i cri evrytiemIdi u Nilfgardov kamp da vidis sta se desilo
edit: pretece mi ovaj
Pa šta će ti bind za strong attack kad ga imaš na shift + levi click?
Jel primetio neko još kako su blago pomenuli Cyberpunk 2077 u Witcheru?
Kad Geralt pronađe Ciri i kad razgovaraju o drugim svetovima gde se krila od Wild Hunt-a. Istakla je svet gde svi imaju metal u glavi, voze leteće "brodove" ... Pitam se da li će ovo iskoristiti za Cyberpunk, bar kao delić u igri
to sam i ja primetio al' su me svi na temi iskulirali![]()
Drugari jel jos neko ima problema od 1.06 patcha? Do sada je sve radilo solidno, a od patcha cutscene, crtaci i onaj meni kada geralt kleci seku kao da igram na p4/256rama.. A bas u igrici idem idem sve ok, pa idem idem sece ko blesavo, pa opet dobro, pa padne i na 7-8fps, ponavljam pre je sve ok bilo.. Par puta sam ddu odradio na zadnje 15.5beta, background processa nemam..
edit: e `bes ga.. Kad su svi patili sa cutscenama, ja nisam, sad svi ispeglali a kod mene ne ide...
To je valjda "special attack", zato kazem ima 3 stavki - special,strong,fastN
Šta je briga. Ako su posledice samo sinematik na kraju igre onda i nije uskraćena za nešto bitno. To su onda kao oni endinzi u Silent Hillu.
Mada ne znam koliko ima godina. Ako je mala može da bude problem...
Promeni u opcijama borderless window u fullscreen...
Drugari jel jos neko ima problema od 1.06 patcha? Do sada je sve radilo solidno, a od patcha cutscene, crtaci i onaj meni kada geralt kleci seku kao da igram na p4/256rama.. A bas u igrici idem idem sve ok, pa idem idem sece ko blesavo, pa opet dobro, pa padne i na 7-8fps, ponavljam pre je sve ok bilo.. Par puta sam ddu odradio na zadnje 15.5beta, background processa nemam..
edit: e `bes ga.. Kad su svi patili sa cutscenama, ja nisam, sad svi ispeglali a kod mene ne ide...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari