Odakle Vam informacija da ce biti EE? Ja koliko sam upucen receno je jos davno da nece.
Neko je pustio buvu i developeri su odmah negirali da je u planu EE.
Nisu negirali to da je EE u planu, negirali su da EE trenutko u razvoju i to da će se pojaviti u skorije vreme, pošto su procurele "informacije" da će izaći u februaru. Niko realan nije ni očekivao EE pre poslednje ekspanzije.
Ne želim da počinjem novu downgrade debatu, ali to što si napisao... kad na vrbi rodi grožđe. Niko u Microsoftu nije sisao vesla pa da ne zna kako se piše ugovor. Tamo negde sigurno piše: "Igra i sve njene verzije posle izlaska NE MOGU izgledati drugačije na PC u odnosu na Xbox a da to bude toliko primentno da se igrači opredela za PC verziju umesto Xbox verzije zbog već pomenutih razlika"EE će verovatno biti sav dodatan sadržaj + najverovatnije sve ono što su izbacili tokom grafičkog downgrade-a, pa ćemo tada imati i "nove" grafičke efekte itd.
Ne želim da počinjem novu downgrade debatu, ali to što si napisao... kad na vrbi rodi grožđe. Niko u Microsoftu nije sisao vesla pa da ne zna kako se piše ugovor. Tamo negde sigurno piše: "Igra i sve njene verzije posle izlaska NE MOGU izgledati drugačije na PC u odnosu na Xbox a da to bude toliko primentno da se igrači opredela za PC verziju umesto Xbox verzije zbog već pomenutih razlika"
Pa eto tebi zanimacije i u eventualnoj EE ediciji. Uvek treba .ini fajl editovati![]()
А где се беше налазе?Idi kod vestica u mocvaru.
Konacno predjoh igru...skoro 90h i 34lvl.Interesuje me jel hearts of stone dlc potpuno nova igra gde sve ide od pocetka ili neki nastavak?!(najjaci kraj kazu, zivim sa Yen, a Ciri ode u Witchere sa novim macem).
Konacno predjoh igru...skoro 90h i 34lvl.Interesuje me jel hearts of stone dlc potpuno nova igra gde sve ide od pocetka ili neki nastavak?!(najjaci kraj kazu, zivim sa Yen, a Ciri ode u Witchere sa novim macem).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari