Šta je novo?

The Witcher 3

Jel su negde spomenuli koji ce biti dlc?
 
To ce najverovatnije biti samo armor set ili tako nesto, iz serije. Cim ovde navode u mnozini:

 
Znaci incoming ballsack armor 🥴
 
"next gen" update za teksture i rez, kao i kozmeticki DLC, ne verujem da treba ocekivati nesto vise...
Cini mi se da je bilo price da ce implementirani i neki od community modova...

Ostaje pitanje hoce li Witcher 1 i 2 dobiti neki "next-gen" facelift...
Ja bas krenuo da obrnem trilogiju opet i iznenadjujuce TW1 GoG verzija mi odlicno radi na novoj masini ali definitivno bi neki remake bio pozeljan.
Ocekivao sam probleme po pitanju kompatibilnosti AMD 6000 serije i starijih naslova, posto je jedan clan kukao u AMD temi. Za sad nikakvih problema sa starijim naslovima nemam.
 
Sta bismo bez ray tracinga :LOL:

Ne verujem da ce dirati prethodne Witchere, narocito ako nameravaju da popravljaju Cyber i da izbacuju content za njega.
Mada bi se svakako namlatili para da odrade full remake keca
 
Nema od Cyberpunk ništa, krš kompletno i kad radi kako treba. A original Withcer definitivno treba da naprave u Witcher 3 open world, u prvom su svuda nevidljivi zidovi. A drugi je klaustrofobičan s malim sekcijama, i gomilom vrata da krije loading
 
Zaboravio si da ide i ray tracing. :)
Za koji me rojalno zasvrbe jos 1-2 generacije... :p

Ide krsten za 2-3 godine, Moore's law is dead je u poslednjem podcastu imao nekog game dev-a koji je lepo opisao stanje u industriji po pitanju rtx-a, broja (potrebnih) jezgra u narednih par godina...

Da ne bih isao previse u off, ko hoce od 40min do 1:30h je sve lepo sazeto...



@Insomnium X

Tesko da ce moci da ispeglaju CP2077 na ono sto fanovi nadaju, uprskali su neke osnovne stvari i izbacili gomilu stvari... Igra je na nekih 70% vizije/zavrsenosti izbacena, a da bi je doveli do 90% onoga sto je servirano hajpom trebace im jos barem 2 godine, a do tada mozda i novi GTA iskoci...
Gledaju da ga dovedu u koliko-toliko radno stanje sto pre i onda gruvaju paid DLC i verovatno online komponentu, da zgrnu jos koliko love mogu i onda se vracaju na Witcher univerzum/fransizu kao siguricu....
Gledajuci na zbivanja u kompaniji i odliv talenata, kao i glavnih ljudi koji su bili zaduzeni za Witcher/CP2077, ne verujem da ce moci da ponove uspeh TW3 ni sa jednim buducim naslovom...
U najboljem slucaju odlican ali ne i vanserijski naslov mogu da ocekujem od njih.
 
Poslednja izmena:
Kakva god ocekivanja bila, ako krenu full-on No Man's Sky strategijom, patchevi, features, content, stalna poboljsanja... bice dobro i njima i fanovima. A to sto nikad nece biti sta je moglo, sta da se radi. Veci je problem, sto kazes, odliv talenta. Bilo bi dobro da ih za sledeci projekat gamad na vrhu puste da rade koliko treba pa da vidimo ima li tu nade ili su krenuli Bioware putanjom...
 
Ne znam koliko je izvodivo jer interna situacija ne deluje bas sjajno... Gledao sam i onaj stream skoro od lead quest dizajnera koji i dalje obecava mnogo i dodzuje konkretna pitanja (kao i u proslosti)
Vise deluje da zele da je dovedu u "igrivo stanje" (sto vec jeste) i unovce dodatno kroz story dlc-eve i eventualnu online komponentu ali za to nedostaje dosta osnovnih stvari koje nisu implementirane, i da voze dalje ka sledecem projektu. (verovatno Witcher univerzum)
Ovo sa CP2077 delovalo kao "take money & run", ne znam bas da li zbog cele nastale situacije im se isplati da dalje investiraju ili je bolje da vec polako planiraju sledeci IP.


Ovo sa TW3 je vise PR move i ne ocekujem previse. Sto rece kolega neki remake TW1 bi bio odlican, ali ne kao open world jer je region keca premali za to.
Usudio bih se da kazem da mi posle "mamutskog" CP2077 nacickanog grind aktivnostima, vise odgovara manji hub i story-driven rpg poput TW1.
Jednostavno prica je bolja, vise fokusirana i ima veci replay value sa odlukama tokom cele igre koje uticu na krajnji ishod. Cak i posle toliko vremena otkrio sam neke novosti, dok sumnjam da cu za CP2077 imati zelje da ponovo upalim kada obrnem ocekivane ekspanzije.
 
Ne znam da li sam nešto uradio što ne treba ali više ne mogu da trčim u igri. Kada sam na konju mogu ali ovako ne. Nema opcija da piše "trči"2021-07-31 (14).jpg
 
Imaš gore levo crvenu ikonicu. Prepunio si inventar. Oslobodi se nečega ili instaliraj neki od modova koji proširuju kapacitet inventara sa NexusMods sajta.
 
Zaboravio si da ide i ray tracing. :)
Gde si to video?? Imaš li link??
Jedino što sam ja uspeo da saznam jeste da su ubacili kvalitetnije teksture zbog 4K, podršku za ultra-wide monitore i da će među free dodacima biti oružje i armori iz serije.
A pošto je ionako besplatno za sve koji već imaju igru jedva čekam da se pojavi i da je obrnem po peti put...
 
Gde si to video?? Imaš li link??
Jedino što sam ja uspeo da saznam jeste da su ubacili kvalitetnije teksture zbog 4K, podršku za ultra-wide monitore i da će među free dodacima biti oružje i armori iz serije.
A pošto je ionako besplatno za sve koji već imaju igru jedva čekam da se pojavi i da je obrnem po peti put...
Ja sam negde pročitao da će iskoristiti teksture iz Halk Hoganovog moda...
Verovatno su procenili da je to dovoljno dobro i da im je jeftinije da čoveku plate, nego da se cimaju...
 
Sto admini ne popravljaju to?
 
Jok, pre koji dan pocelo da zeza jer je YT menjao policy....
 
Da li se pojavio bilo kakav info kada će next gen update za konzole?
Rado bi opet prešao igru u 4k na Xkutiji ili PS5. Na gamepadu je savršeno igrivo
 
Nazad
Vrh Dno