Šta je novo?

The Witcher 3

A 'bem im! Ja cu da zabatalim prelazak sve dok ne poizlazi sve. Nisam daleko odmakao, tek sam usao u Novigrad. Taman da opet pretabam 1i 2 deo i importujem save.

Dal je moguće da igram igru 18 dana i 19 sati ili se računa koliko je uključena. btw 24 lvl. 50k golda, main story na 15lvl.

Ja sam osvojio jedan od 160 ;)

Inače, završio sa igrom večeras i sudeći po Wikiju, dobio sam najgori mogući završetak. Ima ih jos loših, ali moj je ubedljivo najgori od opisanih :D. Inače, tanka je linija između mog i odličnog kraja. Samo par drugačijih izbora u razgovoru.

Ja igram polako, na kasicicu. Sad sam tek zavrsio sa baronom :(, radim sve sporedno od maina, svaki kamen sam prevrnuo. Nisam jos bio u Novigradu.

Stavio sam na HIGH podesavanja i7 sa 93c je pao na 80 a ram sa 6gb na 5gb grafika sa 80% na 50% tako da sad igram bez owerheat-a ;-)

Baš treba dosta stvari čuvati u inventaru, kod mene je 130 kilograma trenutno ali će mi trebati još mesta.

Najviše zauzima dupli gear, oklop i oružje za borbu protiv monstera i oprema za protiv humanoida.

Ja sam mod instalirao za neograničen weight, mnogo me manje stresira mentalno igra.

Baš treba dosta stvari čuvati u inventaru, kod mene je 130 kilograma trenutno ali će mi trebati još mesta.

Najviše zauzima dupli gear, oklop i oružje za borbu protiv monstera i oprema za protiv humanoida.

Ma kakva dva seta, jedan i to je to!

Ja sam igru zavrsio sa onom opremom za 14 lvl dok sam oruzija menjao kako je koje bilo bolje... bitno je samo da je pokazivalo +xx zeleno i njega sam stavljao i koristio, cak nije mi bilo bitno jel zuto, plavo, zeleno ili relic... bitno mi je bilo samo da je jace od trenutnog i da ima socet.

A sto se tice cuvanja stvari to nisam ni najmanje radio nego cim mi predje tezina preko 100 sve sto sam imao po iventaru sam prodao pa cak i stavke za kraftovanje.

No ja sam tako igrao a drugi kako im volja.

Pa ni meni ne treba dva seta opreme, a igram na 3. stepenu tezine. Ne vidim korist od toga. Inace, nervira sto samo 2 witcher napitka mogu da se koriste u onim quick slotovima. Trebalo bi bar 4 takva slota

Pa ni meni ne treba dva seta opreme, a igram na 3. stepenu tezine. Ne vidim korist od toga. Inace, nervira sto samo 2 witcher napitka mogu da se koriste u onim quick slotovima. Trebalo bi bar 4 takva slota

Sa ovim za napitke bi se slozio. Cesto mi treba Tawny Oil, Swallow, Blizzard i Thunderbolt pa zamara da prva dva odaberem na quick slotu a ostale moram iz inventara.

Pre par dana sam odradio format i instalirao Win 10. Sacivao sam The Witcher 3 folder iz My Documents i iskopirao ga na isto mesto. Problem je sto igra sada vidi samo 7-8 od 40-ak sejvova koliko ima u folderu. Pritom, folder sam obrisao i pokrenuo igru i ti isti sejvovi su i dalje tu, ali svaki novi koji snimim ne zavrsava u pomentuom folderu (sa i bez Steam cloud-a). Kada u potpunosti obrisem folder igra ne generise novi nakon pokretanja, a sejvovi su i dalje dostupni u igri?

Poslednja izmena:
Dakle, moram kod ocnog. :D

Ima da se nadje par gliceva u igri ali sve je to zanemarljivo jer ni jedan ne utice na dalji tok igre ili da kazem da zbog tog i tog glica ne mozes da predjes odredjeni deo igre.

Sve u svemu odlicna igra.

Ima bagova pregršt.

