Da, ima jos 1 stepen nize. Jesu li to cizme za koje se nacrt dobija igrajuci treasure questove?
Nisu te iskulirali, nego mahom ljudi verovatno ne citaju spojlere
evo ja tek kad sam zavrsio, krenuo da citam spojlere i alternativne krajeve.
citam i ne verujem kakve su bedak krajeve ljudi uspeli da postignu (Oki tebe gledam, lol)
Ja sam dobio kraj, bas onako kako sam i zamisljao da ce biti, uz neke oscilacije sto su i "zasluzeno" tako ispaleTriss and Yen related: Ispušio sam kod obe, rezultat sedenja na dve stolice je krajnje jasan.. Što se tice Ciri, postala je witcher, mada do samog kraja nisam bio siguran hocu li je videti ili ne, ali onaj ulazak u krčmu gde nazirem iz daleka njene čizme ispod one pelerine je bio epic emotional.. Imperatora nisam zarezivao ni 2% tokom igre, cesto sam bio drzak i na granici da sam razmisljao kako ce me baciti u tamnicu.. ili zverima,.. ili zverima u tamnicu
Ciri sam maximalno podrzavao, pristupio sam njoj onako kako recimo roditeljski pristupam svojoj ćerki, i scena kada ulazi u white frost te joj prolaze slike kroz glavu gde sam joj pustio da bude svoja u nekim situacijama je takodje vrhunska.. Da se vratim na Triss i Yen. Opet, like in real life, kao jedinka ni jedna nije dobar sklop. Iskreno Triss su u igri napravili kao sto neko kaze da izgleda kao sestra ili "drugarica" ali je 100% prihvatljiv karakter.. Yen je mnogo atraktivnija, ali je uzasna licnost. Yen with Triss's mind bi bilo perfektan kombo. Kad budem igrao ponovo, neke sitnice cu promeniti, ali generalno isti pristup cu imati prema finalnom ishodu.. Likove kao sto ej Radovid cu opet da smaknem, bez treptanja, odvratan lik.
Radovid zesci psiho. Ipade da je Nilfgard raj na zemlji u odnosu na Radeniju, sto nije bas tako. Nego na kraju igre, jel ti bilo pomena o Dandelionu, Zoltanu, Baronu (ako se nije besio) i drugim likovima? Meni nista od toga nije bilo. Isto sam imao kraj de je Ciri vestac.
Mislim da ljudi naprave gresku i ponasaju se prema njoj suvise zastitnicki, sto ona mrzi. Takodje mislim da ona ne umire na kraju nego opet zapali negde u cyberpunk univerzum ili tako nesto, gde je ljudi nece smarati.
Ja jedva cekam ekspanziju.
Ne mogu se setiti da je pominjan Zoltan na kraju, a kod mene se Baron obesio.. Sto se tice Dandeliona, - on je narator(samo kao matorac). To mozes ukapirati u jednom segmentu pri loading screenu kada prica ide nesto kao " He was looking for Ciri and Me, the bard Dandelion... "
Ocigledno da mi onda jedan komplet opreme fali posto sada kada sam pogledao te cizme pise da ni njih ne mogu da pravim da mi isto fale cizme:
Pogledajte prilog 173126
Napraviš one osnovne Feline, obuješ ih. Zatim praviš Enhanced, pa Superior i tek onda Mastercrafted. One će se automatski upgrade-ovati na tebi. Najbolja za taj posao je Skellige cica što kuje kod Barona u Crows Perch-u. Za oružije je Hatori u Novigradu (čak je i blizu markera). Mene zanima šta je sa ovim Wolven DLC Armor-om. Jel to samo osnovni paket bio u DLC-u? Kad odem da pravim nema dijagrama za Enhanced ili Superior, a sve sam ih pokupio u Kaer Morhenu.
http://www.gamefaqs.com/boards/702760-the-witcher-3-wild-hunt/72011038
Napraviš one osnovne Feline, obuješ ih. Zatim praviš Enhanced, pa Superior i tek onda Mastercrafted. One će se automatski upgrade-ovati na tebi. Najbolja za taj posao je Skellige cica što kuje kod Barona u Crows Perch-u. Za oružije je Hatori u Novigradu (čak je i blizu markera). Mene zanima šta je sa ovim Wolven DLC Armor-om. Jel to samo osnovni paket bio u DLC-u? Kad odem da pravim nema dijagrama za Enhanced ili Superior, a sve sam ih pokupio u Kaer Morhenu.
Te prve cizme imam pa onda sledece koje imam su za 26 lvl pa za 31 a ove koje sada nosim su za 14-ti lvl tako da mi izgleda fale neke izmedju 14-26 lvl, i samim time ne mogu da kraftam dalje. No necu da se nerviram igracu ovako kako sada jeste. Bolje neka ostane malo da je izazov nego ako budem imao najjacu opremu nece biti interesantno em mi ne moze niko nista em ih iz 2-3 udarca resim.
Nego sada gledam u igri i vidim da nisam resio ono za bear school i za grifin. Jel to to sto mi fali?
Igra jeste prepuna bagova,ali je i fenomenalna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari