Dr.Mare
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.06.2009
- Poena
- 200
Ja sam konacno uzeo igru i krenuo da igram. Igrao sam nekih 25 sati (po Gog galaksiju) a cini mi se da sam i dalje na pocetku. Sporedni kvestovi me odusevljavaju, (skoro) svaki je unikatan, sa zanimljivom pricom i pravo mi je zadovoljstvo dok ih igram. Generickih gluposti kojima se puni sadrzaj igre a koje mnoge druge open world igre obilato koriste ima vrlo malo. Svidja mi se i kako su preneli atmosferu rata, ima puno sitnih detalja koji mogu da promaknu ali sveukupno prilicno realno upotponjuju pricu. Borba mi je za sada dosta izazovna, nemam osecaj boga kada se mlatim sa 5-6 protivnika. Vidim da je sada potrebno da se nabudzeni skilovi aktiviraju a da postoji ogranicen broj aktivnih skilova pa nije moguce napraviti Geralta koji je odlican u svemu.
Za sada nemam vecih bagova iako vidim da se ljudi zale na njih. Jedino sto se meni stalno javlja a sto mi bas smeta je pop in likova. Udjem u selo, pitam se gde su svi ali posle malo setanja na metar od mene krenu da stvaraju ni iz cega seljani.
Instalirao sam i par modova:
No Witcher Sense Zoom FX plus Toggle and Range - Kada se koristi Witcher Sense nema zumiranja sto mi je smetalo jer mi Geralt zauzme ekran pa ne vidim nista.
Better Icons - Dodaje imena iznad ikona napitaka i ulja u inventaru.
Main Map Zoom - Omogucava veci zoom out mape.
Wealthy Vendors with Fair Sale - Trgovci sa ovim modom imaju vise novca kod sebe i stvari kupuju za 1/3 cene po kojoj kasnije prodaju (u vanili je 11%).
No Talk Icon - Uklanja Talk ikonu iznad glava npc-ijeva.
Imate li neki mod da preporucite?
Za sada nemam vecih bagova iako vidim da se ljudi zale na njih. Jedino sto se meni stalno javlja a sto mi bas smeta je pop in likova. Udjem u selo, pitam se gde su svi ali posle malo setanja na metar od mene krenu da stvaraju ni iz cega seljani.
Instalirao sam i par modova:
No Witcher Sense Zoom FX plus Toggle and Range - Kada se koristi Witcher Sense nema zumiranja sto mi je smetalo jer mi Geralt zauzme ekran pa ne vidim nista.
Better Icons - Dodaje imena iznad ikona napitaka i ulja u inventaru.
Main Map Zoom - Omogucava veci zoom out mape.
Wealthy Vendors with Fair Sale - Trgovci sa ovim modom imaju vise novca kod sebe i stvari kupuju za 1/3 cene po kojoj kasnije prodaju (u vanili je 11%).
No Talk Icon - Uklanja Talk ikonu iznad glava npc-ijeva.
Imate li neki mod da preporucite?