Šta je novo?

The Witcher 3

Ma kakvi F4 oduvao sve :D
...

Inace, ovaj prvi DLC je remek delo. Ne secam se kad me je neka igra toliko emotivno involvirala u razvoj price... Ako nista drogo onaj nivo kada predjes u svet iz slike je nesto sto cu dugo pamtiti. I sa umetnicke strane (ideja vizuelne izvedbe je genijalna) i price. Svaka im cast i nadam se da ce imati sredstava da prave nove igre. Ovaj naslov je nesto sto nismo imali prilke da igramo u prethodnih bar 10 godina. Ja se bar ne secan ni jedne igre (osim eventualno MassEffect serijala) koja je ovako dobro realizovala single player iskustvo.

...

Inace, ovaj prvi DLC je remek delo. Ne secam se kad me je neka igra toliko emotivno involvirala u razvoj price... Ako nista drogo onaj nivo kada predjes u svet iz slike je nesto sto cu dugo pamtiti. I sa umetnicke strane (ideja vizuelne izvedbe je genijalna) i price. Svaka im cast i nadam se da ce imati sredstava da prave nove igre. Ovaj naslov je nesto sto nismo imali prilke da igramo u prethodnih bar 10 godina. Ja se bar ne secan ni jedne igre (osim eventualno MassEffect serijala) koja je ovako dobro realizovala single player iskustvo.

Jedina mana igre je sto protivnici koji su visi level imaju one glupe bafove koji te sprecavaju da ih ubijes ako nisi spreman da traje 20min borba. Ako sam sposoban da odradim malo jaci monster contract ne razumem zasto developeri zele da me sprece u tome kad i onako necu dobiti item drop koji odgovara levelu kvesta nego mom levelu.

Vidim da imaju poveci modovi na nexusu koji sklanjaju dodatne bafove za protivnike veceg levela, menjaju ai i loot liste ali ne znam koliko su balansirani.
Ako neko igra sa modovima bilo bi lepo ako bi mogao da napise iskustva.

Poslednja izmena:
Od skoro sam počeo da igram. V 1.08

Kad sam instalirao kumulativan peč na 1.10 izgubile su mi se teksture, objekti itd.

Hearts of stone neće da pokrene instalaciju jer i dalje vidi igru kao 1.08. U čemu je štos?

snašao sam se, molimo admina da obriše ova dva posta.

...

Involvirala?!?
Pomislio sam na tren da sam upao na fashion week forum

skinuo repack 1.11 + hearts , teži 25 gb.

(legalno naravno ;) )

^
Bilo bi zalosno da nije tako!Stvarno zasluzeno,a jos uz sve to sama igra je DRM free!Nece druge developer-e spasiti nikakav Denuvo ako i dalje budu pravili genericka s...!

Poslednja izmena:
lično smatram da je bloodborne bolja igra, al ajd sad. čestitamo :party:

lično smatram da je bloodborne bolja igra, al ajd sad. čestitamo :party:

Ja sad igram, tj. zavrsavam Bloodborne. Nesto mi nije legao, iako ima svojih odlicnih momenata. Witcher 3 sa druge strane me je zaista ocarao. Ima par momenata kada se sve malo otegne, ali nisam stao dok nisam presao.

Bloodborne necu da kupujem DLC, dok za W3 jedva cekam i drugi (Blood and Wine). Prvi DLC je bolji od mnogih full igara. Cim sam kupio prvi DLC i pokrenuo, bum opet onaj osecaj kao kada sam igrao prvi put.

Potpuno zasluzeno.

Nadam se da ovo nije poslednja epizoda. Jeste da su rekli da nece raditi vise na Witcher serijalu, al iskreno se nadam da ce pregaziti rec!

...pa treba 3 expanzije da izadju za W3 a u medjuvremenu se kreće rad na Cyberpunk tako da do daljnjeg nema Witchera, barem 2-3 godine...

Negde sam čuo, ne sećam se gde, ali možda i grešim... u svakom slučaju zbog Cyberpunka koji će se razvijati još sigurno 2 godine neće biti skorije Witcher naslova...

Poslednja izmena:
Zar nisu skoro objavili da stvari idu brze od ocekivanog i da moz da se desi i krajem 2016 Cyberpunk. Mada to koliko je dobro, moze i lose da bude. Svakako ce dosta stvari iskoristiti iz Witchera, ali da ne postane suvi copy/paste kao kod EA, ubi i Actvision.

2 expanzije su bile najavljene svakako i sa drugom se fakticki zavrsava sa Witcherom, a i skoro puna godina od izlaska koliko su i planirali da je drze aktivnom.

...sad je i javno po netu da se fokusiraju na Cyberpunk kao što rekoh...

[YOUTUBE]Z5BsJ1TRMh8[/YOUTUBE]

Jedno pitanje tehnicke prirode ali vezano za witchera 3 :) imam ssd samsung i na njemu sam po preporuci ogranicio pagefile na 200-2000mb i ne kapiram kako mi sa 16gb rama pokazuje afterburner da mi je zauzece rama oko 12gb a pagefile oko 17gb?witcher3 2015-11-29 16-50-58-10.jpg ovo je screenshot od ranije sa nesto nizim zauzecem... uglavnom nakon duzeg igranja lagano raste i jedno i drugo zauzece. ne kontam cemu ovaj pagefile kada sam ga bukvalno iskljucio. valjda bi trebalo da se koristi samo ram jer ga ima sasvim dovoljno.

Samo ti izgasi taj pagefile u potpunosti osim ako bas ne radis u photoshopu sa ogromnim fajlovima i specijalnim filterima! Meni na laptopu sa takodje 16gb od lrvog dana ugasen isti i nikad nikakav problem (takodje imam ssd).

Samo ti izgasi taj pagefile u potpunosti osim ako bas ne radis u photoshopu sa ogromnim fajlovima i specijalnim filterima! Meni na laptopu sa takodje 16gb od lrvog dana ugasen isti i nikad nikakav problem (takodje imam ssd).

Hvala tako cu i da uradim. na nulu pa sta mu bog da treba jos pored 16gb rama da mi kesira po disku! :)

Inace bas sam krenuo w3 pre par dana i nikakvih problema ni posle par sati kontinuiranog igranja istog sa pf off.

Vrh Dno