Hodao sam po vodi, tj. do kolena sam bio u vodi koja je duboka 10 m.
Kada silazim sa konja na neravno mesto čuje se zvuk hodanja po vodi.
U 4 od 5 susreta sa NPC-om čuje se koračanje iako i ja i on stojimo.
Nekada kliknem napad a Geralt stoji ko ukopan.
Kada vraća mač u korice neće da prihvati dugme za korišćenje itema u inventaru, da jede npr.
Kada na konju hocu da udarim nekog neprijatelja koji je na zemlji Geralt u 50% slučajeva okrene mač u pogrešnu stranu.
Događalo mi se da u sred questa(tokom kojeg nema čuvanja igre) monster zablokira i ne aktivira se, i ne mogu da nastavim osim od početka.
BEZBROJ puta sam uradio dodge ili roll a da me je Geralt iskulirao i ostao u mestu.
Nekada se pojavljuju neki providni objekti u sred razgovora sa NPC i plutaju po sceni.
Prošao sam kroz jednu teksturu mosta koji se spušta u utvrđenju kao da je bila zavesa a ne most od drveta.
Imao sam u 60 sati jedno 15 CTD iz neobjašnjivih razloga.
Jedan kovač koga sam oslobodio se zablokirao i nije nikada vratio u selo. Nestao je iz igre.
Par puta sam gledao NPCeve kako hodaju kroz zemlju i samo im glava i ramena vire iz tekstura terena.

I to je samo što sam mogao ovako da se setim u momentu.

Poslednja izmena:
Da, zaista nisam ni ja imao niti jedan od tih bagova koje ti pominjes Petre. Mada, kao sto saint kaze, koliko si "programirao" igru, dobro je da ti teksture nisu fotorealisticne do te mere da bole oci. :D

Evo meni šta se desilo posle okvirno 10 sati igranja:

A zasto to ne prijavljujete na CDPR forumu?

Ovdje smarati s tim nema smisla.

Zavisi kako koga smara, većina kači ovo iz zabave ne iz žalbi...

Pre par dana sam odradio format i instalirao Win 10. Sacivao sam The Witcher 3 folder iz My Documents i iskopirao ga na isto mesto. Problem je sto igra sada vidi samo 7-8 od 40-ak sejvova koliko ima u folderu. Pritom, folder sam obrisao i pokrenuo igru i ti isti sejvovi su i dalje tu, ali svaki novi koji snimim ne zavrsava u pomentuom folderu (sa i bez Steam cloud-a). Kada u potpunosti obrisem folder igra ne generise novi nakon pokretanja, a sejvovi su i dalje dostupni u igri?

Resih problem. Default Documents folder kod Windowsa 10 je na OneDrive-u. Dakle, The Witcher 3 folder treba da ide u C:\Users\username\OneDrive\Documents

Inače, odeš properties na Documents i promeniš target gde hoćeš, ja tako držim documents stalno na jednom mestu godinama.

Upravo sam se vratio sa Ciri u onaj witcher dvorac.
Jesam li blizu kraja ili ce se jos zakomplikovat stvari?

Petre sto kazu ostali, koliko si cackao po registriju i ostalim drugim fajlovima cudim se da ti igra uopste i radila.

Za nekih 80-90 sati koliko sam imao u igri dok je nisam presao sam naisao na par gliceva ali to sto ti sve pominjes nista. Osim mozda kada negde propadnem krzo texturu jednom nogom ili trcim na konju pa se propne na prednje noge i to mi se desilo jednom na kraju kada sam se spustao niz strmu planinu ali da se neki monster zabagovao ili da nije hteo roll da mi odradi da nije hteo da uzme healt to je samo pojam za mene bio u igri.

A ono najbitnije sto ne mogu da razumem je to sto si uopste toliko cackao igru i podesavao kada imas dosta jacu masinu nego sto je moja naravno ako ti je to komp sto stoji u podpisu? Moja masina je i5 2500k ne klokovan bio ranije pa vratio na normal, 7870 xt, 8 gb memorije i igrao sam na high detaljima stim da sam iskljucio ono za kosu, nisam limitirao fps i iskljucio sam vsync i igra mi je lepo radila.

Poslednja izmena:
Vrh Dno