Pa mora uvek nesto da upise u page file, sve sto stoji u ram, a valjda i vram memoriji takodje bude indeksirano i u page file. Page fali treba uvek vise da zauzima od trenutnog zauzeca ram memorije svakako, posto ima dodatnih stvari koje zapisuje. Predlog ako vec brljas page file, stavis vrednost vecu od ram memorije ili nediras nista. Jedino ako bas kuburis sa prostorom na ssd-u pa stavi nize.
Licni predlog ostavi sam vindows da koristi koliko mu treba, pa vidi da li ce da ti pravi problem i guta suvise prostora, pa ako guta previse stavi 2000/2000.
Naravno da ces moci. Uh sta bi dao za jedan format mozga pa da odigram ponovo!
Izasao patch 1.12, gomila izmena i ispravki
Igra ima svoje probleme i nije savrsena, sporedni questovi postanu malo repetitive ali main story mi je bio toliko dobar da bukvalno nisam mogao da prestanem da igram. Kada sam zavrsio Baron questline vilica mi je bila na podu koliko je bilo dobro!Posle ovakvog komentara jedva čekam da odvojim vremena da odigram igru :d
Koliko razlicitih krajeva uopste moze da bude?!
Ne brini, nisi. Samo što je nikako ne mogu da dođem na red da se lepo uživim pa zato i ne počinjem...Hehehehe izgleda da sam ja jedini koji nije odigrao a voli taj univerzum.
Ako niste do sada strpite se do druge ekspanzije, kao i eventualnog EE-a.
Ako niste do sada strpite se do druge ekspanzije, kao i eventualnog EE-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari