Šta je novo?

The Witcher - diskusija

Jel' igra neko ovo sa slabijom grafikom, prešao sam skoro celu temu skoro svi guraju 8800 XX/XXX? Šta da očekujem sa 7300gt i konfom iz potpisa, ako ima neko slučnu?

Budi spreman na debele kompromise. Igra je u nekim delovima veoma igriva dok na primer u močvari framerate pada žestoko na mojoj mašini iz potpisa u 1280;).

Poljakinje ti lijepe???

Izasla je na engleskom ili ce izaci u januaru ali ti svejedno nauci poljski ako ni zbog cega drugog ono zbog devojaka, najlepse su u evropi:D

E ako su ti poljakinje lijepe ,onda se jedino logicno namece da zivis nedje u albaniju:zgran::zgran::zgran:...Bio sam u Varsavi prije neku godinu i prebrojao sam slovom i brojem jednu fuckable poljakinju !!! Da ima nije spanskih studentkinja i jos nekih stranaca ne bi imalo sta da se vidi...neke grancine i brstine iz Podgorice i Niksica su medju poljakinjama bile vile tamo...

Poslednja izmena:
E ako su ti poljakinje lijepe ,onda se jedino logicno namece da zivis nedje u albaniju:zgran::zgran::zgran:...Bio sam u Varsavi prije neku godinu i prebrojao sam slovom i brojem jednu fuckable poljakinju !!! Da ima nije spanskih studentkinja i jos nekih stranaca ne bi imalo sta da se vidi...neke grancine i brstine iz Podgorice i Niksica su medju poljakinjama bile vile tamo...

Cut bre, de li si ti gledao :d

Nisam bio u Warshawi tako da ne mogu da tvrdim ali jesam u Krakowu i to je bilo cudo ( u istom rangu su sa Pragom i Budimpeshtom) mada ja sam vise bio po nocnim klubovima i da napomenem da ne pijem ( nisam popio ni pola case alkohola u celom zivotu + 1 pivo) tako da sam bio priseban kada sam ocenjivao i bio sam u Spaniji i sve su licile na Aranchu Sanchez tako da mislim da su spanjolke kao i italijanke strahovito precenjene

Nisam bio u Warshawi tako da ne mogu da tvrdim ali jesam u Krakowu i to je bilo cudo ( u istom rangu su sa Pragom i Budimpeshtom) mada ja sam vise bio po nocnim klubovima i da napomenem da ne pijem ( nisam popio ni pola case alkohola u celom zivotu + 1 pivo) tako da sam bio priseban kada sam ocenjivao i bio sam u Spaniji i sve su licile na Aranchu Sanchez tako da mislim da su spanjolke kao i italijanke strahovito precenjene

Pazi ... sama cinjenica da ne pijes ti umanjuje kredibilitet za ocenjivanje ... ;) cak stavise ... posumnjao bih u svaku ocenu ... ti nisi osetio " pad kriterijuma " ... sto znaci da si probirljiv poprilicno :d

ostavi se zena i posveti se drugim stvarima ili popi koje pivce pa onda daj neku ocenu ... videces da ni aranca nije losa ponekad :d

Pivce ne volim, gorko mi je :p sto se tice kriterijuma, jeste da su visoki a i da treba da se manem treba, gundjaju kad ocu da se igram a ne da se vidim sa njima, kad gledam Star Wars i kazem da su Mostovi okruga Medison sramota od filma i kaljanje slike i dela "Prljavog Harija", sto ne zelim decu jer mora da se guram sa njima oko kompjutura. Sto se tice Witchera i poljakinja pogledajte poljsku igranu seriju od 13 epizoda baja sto igra Geralta je ne tako ubedljiv kao lik iz igre ali devojke od kojih dobija "kartice" su odlicne. Postoji titl na engleskom. A sto se tice standarda i devojaka mnogo me nervira kad neko kaze "da ima dobru dusu" pa necu u dusu... ajd da ne budem bezobrazan elem bolje da je glupa i bitch a da izgleda ko Jessica Alba nego da je dobra i fina i izgleda ko neka gore pomenuta spanska teniserka, ali ko sto kazu ja sam "plitak" pa moje misljenje ne treba uzimati kao merodavno.

Nego jel ovo stvarno ubrzava ucitavanje jer sam ja odustao zbog toga, uvek bre zadremam u stolici dok se ucita level.

Poslednja izmena:
Alo pijandure jel treba neki novi krek za 1.2 patch? Ja sam igrao 1.1a sa nekim crackom za rusku verziju sa gamecopyworld i radio je ok.

:d :d

Ja poceo da igram Witcher-a ... i malko se smorim ... al kad sam ugovorio " date " sa prvom ribom ... rekoh ovo je igra koju treba igrati ... ima čara ;) I mean it is Spicy :d

A alkohol je tu da malo upotpuni dogadjaj .... tj da " utrneš " :smash:

sigurno, ja probao i radi, u ostalom tako je i i na zvanichnim forumima objavljeno, tako da ako nekog treba da spalis to su developeri ako ti nesto ne radi :)

problem u chapter 5 nisam nasao nista od gore navedenog vrata,djubre,kanalizaciju nista od toga vise nista nemogu da raznesem,a na svaka moguca vrata ulazio i nema podruma.upomoc moze li ko malo detaljnije objasniti

Sto se tice ubrzavanja load time - lazu zlikovci opet sam zadremao dok se ucitavala

problem u chapter 5 nisam nasao nista od gore navedenog vrata,djubre,kanalizaciju nista od toga vise nista nemogu da raznesem,a na svaka moguca vrata ulazio i nema podruma.upomoc moze li ko malo detaljnije objasniti

verovatno nisi pobio sve elfove (ako igras na strani ordera)meni je ostao jedan kod onih barijera,kada sam njega ubio zavrsio sam quest,onda gine ona rayla.

Poslednja izmena:
Sto se tice ubrzavanja load time - lazu zlikovci opet sam zadremao dok se ucitavala

meni se ucitava brze, bukvalno par sekundi traje kada izlazis iz neke kucice u grad, a izmedju vecih delova trajce mozda za jednu trecinu krace... sve u svemu ja zadovoljan...samo da prodje kolokvijum i super :)

Meni se igra najnormalnije ucitava i pre ovog patch-a tako da iskreno ja ni ne primecujem neku razliku. To ocigledno ima veze sa jos necim drugim jer su se ovde ljudi zalili na predugo ucitavanje a kod mene je sve normalno.

Nego, sto se tice gameplay-a, da li meditiranje (spavanje) moram da radim samo kada zelim da nabudzim atribute ili i inace? Nisam provalio da li ono utice na jos nesto... mada mi se cini da nisam ni morao da meditiram da bih nabudzio atribute jer vec kada sam kliknuo na vatru meni se otvorila mogucnost da ih budzim...

Inace nisam do sada igrao RPG-ove ali rek'o ajde da probam da postanem ljubitelj. :) Malo mi je smorno sto se dosta seta, puno price a malo akcije... ali to je samo pocetak kapiram...

Nego, sto se tice gameplay-a, da li meditiranje (spavanje) moram da radim samo kada zelim da nabudzim atribute ili i inace? Nisam provalio da li ono utice na jos nesto... mada mi se cini da nisam ni morao da meditiram da bih nabudzio atribute jer vec kada sam kliknuo na vatru meni se otvorila mogucnost da ih budzim...

Kad klikneš na vatru i i ulažeš u atribute, po default-u meditiraš makar 1h. Ne moraš da meditiraš inače, ali je ponekad korisno (kada npr. čekaš nekoga da se pojavi uveče, a tek je podne, pa da ne lutaš okolo čitav dan čekajući veče).

Moram da priznam da me je igra prijatno iznenadila, stvarno jedan jako dobar rpg, i izgleda
da ima puuuuno da se igra...a sto se tice muvanja riba...jako dobar detalj, jedino mi zao sto Shani
nece da mi da, ali dobro ne mozes svaku....:-devil-:
Inace sa 1.1a patcom, igra mi jako dobro radi, nisam primetio duga ucitavanja
pri snimanju, ulasku i izlasku iz kuca.
Invantar su malo zeznuli, ali dobro, ne moze sve.

Da, to za inventar je tacno, bas je haos, i meni se jos ne svidja to sto ne mogu da kupim oruzja i da stavljam u inventar nego mogu da nosim samo onoliko koliko lik moze da nosi...

A sta znaci ono kada kaze da nijedno jace oruzje ne moze da se koristi u kombo varijanti, odnosno sa njim WItcher ne moze da koristi kombinacije udaraca? U stvari znam sta znaci ali mi je to isto bedak... nisam do sada nailazio na nesto mnogo oruzja da bih video sa kojima moze a sa kojima ne moze... i ono steel sword i silver sword... ma ima puno originalnih fazona...

@BlackNeo Mislis kao ovo kada moram da se nadjem sa Vesnom u vodenici posle sumraka? ;)

Da, to za inventar je tacno, bas je haos, i meni se jos ne svidja to sto ne mogu da kupim oruzja i da stavljam u inventar nego mogu da nosim samo onoliko koliko lik moze da nosi...

E to je bas fora, nisi vozac slepera pa da nosis 10 tona gvozdja :d

A sta znaci ono kada kaze da nijedno jace oruzje ne moze da se koristi u kombo varijanti, odnosno sa njim WItcher ne moze da koristi kombinacije udaraca? U stvari znam sta znaci ali mi je to isto bedak... nisam do sada nailazio na nesto mnogo oruzja da bih video sa kojima moze a sa kojima ne moze... i ono steel sword i silver sword... ma ima puno originalnih fazona...

Ako odradis sto vise (sve) sporedne kvestove i ne rasplines se sa talentima onda pred kraj igre mozes i cackalicom da se bijes :d

Recimo sada u trecem prelazenju sam zadnjeg techu utepao samo Igni-jem, ono, apsolutno penzionerska borba, legnes na jedno dugme i zevas :d

E to je bas fora, nisi vozac slepera pa da nosis 10 tona gvozdja :d

Ma ne, sustina je da je inventar jako konfuzan, kad hoces nesto da nadjes treba ti
100 godina....mogli su da ga grupisu kao u vecini rpg-ova...
Nije neka velika mana, nego samo malo smeta,ali to ne umanjuje kvalitete ove igre.

1. Da li to mene ona kucka za*ebava? Dodjem u vodenicu po mraku sa vinom u ruci ali nje nikada nema!

2. Za sta sluzi Place of Power? Uradim neki kao ritual i ne desi se nista.

3. Razbio sam se kao bulja, ne mogu da hodam a nema vatre u blizini. Ako se nekako dogegam do vatre, da li meditacija smanjuje pijanstvo? Srecom, provalio sam da sa izvucenim oruzjem moze normalno da trci.

4. Sta je BESTIARY, pominje se u nekom quest-u koga ne mogu da zavrsim bez toga.

1. Moras biti tacan :d

2. places of power imaju vise namena. Kako napredujes imaces da otkljucas vestine koje ti daju jos izbora na places of power. Na pocetku ti pojacavaju magiju za 100% i mozes samo jednom dnevno da ih koristis (ne jedan te isti vec bilo koji)

3. Meditiras sat vremena i otreznish se (eh da je tako u pravom zivotu...do duse tada bi ima stomak do poda :D )

4. Beastuary je deo dnevnika (ono gde su ti kvestovi i te neboluze) u kome se nalaze izlistane sve zivotinje/demoni/******* za koje znas. Da bi od neke zivuljke uzeo sve sastojke moras prvo da znas za tu zivuljku (must have entry in the beastuary). Recimo, mozes da ubijes Ghoul-a i bez da ga imas u dnevniku, ali neces moci da uzmes Ghoul's Blood iz njega, a to ti trebaq za neki quest recimo.
Da bi dobio recimo tog Ghoul-a u svom "Beastuary" delu dnevnika, moras da kupis knjigu u kojoj pise o njemu (uglavnom knjige sadrze info o vise zivotinja/demona/******a). U ovoj igri knjige imaju vrednost i skupe su. Na svu srecu pa kad ih kupis skoro sve i kad ti ne trebaju mozes da ih prodas nazad trgovcu. Zanimljivo je i to da su knjige najbolji loot u igri (steta sto nisam to odma provalio pa sam bacio svaku koju sam kupio, a i brdo onih koje sam nasao :wall: ), nadjes knjigu i mozes da racunas da vredi bar 50 dinara. :)

Igra je super ali me smara bre to bilje, sastojci, bukvalno ih ima mali milion... :wall:

Cini mi se da u okviru INTELIGENCE atributa imam da otkljucam opciju da znam sve zivotinje/demone/******e... ali nisam siguran da je to za to... u svakom slucaju za sada nisam jos naisao na knjigu koja bi mi otvorila taj Bestuary podmeni... sada krecem da se obracunam sa Salamandra banditima! :D Provalio sam da nista ne mogu da uzmem od Ghoul-a! :(

Igra je super ali me smara bre to bilje, sastojci, bukvalno ih ima mali milion... :wall:

Cini mi se da u okviru INTELIGENCE atributa imam da otkljucam opciju da znam sve zivotinje/demone/******e... ali nisam siguran da je to za to... u svakom slucaju za sada nisam jos naisao na knjigu koja bi mi otvorila taj Bestuary podmeni... sada krecem da se obracunam sa Salamandra banditima! :D Provalio sam da nista ne mogu da uzmem od Ghoul-a! :(

Cek bre, imas bestiary stavku u menijima od starta, razgovor sa nekim likovima ti takodje daje podatke o raznim zivuljinama, uvek dobijes poruku kada imas novi podatak.

A sto se tice sastojaka, sve se svodi na nekoliko komada, ostale ne moras ni da nosis, to ces vec da provalis sam.

zapravo nema ih mali milion vec ima nekih 40 vrsta sastojaka i svega nekih 8 elemenata (otprilike, mozda sam zaboravio 1-2) koji se nalaze u tih 40-tak stvari (biljke, cvetovi, zubi, mozgovi, krv...) od kojih pri sebi treba imati uvek makar osnovnih 6 elemenata, najcesce iz biljaka i stvari koje trenutno najvise nalazis. U sustini od napitaka je neophodan swallow i cat eye, ostalo i nije toliko bitno. Kad se udje malo u stos onda maltene ni treba puno sakupljati mada sam se ja navukao :p

elem Civil, samo citaj sta pise, pogledaj ekran gde su kvestovi, videces da imas gore jos opcija, jedna od njih je beastiary. Taj skill u inteligenciji je samo za "some common monsters", a ne za sve.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno