Šta je novo?

The Witcher 3

Odakle Vam informacija da ce biti EE? Ja koliko sam upucen receno je jos davno da nece.

Ne bukvalno EE kao za keca i dvojku, vec sve ekspanzije+DLCovi (sto je u stvari skoro isto sto i EE)

Neko je pustio buvu i developeri su odmah negirali da je u planu EE.

Nisu negirali to da je EE u planu, negirali su da EE trenutko u razvoju i to da će se pojaviti u skorije vreme, pošto su procurele "informacije" da će izaći u februaru. Niko realan nije ni očekivao EE pre poslednje ekspanzije.

Poslednja izmena:
Nisu negirali to da je EE u planu, negirali su da EE trenutko u razvoju i to da će se pojaviti u skorije vreme, pošto su procurele "informacije" da će izaći u februaru. Niko realan nije ni očekivao EE pre poslednje ekspanzije.

EE izlazi 300 posto, samo je pitanje kad... tj. glavno je pitanje da li ću ja završiti dvojku do tada. :d

EE će verovatno biti sav dodatan sadržaj + najverovatnije sve ono što su izbacili tokom grafičkog downgrade-a, pa ćemo tada imati i "nove" grafičke efekte itd.

Sve u svemu, za svaki deo sam čekao EE izdanje, jer je za mene tek to kompletna igra. Za svaku igru čekam neko definitive, complete itd. edition...

Poslednja izmena:
EE će verovatno biti sav dodatan sadržaj + najverovatnije sve ono što su izbacili tokom grafičkog downgrade-a, pa ćemo tada imati i "nove" grafičke efekte itd.
Ne želim da počinjem novu downgrade debatu, ali to što si napisao... kad na vrbi rodi grožđe. Niko u Microsoftu nije sisao vesla pa da ne zna kako se piše ugovor. Tamo negde sigurno piše: "Igra i sve njene verzije posle izlaska NE MOGU izgledati drugačije na PC u odnosu na Xbox a da to bude toliko primentno da se igrači opredela za PC verziju umesto Xbox verzije zbog već pomenutih razlika"

Pa eto tebi zanimacije i u eventualnoj EE ediciji. Uvek treba .ini fajl editovati :D

Ne želim da počinjem novu downgrade debatu, ali to što si napisao... kad na vrbi rodi grožđe. Niko u Microsoftu nije sisao vesla pa da ne zna kako se piše ugovor. Tamo negde sigurno piše: "Igra i sve njene verzije posle izlaska NE MOGU izgledati drugačije na PC u odnosu na Xbox a da to bude toliko primentno da se igrači opredela za PC verziju umesto Xbox verzije zbog već pomenutih razlika"

Js nikad nisam pominjao da konzole neće dobiti istu verziju igre kao i za PC, odakle ti to?

Nikad nisam pominjao PC vs konzole, već samo kako se sav planiran sadržaj igre na kraju najčešće plasira kroz neku ultimate, EE, complete, ediciju igre i da tad vredi tek početi s igrom, barem ja tako razmišljam.

Pa eto tebi zanimacije i u eventualnoj EE ediciji. Uvek treba .ini fajl editovati :D

Ja sam se baš ovih dana igrao sa tweakerom i ini fajlom sa dvojkom, a verovatno ću i sa trojkom.

Ako makina može da podrži, što da ne... mada je i dvojka prilično zahtevna, pogotovo s nekim modovima.

Ajde mala pomoc. Kad je igra izasla presao sam je dva puta. Juce sam krenuo opet da igram i zapelo je malko...

Dakle,misija sa baronom i pronalazenjem zene i cerke. Cerku sam pronasao u onom Oksenfortu ili kako se vec zove mesto.
Nasao sam sve tragove u kuci,onu ljigavu bebu sa pretvorio u duha. Odradio sam sve sto je trebalo i sad nemam pojma gde je problem.
Pise mi ovo da treba da se uradi ali se vrtim vec dva sata po mapi i nemam pojma sta treba da se radi?

2uf68lc.jpg

Idi kod vestica u mocvaru.

:d

A ko je u močvari? :D

Iju kakvi ste smaraci :d Druze imas svaku misiju na youtubetu; kucaj lepo witcher 3 i naziv misije i gledaj kako se prelazi ako bas negde zapnes.

Konacno predjoh igru...skoro 90h i 34lvl.
(najjaci kraj kazu, zivim sa Yen, a Ciri ode u Witchere sa novim macem).
Interesuje me jel hearts of stone dlc potpuno nova igra gde sve ide od pocetka ili neki nastavak?!

Poslednja izmena od urednika:
Nastavak na priču, sa novim misijama i par starih/novih likova.

Poslednja izmena:
Interesuje me jel hearts of stone dlc potpuno nova igra gde sve ide od pocetka ili neki nastavak?!

Ovako je bolje ;)

Evo i ja da kazem da sam nakon 8 meseci igranja presao sa ekspanzijom...predobra i prelepa igra. Stvarno je greh ne igrati ovo na max podesavanjima...ili barem na high.

Koliko si side questova resio? Samo 90h igre pa zato pitam

Ogromno puno side questova...gledao sam nigde da nemam zuti usklicnik!!...jedino misije vezane za gwent nisam radio. I nadjoh recept za neki mac lvl 45...zivo me zanima kako doci do tog levela?!

Teško, osim ako ne napucaš level u ovoj poslednjoj ekspanziji.

Ja sam igrao igrao Witcher-a dok je bio onaj bag da ako si veći nivo od nivoa quest-a, dobiješ nešto veoma malo exp. E zbog toga sam 39 nivo, čak iako sam odradio svaki quest u igri, skoro sve znakove pitanja obišao i slično.

Zar je to bio bug, jel otklonjen? Mislio sam da je bio game feature
Ja sam inace u igri proveo oko 180 sati, i nisam ni izbliza sve questove zavrsio. 36 level ako se ne varam

Ja sam završio sve kvestove osim gwent i konjskih trka, imam nekih 130 sati, lvl 37, sada igram HoS

Bogami previse je to...meni fali nekih 100xp do 35lvl...40 sati za dva levela vise, neka hvala.

Imaćeš dve prilično duge ekspanzije plus svi oni znakovi pitanja po mapi, ima dosta toga za levelovanje. Ja sam dosta vremena potrošio za šetkanje po mapi, svet je prelep sa puno sitnih detalja.

Inače jedna od najboljih igara koje sam ikada odigrao, uživam u ovom svetu.

Instalirah igru sa svim patchevima (1.12 zadnji?) cisto da probam novu graficku i stvarno grafika nestvarno izgleda. Bar za danasnje standarde. Sve odvidano na ultra, radi ko po loju u 1080p. Sto se tice same igre, inventory po meni ocajno odradjen, bas zeznut za snalazenje...

Sto te brine inventory? To je mesto gde ces najmanje vremena da provedes.

Vrh Dno