vladimirdowla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.03.2011
- Poena
- 270
Čekaj tek da dođe Enhanced Edition na godinu. Ima da igramo potpuno drugu igru 
Čekaj tek da dođe Enhanced Edition na godinu. Ima da igramo potpuno drugu igru![]()
Baš treba dosta stvari čuvati u inventaru, kod mene je 130 kilograma trenutno ali će mi trebati još mesta.
Najviše zauzima dupli gear, oklop i oružje za borbu protiv monstera i oprema za protiv humanoida.
Pa ni meni ne treba dva seta opreme, a igram na 3. stepenu tezine. Ne vidim korist od toga. Inace, nervira sto samo 2 witcher napitka mogu da se koriste u onim quick slotovima. Trebalo bi bar 4 takva slota
Glitcher 3.
Pravo cudo. Ja sam primetio dvadesetak.
Pre par dana sam odradio format i instalirao Win 10. Sacivao sam The Witcher 3 folder iz My Documents i iskopirao ga na isto mesto. Problem je sto igra sada vidi samo 7-8 od 40-ak sejvova koliko ima u folderu. Pritom, folder sam obrisao i pokrenuo igru i ti isti sejvovi su i dalje tu, ali svaki novi koji snimim ne zavrsava u pomentuom folderu (sa i bez Steam cloud-a). Kada u potpunosti obrisem folder igra ne generise novi nakon pokretanja, a sejvovi su i dalje dostupni u igri?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari