) nebulozu.