Šta je novo?

The Witcher 3

Zapravo gvent mi blokira igru kako god... 'Ocel taj 1.07 vec jednom!?

Tek sto je izasao 1.06 tako da ne verujem da ce skoro da izadje!

Nego ja imam drugo pitanje... sta je potrebno da uradim ili sta sam promasio u igri kada ne mogu da kraftam ove cizme???

witcher3 2015-06-20 17-03-32-12.jpg

Ali nisu mi samo cizme problem nego sva ta oprema za 31 lvl mi fali po taj jedan deo da bi ih mogo kraftati.

Ocigledno da mi onda jedan komplet opreme fali posto sada kada sam pogledao te cizme pise da ni njih ne mogu da pravim da mi isto fale cizme:

witcher3 2015-06-22 01-36-38-76.jpg

Pa lepo ti tiše da je to Superior varijanta armora. Moraš da nađeš nižeg stepena.

Da, ima jos 1 stepen nize. Jesu li to cizme za koje se nacrt dobija igrajuci treasure questove?

Nisu te iskulirali, nego mahom ljudi verovatno ne citaju spojlere :)

evo ja tek kad sam zavrsio, krenuo da citam spojlere i alternativne krajeve.

citam i ne verujem kakve su bedak krajeve ljudi uspeli da postignu (Oki tebe gledam, lol :D)

Ja sam dobio kraj, bas onako kako sam i zamisljao da ce biti, uz neke oscilacije sto su i "zasluzeno" tako ispale
Triss and Yen related: Ispušio sam kod obe, rezultat sedenja na dve stolice je krajnje jasan.. Što se tice Ciri, postala je witcher, mada do samog kraja nisam bio siguran hocu li je videti ili ne, ali onaj ulazak u krčmu gde nazirem iz daleka njene čizme ispod one pelerine je bio epic emotional :D.. Imperatora nisam zarezivao ni 2% tokom igre, cesto sam bio drzak i na granici da sam razmisljao kako ce me baciti u tamnicu.. ili zverima,.. ili zverima u tamnicu :) Ciri sam maximalno podrzavao, pristupio sam njoj onako kako recimo roditeljski pristupam svojoj ćerki, i scena kada ulazi u white frost te joj prolaze slike kroz glavu gde sam joj pustio da bude svoja u nekim situacijama je takodje vrhunska.. Da se vratim na Triss i Yen. Opet, like in real life, kao jedinka ni jedna nije dobar sklop. Iskreno Triss su u igri napravili kao sto neko kaze da izgleda kao sestra ili "drugarica" ali je 100% prihvatljiv karakter.. Yen je mnogo atraktivnija, ali je uzasna licnost. Yen with Triss's mind bi bilo perfektan kombo. Kad budem igrao ponovo, neke sitnice cu promeniti, ali generalno isti pristup cu imati prema finalnom ishodu.. Likove kao sto ej Radovid cu opet da smaknem, bez treptanja, odvratan lik.

Radovid zesci psiho. Ipade da je Nilfgard raj na zemlji u odnosu na Radeniju, sto nije bas tako. Nego na kraju igre, jel ti bilo pomena o Dandelionu, Zoltanu, Baronu (ako se nije besio) i drugim likovima? Meni nista od toga nije bilo. Isto sam imao kraj de je Ciri vestac.

Mislim da ljudi naprave gresku i ponasaju se prema njoj suvise zastitnicki, sto ona mrzi. Takodje mislim da ona ne umire na kraju nego opet zapali negde u cyberpunk univerzum ili tako nesto, gde je ljudi nece smarati.
Ja jedva cekam ekspanziju.

Radovid zesci psiho. Ipade da je Nilfgard raj na zemlji u odnosu na Radeniju, sto nije bas tako. Nego na kraju igre, jel ti bilo pomena o Dandelionu, Zoltanu, Baronu (ako se nije besio) i drugim likovima? Meni nista od toga nije bilo. Isto sam imao kraj de je Ciri vestac.

Mislim da ljudi naprave gresku i ponasaju se prema njoj suvise zastitnicki, sto ona mrzi. Takodje mislim da ona ne umire na kraju nego opet zapali negde u cyberpunk univerzum ili tako nesto, gde je ljudi nece smarati.
Ja jedva cekam ekspanziju.

Ne mogu se setiti da je pominjan Zoltan na kraju, a kod mene se Baron obesio.. Sto se tice Dandeliona, - on je narator :) (samo kao matorac). To mozes ukapirati u jednom segmentu pri loading screenu kada prica ide nesto kao " He was looking for Ciri and Me, the bard Dandelion... "

Poslednja izmena:
Ne mogu se setiti da je pominjan Zoltan na kraju, a kod mene se Baron obesio.. Sto se tice Dandeliona, - on je narator :) (samo kao matorac). To mozes ukapirati u jednom segmentu pri loading screenu kada prica ide nesto kao " He was looking for Ciri and Me, the bard Dandelion... "

Znao sam da je on narator, nego mislio sam da ce spominjati nesto sta je bilo sa njim i Prisilom. Znam da nastupaju zajedno, ali nemam pojma, mozda zato i nema nista jer je sve receno u igri..

U vezi sa Baronom, bira se između dva "zla"...

Ako se pomogne onom Druidu što se nalazi u korenju stabla, Baronova žena bude pretvorena u Hag, umre, a Baron se obesi.

Ako se pomogne vešticama, deca budu žrtvovana, Baronova žena poludi, pa je Baron odvede da joj traži lek.

Prvi put kad sam igrao uradio sam prvo a posle drugu opciju i u oba slucaja nisam zadovoljan razvojem dogadjaja.

Nagruvao sam vec 100 sati igre i ni traga od smaranja :p

Poslednja izmena:
Ocigledno da mi onda jedan komplet opreme fali posto sada kada sam pogledao te cizme pise da ni njih ne mogu da pravim da mi isto fale cizme:

Pogledajte prilog 173126

Napraviš one osnovne Feline, obuješ ih. Zatim praviš Enhanced, pa Superior i tek onda Mastercrafted. One će se automatski upgrade-ovati na tebi. Najbolja za taj posao je Skellige cica što kuje kod Barona u Crows Perch-u. Za oružije je Hatori u Novigradu (čak je i blizu markera). Mene zanima šta je sa ovim Wolven DLC Armor-om. Jel to samo osnovni paket bio u DLC-u? Kad odem da pravim nema dijagrama za Enhanced ili Superior, a sve sam ih pokupio u Kaer Morhenu.

Napraviš one osnovne Feline, obuješ ih. Zatim praviš Enhanced, pa Superior i tek onda Mastercrafted. One će se automatski upgrade-ovati na tebi. Najbolja za taj posao je Skellige cica što kuje kod Barona u Crows Perch-u. Za oružije je Hatori u Novigradu (čak je i blizu markera). Mene zanima šta je sa ovim Wolven DLC Armor-om. Jel to samo osnovni paket bio u DLC-u? Kad odem da pravim nema dijagrama za Enhanced ili Superior, a sve sam ih pokupio u Kaer Morhenu.

Imas ih na sve strane.
Kod:
http://www.gamefaqs.com/boards/702760-the-witcher-3-wild-hunt/72011038

Moje su sve mastercrafred :) za lvl 34

Wolf armor je odlican i po statsu i po izgledu a ima upgrade. Ja imam trenutno komplet enhanced zajedno sa macevima.

Problem je sto se nabavlja tek kad se stigne u Kaer Morhen :)

Za sve koji žele da imaju ultimate gaming experiance bez UI-a:

folder instalacioni pa u The Witcher 3 Wild Hunt\bin\config\base nađete file hud. Kopirate sadržaj koji vam ovde ostavljam, otvorite file sa notepadom, CTRL+A da uzmete ceo sadržaj i paste što ste kopirali. Save, i podesite kao Read only, kopirajte ga zatim jedan folder unazad. (posle svake DLC instalacije ili updata igre samo kopirate ponovo taj back up fajla).
Podešavanja su da jedino od UI što ostaje su NPC names, količina daha kada ste pod vodom, info o vremenu i mestu u toku cutscene i titlovi.
[Hud]
HudSize=1
TimeLapseModule=true
BoatHealthModule=false
BossFocusModule=false
CompanionModule=false
ConsoleModule=false
DamagedItemsModule=false
EnemyFocusModule=false
EnemyHitEffects=false
NPCNames=true
HorsePanicBarModule=false
HorseStaminaBarModule=false
ItemInfoModule=false
BuffsModule=false
Minimap2Module=false
OnelinersModule=true
OxygenBarModule=true
QuestsModule=false
WolfMedalion=false
MessageModule=false
MinimapRotation=false
MinimapFocusClues=false
MinimapTracksWaypoints=false
MiminapPoiQuestionMarks=false
ControlsFeedbackModule=false

Kako da podesim grafiku mislim radi sve i na ultra ali ja bi malo da secnem *** ipak je to laptop pa se greje doduse ne jako ali sto da ga przim ako nemora jel moze nesto iz sekcije ultra da se malo spusti da negura procesor ili grafiku do panja ili da predjem na High samo?
Hvala unapred na pomoci :)

Te prve cizme imam pa onda sledece koje imam su za 26 lvl pa za 31 a ove koje sada nosim su za 14-ti lvl tako da mi izgleda fale neke izmedju 14-26 lvl, i samim time ne mogu da kraftam dalje. No necu da se nerviram igracu ovako kako sada jeste. Bolje neka ostane malo da je izazov nego ako budem imao najjacu opremu nece biti interesantno em mi ne moze niko nista em ih iz 2-3 udarca resim.

Nego sada gledam u igri i vidim da nisam resio ono za bear school i za grifin. Jel to to sto mi fali?

Poslednja izmena:
ne, grifin school je medium armor set a bear heavy armor set

nemaju veze sa feline osim sto su isto armor+weapon setovi i slicna procedura kod crafta (normal>enchanted>superior>mastercrafted)

Da li je neko primetio da viper school silver i steel mač imaju bonus XP koji uopšte nije dodat u bonuse na character prozoru?

Piše 20% za monstere ali kada se ode u inventar i pritisne C, spusti spisak bonusa na dno tamo tog bonusa od 20% nema.

Te prve cizme imam pa onda sledece koje imam su za 26 lvl pa za 31 a ove koje sada nosim su za 14-ti lvl tako da mi izgleda fale neke izmedju 14-26 lvl, i samim time ne mogu da kraftam dalje. No necu da se nerviram igracu ovako kako sada jeste. Bolje neka ostane malo da je izazov nego ako budem imao najjacu opremu nece biti interesantno em mi ne moze niko nista em ih iz 2-3 udarca resim.

Nego sada gledam u igri i vidim da nisam resio ono za bear school i za grifin. Jel to to sto mi fali?

čini mi se dea je izmedu 14 i 26 ,20 lv,ako imaš 14 znači od njih radiš 20lv

Se desi nekom da se radar blinka ? Onako na pola sekunde crno pa se vrati, i da se recimo tokom nekih scena (ingame scena) objekti iza pojavljuju tek nakon sekunde/dve ? Danas sam poceo to da primecujem. Smorila me malo igra pa sada idem main story.

@Mazi7
Sa radarom nisam imao frke, ali popup je prisutan svakako, u pocetku sam se tesio da je 1Gb vrama kod mene razlog mada sam video i na jacim masinama da ga ima. Meni se manifestuje na objektima koji su u krupnom planu, tipa Geraltova brada i neke sitne gluposti, ne toliko cesto ali se desava. Nije samo u filmicima, prisutan je i u gameplay-u nekad. Par puta mi se desilo da se npc pojavi pravo niodkuda odma pored mene.

Mene taj pop in izludjuje i jedan je od razloga sto igru nisam pipnuo vec 2 nedelje.
Odjednom nastane nepodnosljiv stuttiering i na metar od tebe se stvore ljudi niotkuda.

Upravo zavrsih igru, dobio sam najbolji kraj:

Pa dobio sam kraj gde siri postaje witcher, posle borbe sa onim iz wild hunt-a sam sa yenifer otisao do onog tornja gde je avalah otvarao portal prema drugom svetu a siri usla u njega da zaustavi frost nova a geralt ostao da ceka i portal se zatvara i on odlazi kod njenog oca da kaze da je ona mrtva... posle svega toga odlazim na pocetak igre da se nadjem sa onim likom da mi napravi mac i krenuo na lokaciju kada me neki mali zaustavlja da mu pomognem i u krcim zaticem nekoga kako sedi u uglu sa kapuljacom na glavi tek kada sam seo pored sam skontao da je to siri i da je prezivela i njoj predajem onaj mac sto sam napravio.

Kakve sam sve odluke donosio cudi me da sam ovakav kraj dobio! Stvarno sam se iznenadio u celosti, od pocetka do kraja 10/10... bolju igru u poslednjih par godina nisam igrao. E sada koliko sam tacno igrao nemam pojma ali znam da mi je u igri pisalo da sam igrao 7 dana i 7 sati ako je tome verovati onda 175 sati sam igrao ali mislim da nije toliko ali tu oko 80-90 sati sigurno da jesam utrosio u igru.

Poslednja izmena:
E z@sra ga sa tom zadnjom izjavom :D film LOTR je daleko inferioran u odnosu na knjigu. Ali, prosto je smesno koliko tako "obicna" stvar kao zvuk vetra, njihanje drveca i vegetacije i pucketanje drveca doprinosi atmosferi. Prosto neverovatno

Poslednja izmena:
Ibacili Skellige armor i novi quest "Skellige's Most Wanted", upravo se skida. Lepo izgleda armor.

http://gamingbolt.com/the-witcher-3-skelliges-most-wanted-quest-skellige-armor-set-dlc-now-available

Ova vest raduje :)

The Witcher 3: Wild Hunt will receive a major content update later this year with Hearts of Stone releasing in October. There will also be a new update for both consoles and PC which will add even more fixes to the base game in the coming days so stay tuned for more information.
Read more at http://gamingbolt.com/the-witcher-3...mor-set-dlc-now-available#kmpDMAPCKDyQjUr1.99

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno